Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi baj lehet? Orbánék tíz éve vigyáznak ránk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Ebéd után biztos, ami biztos, megnéztem, hogy jó-e még az ásványvíz. Jó. A büdöset nem szeretem. Örülök, hogy nem jártam úgy, mint azok az újságírók, akiket lejárt szavatosságú ásványvízzel kínáltak a mai kormányinfón. Mert az történt, hogy a víz tavaly februárban érvényességét vesztette. Azért ez jelez valamit, nem? A gondos előkészítést bizonyára nem, de még az is lehet, hogy a Gulyás Gergely így akarta a tudomásukra hozni – lejártatok, mint a munkaidő, ideje lenne a cserének. Lehet, hogy a Gulyás saját magukra gondolt: az Orbán-kormány meg az egész NER-banda szavatossági ideje már régen lejárt. Csak ezt a szóvivő úr nyilván nem vallja be, erőlködik, erőlködnek tovább.

Azt konkrétan nem tudom, hogy milyen a régi víz, lehet-e tőle minimum hasmenést kapni. Honnan is tudnám, amikor Áder János klíma- és tiszta víz felelős erről még nem oktatta ki a magyar embereket. Egy rohadt csepp friss vizet nem írt alá. A saját eszemből arra gondolok, hogy inkább a palack büdösödik meg bizonyos idő után. Pontosan úgy, mint az Orbán-rendszer. És akkor a palackot ki kell dobni – szelektíve gyűjtve, mert öntudatos hazafi vigyáz a környezetére, külön rekeszbe dobja be a műanyagot és minden trottyá lett cuccot.

Aztán kicsit gondolkodtam. Az egész csak véletlenül lehetett, a kormány egyetlen tagjáról sem feltételezem a szándékosságot. Azért nem, mert tíz éve úgy óvják a magyar embereket – minden szinten -, mint Marika a déditől örökölt faliórát. Időnként megsimogatja, leporolgatja, még ki is fényesíti, és konzultál is vele: de jó, hogy vagy nekem, kis kakukkosom!

Pontosan ilyen jó érzéssel tölt el bennünket a Fidesz-KDNP évtizedes gondoskodása. Lettünk is mára a hazának büszke, nemzeti meg keresztény polgárai. Aki mégsem, az igyon lejárt vizet. Simát, buborékosat. Körülbelül tudok egy listát írni – Kubatov segítsége nélkül is – arról, hogy miért is nincs nagy baj minálunk. Mert vigyáznak ránk. Hogy egészen friss legyek.

Járóka Lívia arra vigyáz, hogy amit tíz év alatt felépítettek, nehogy lerombolja bárki is

Járóka Lívia, a Fidesz elöljáró EP-képviselője arra vigyáz, hogy nehogy szegregáció érje a cigányokat, és amíg ezt nem sikerül elintézni, addig a Gyurcsány meg a Soros a hibás, akik csak balhét akarnak a Fidesz meg a Járóka tisztes szándéka mellett.

Varga Judit meg a Polt Péter a törvényességre vigyáz. Különös tekintettel védik a megerőszakolt nőket és gyerekeket valamint a luxus hajón megtévedt és némi örömszerzés céljából letérdelt barátot, egy ex polgármestert.

Kövér László legfőbb közjogi méltóságos úr a parlamentarizmusra vigyáz. Ő a díjbeszedője annak a sok büntetésnek, amit az ellenzéknek kell leperkálnia. Például, ha kupán vágják valamelyiküket a közpénzlopó médiában énkérekelnézést után előbb fizet a bitang randalírozója, aztán rabosítják. Legyen majd jó helyen, óvó tekintetükkel kísérve.

Pintér Sándor örökös és nyugdíjas belügyminiszter a biztonságunkra vigyáz. Egyetlen afrikai, arab; éhező, fázó, háború elől menekülő madár se akadjon fenn a szögesdróton. Mert az olyan madártalan embertelen.

Selmeczi Gabriella a nyugdíjunkra vigyáz. Félreteszi az államkasszába, hogy az idős emberek ne herdálják el a megdolgozott pénzüket – legyenek hosszú életűek, fittek; nyugiban rágcsálhassanak kifli csücsköt.

Matolcsy György a forintra és a nemzeti értékekre vigyáz. Az egyiket alacsonyan tartja, a másikból bőven vesz közpénzből állagmegóvás címén: úgy, mint: perzsa szőnyeg, kastély, csillárok.

Áder János a nyugalmunkra vigyáz. Nem mond semmit az orbáni jogállam, sajtószabadság tiprásáról. Így kíméli magát és az embereket a stressztől. Aláírni a törvényeket szó nélkül is lehet. Csak egy jól fogó toll kell hozzá.

Semjén Zsolt a keresztényekre vigyáz. Nehogy üldözzék az ateistákat!

Veres László püspök vigyáz a gyerekeinkre. Eldugja a pedofil papokat, amíg újra elő nem jönnek.

Handó Tünde az alkotmányosságunkra vigyáz. Meg a tiszta fehér bugyi viseletre.

Novák Katalin a családokra vigyáz. Nehogy hitelbe rángassa bele a bizonyos életszínvonal alatt tengődő párokat. Ők legyenek boldogok az állami gondoskodás nélkül. Mert ez erő, hazafiság kérdése csupán.

