Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Magyar vér

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Véreim, magyarok!

Még egy kicsit várjon Orbán Viktor, aztán mindjárt győz. Megint. Mint magyar miniszterelnök, mint a V4-ekből a V1-2-3-4. Kicsit várjon még, mert van egy asszony, aki nem esik hasra Orbán Európát mentő akciótervétől. Lehet, hogy még ezerszer megbánja, hogy szavai szerint ő csinált elnököt Ursula von der Leyenből az Európai Bizottság élére. Most pedig azzal kell szembesülnie, hogy az a brüsszeli Ház nem úgy működik, mint a Kövér-ház. Ahol reggel kitalálják, ki hova való meg illetékes, aztán másnapra a jó és hű pártember már ott is van a megálmodott helyén.

Még mindig ott tartunk, hogy Orbán Viktor hiába cserélte le a megbukott Trócsányi Lászlót Várhelyi Olivérre, nem tudni, hogy milyen portfóliót kapna az új Európai Bizottságban Várhelyi. Jobb az óvatosság. A Népszava szerint Ursula von der Leyen jelenleg esetleges tárcacserékről is egyeztet Magyarországgal és Romániával. Eszerint a magyar és a román biztosjelölt feladatkört cserélne, és Várhelyi Olivér kapná a közlekedési portfoliót, míg román kollégája a bővítésit.

Teljesen mindegy, mert azt is megmagyaráznák, hogy a földkerekség legjobb feladatot kapná az új jelölt. Stratégiait. Így megy ez náluk, ahol a bukás is siker. A mai kormányinfón a 168 Óra megkérdezte Gulyás Gergelyt: A magyar kormány tisztában volt azzal, hogy Trócsányi Lászlót kritikák érhetik, akkor miért álltak bele a jelölésébe? Gulyás szerint az egyik legalkalmasabb lett volna Trócsányi, és ő is beleállt, ezért próbálkoztak.

„Azt is tudtuk, hogy van igény arra az Európai Parlamentben, hogy magyar vért lássanak” – jelentette ki.

Gulyás szerint eddig az volt a gyakorlat, hogy a kormányok politikusokat jelöltek, talán csak Andor László volt a kivétel, ezért követték ők is ezt.

…meg a Gyurcsány a hibás. Abban is, hogy a Trócsányit kétszer elutasították pénzügyi összeférhetetlenség miatt. Mert beledöglenének, ha bármelyik pozícióba – itthon és az Unióban – nem egy seggnyaló, a Fidesz-brancsba való embert suvasztanának be. Ez a fontos, nem a szakértelem, abból van a legkevesebb a maffia agytrösztjében.

Ez a nemzeti magyar vér! Olyan magyar vér, amelyik állandóan kicsordul, ha európai értékekről, demokráciáról van szó. A nemzeti magyar vér csak akkor friss és éltető a számukra, ha pénzről van szó. Pénzről, ha ők kapják, ők veszik el másoktól. Lesz majd náluk vérhiány, ha bedugulnak a pénzcsatornák. Arra pedig ne számítsanak, hogy az emberek, akiket eddig megcsapoltak, majd rohannak a hatalomnak vért adni.

Keresztény vért, természetesen. Csesszék meg! Lenne keresztény ünnep. Yachton lenne, ott az igazi. Szabad emberek vagyunk. Ezt mondta a Gulyás, amikor a kormányinfón az ATV visszatért az adriai “szexorgiára”, és kíváncsi volt, ez milyen relációban áll a keresztény szabadsággal. Gulyás szerint semmilyenben.

A miniszter továbbá nem feltételezi, hogy Borkai korrupciós ügybe keveredett volna. Hárommilliós uniós pályázati pénzt kapott a videón látott egyik fiatal hölgy, de Gulyás válasza szerint hárommilliós uniós pénzt Borkai nem osztott. Mindezek mellett a miniszter tovább viccelődött azzal, hogy tizennyolcas karikát kellene kitenni, majd hozzáfűzte, hogy az ellenzék minden határon túlment. a magyar állam nem szólhat bele életmódbeli kérdésekbe. Ennek ellenére helyes, ha az államnak van társadalomképe és a családokat támogatja, de Magyarországon szabadság van, mindenki azt tesz, amit akar.

Galád, aljas, pökhendi válasz. Fideszes és Gulyásos. Nem is kellett Borkainak kicsi kezével hárommilliós uniós pénz osztania az államilag neki rendelt lotyó tesójának, megkapta úgyis – nyilván nem a magyar emberek akaratából. Undorító ez a mosdatás, de hiába, mert ennyire züllött, korrupt képmutató kormánya még nem volt az országnak.

És végszóra. A 24.hu írja: Ha győz is a vasárnapi választáson, legfeljebb néhány hétig maradhat Győr polgármestere Borkai Zsolt. Noha a párt vezetése egyelőre nem foglalkozott külön Borkai szexvideójának ügyével, – a magyarázat szerint az elnökség tagjainak a kampányhajrában nem volt idejük összeülni –, a kormánypárt irányítói közül senki sem tudja elképzelni, hogy Borkai akár csak néhány hónap múlva polgármester legyen, derült ki a Fidesz befolyásos politikusaival folytatott beszélgetéseikből. A díszes Fidesz-kegyelt életútja, tessék megismerni, ki is ő valójában. Győri királyfiból erkölcsi és politikai koldus: Borkai útja a lakótelepről az aranyon át a biztos bukásig.

Meglátjuk, de így is késő! Eurázsiai, hun-türk vérű magyarok – Kásler, Orbán után szabadon.

Sírjon a ti anyukátok!

Az önök véleménye

Teljesen egyértelmű, hogy o1g kussolt, hiszen a kopaszai is ott üvöltöttek a lelátókon. Szükség lehet még rájuk holmi népszavazási kezdeményezés megakadályozásakor. (Aramis)

Normális szülő ebben nem vesz részt, nem engedi el a gyermekét. A teljes felelőség őket terheli. Mondhat a kormány bármit, a döntés a szúlők kezében van. Én minden alkalommal ezen háborodok fel, amikor gyerekeket használnak fel aljas célokra, hogy ehhez aszisztálnak a szülők. Ebben az országban már lassan mindenkinek elment az esze. (N. Csabáné)

Ezek a most eppen fideszesek olyanok mint a tarack, ha elkezded kiirtani, es csak egy icipici gyoker darab marad a foldben, ujra ellepi a kertet a gyom. (coollounch)

Srácok, én arra jutottam, hogy gyorsan hajtogatok magamnak egy csinos alufóliasisakot és idekészítem a gép közelébe. Ha megint Honfoglalás egyesületet olvasnék (nyilván csak a Szalonnán, eredetiben nem hiányzik), előtte szépen ráigazgatom a fejemre, hátha az segít. Elképesztően hosszú ez a pár nap vasárnapig. Bár lehet, hogy utána visszasírjuk. Sehogy se jó ez így 🙁 (Madárlátta)

Így írtunk mi

Ez a közönség tartja hatalomban a Fideszt, ennek a közönségnek muzsikál az állampárt

Nekem ég a pofámról a bőr

Inkább tőletek kellene megvédeni a hazát, Szilárd

Példaérték

Nincs jó fasiszta

A Médiatanács kegyetlenül lecsapott a TV2-re

Van rá esély, hogy a sok kis mozaik egy egész, értelmezhető képpé áll össze

Ellenséges közeg

Mese

A nemzet borotvaéles esze fáradni látszik

Ezt sehol máshol nem lehetne megcsinálni

A nap kommentje:

A kurdok legalább annyira szeretik a törököket,mint toroczkai a romákat. Eszembe jutott,amikor keresztény migráns voltam Ausztriában pár évig, a80.-as évek derekán.19.éves voltam,valami sörözőben Bécsben,Kurdokkal ittunk.Fingom nem volt ,az ellentétekről. Véletlenül azt kérdeztem:Tehát ti törökök vagytok? Bár ne kérdeztem volna.Felugrottak az asztaltól,egyikük a mellkasát is ütlegelte,és üvöltözték hogy Wir sind kurdisch kurdisch.. Alig lehetett lecsillapítani őket.Na azóta tudom. (Janos)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.