PROF. DR. Kásler Miklós a legfőbb vigyázónk. Vigyáz arra, hogy a lehető legkevesebb embernek legyen dolga a világszínvonalú egészségügyünkkel, így sokkal biztosabb, hogy túlélnek mindenféle nyavalyát. Vigyáz a diákokra, hogy ne terheljék túl az agyukat, elég annyit tudni, amennyit és azt, amit Orbán és a Takaró előír neki. Továbbá vigyáz arra is, hogy ne lassuljon a stadionépítési láz, mert mi voltunk, vagyunk és leszünk sportnemzet is.

Nagy István agrárminiszter arra vigyáz, hogy mindig friss és magyar zöldség, gyümölcs, hús, kenyér legyen mindenki asztalán – ha az spanyol, dél-afrikai vagy francia is. Feltűzött, pici nemzeti lobogó gyártása az egész jólétünk.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter minden eldörmögött szavára vigyáz. Senki ne értse meg, miért csesztek ki a CEU-val, a tudósokkal, pláne a szakközépiskolásokkal.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter arra vigyáz, hogy a kölykök a honvédelmi oktatáson biztos kézzel lőjék le az almát egymás fejéről. Arra is szokott vigyázni, hogy egy ellenségnél több ne támadja meg az országunkat, mert azt már Németh Szilárd baka hadműveletileg nem bírná követni.

Szijjártó Péter külügyérfi arra vigyáz, hogy a szeretett népe köréből kerüljön ki a magyar űrhajós: csak a szakértelem, a tudás számítana, semmi más. Hujjé! Jutalomból még a trieszti kikötőjükbe is mehetne gyakorlatra.

Rogán Antal propagandaminiszterként a Cilikére vigyáz. Nehogy újabb közpénzszórás elől kelljen elhajolnia. Arra is nagy figyelemmel van, hogy a Soros Györgyöt mint Szörnyella de Frászt kimentse a 101 kiskutya mancsai közül, mert Sorosról a népítélet döntsön – Tiszán túl és Dunán túlabb. Plusz a karmelita kolostorban.

Orbán Viktor Azerbajdzsánba is jár Alijevnek demokráciát oktatni

Orbán Viktor a haza lelke, minden magyarok miniszterelnöke vigyáz a demokráciánkra. Terjeszti is, hiszen gyakran jár diktátorokhoz, szereti a társaságukat. Örül, hogy oktathatja nekik az európai szellemet, a demokratikus jogokat, a köztársasági eszmét. Egészen nem vagyok biztos ebben, lehet, hogy fordítva történik minden. De egy felelős magyar vezető csak nem hazudik!

Minden rendben, mi a szent tücsök bajunk van? Annyi, hogy a

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ne merjen többet lejárt szavatosságú ásványvizet kínálgatni senkinek sem.

A poshadt, büdös életbe!

Az önök véleménye

A sportvadászat mentálisan súlyosan sérült emberek betegsége, az ölni vágyás mámora, kielégíthetetlen, abnormális szenvedély. És már emberekre is vadásznak, csak még nem lőnek… (Attila)

2010-től szorgalmasan gyűjtögettek. 14-től aztán már élvezni is szeretnék szorgos kis munkájuk gyümölcsét. Urizálnak egyre szégyentelenebbűl, de a paraszt-proletár gyökerek csak kivillannak a stílustalanságukban, igénytelenségükben. Nem baj. Mi fizetjük. Ezt is. (Tibor)

Valóban gyakran nem szavaz. A Medgyessy kormány által bevezetett és Bajnai által megszüntetett 13. havi nyugdíj bevezetésekor sem volt ott (mint ahogy a teljes fidesz-bagázs), visont a Bözsi nénis videóban bátran bólogatott, hogy Gyurcsány elvette. Milyen szegény is lenne a KESMA-propaganda Gyurcsány nélkül! (Róza néni)

Orbán mindig minden kérdést „eltol magától”, amiben a legkisebb felelősség is van. A Paks2 szavazással kezdte, amikor „térdműtétje miatt” nem volt jelen. (Azért az idézőjel, mert volt térdműtétem – endoszkópos – ennek ellenére 6 hétig nem szaladtam volna fel ruganyosan egy emelvényre, ahogy Nemzethy Háry Jánosunk tette két nappal később.) (Judit)

Hol vannak a Szerb határőrök?Azok nem védik a zárt határátkelőhelyet? (Tamás)

Az egy dolog, hogy törvényt módosítanak. De megint egy saját maguk által kreált és elfogadott törvényt. Az összeférhetetlenségről szóló törvény ugyanis 2011-ben jött létre. Ki is volt ekkor kormányon? Nahát. Újabb felköpés, majd aláállás. A sok hülye szavazónak meg ez sem tűnik fel. (J. János)

https://hu.wikipedia.org/wi…  
A csoda megvalósítója Ő maga!! Saját „népétől”lopta el a felzárkóztatásukra küldött uniós forrást!!! Viktor barátjával karöltve! Világ bármely pontján már rég börtöncellában tengetné életét. Nálunk él és virul. Bűntársaival együtt!! (Kolompár F. E.)

Így írtunk mi

A mélységes undor és az őszinte megvetés

Megrendezett, vagy sem?

Rendhagyó bevezető a jazztörténethez

A zseni doktor polgármester

Fideszes etika

Vajon változtunk egyáltalán?

Véletlenül nem ti tehettek arról, hogy ez megtörténhetett?

Az iskolásfiú

Emléknapok

Elborzadva, szégyenkezve

A nap kommentje:

Hàt, arròl az 1971-esrôl màs emlékeim vannak. A német rokonokkal ellàtogattunk a keselyûsi kiàllítàsra… Egy vadàszhàzban néhàny kitömött fàcàn, néhàny trófea és kb ennyi. Egy életre megjegyeztem. (Magicagi)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.