December 6,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez a közönség tartja hatalomban a Fideszt, ennek a közönségnek muzsikál az állampárt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 287,293 forint, még hiányzik 2,712,707 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Amikor a Római Birodalom hanyatlásának idején kialakult a császárság, akkor őrültebbnél őrültebb császárok léptek trónra, és minden a széthullás irányába tartott. A világban mintha ma is egy hasonló folyamat zajlana: a tömegtársadalom, a diktatúrák felé hajlás, a gazdasági zavarok – és így tovább. Ám ha mindez így is van és így is lesz, akkor sem javasolnám, hogy a gyereket arra készítsük fel, hogy egy megfelelően kussoló alattvaló legyen belőle. (Vekerdy Tamás)

Jó reggelt kívánok mindenkinek! Ha lehet még ilyet mondani, miközben az őrület látványosan szétzilálja és maga alá temeti a világot. A szűkebb és tágabb világunkat egyaránt. Hongkongtól Szíriáig. Brazíliától Magyarországig. Nem tudom, hogy mennyi bátor ember van – szülő és pedagógus -, aki nem a kussoló alattvalóságra készíti fel a gyereket, de a diktatúra felé hajlás újabb állomását fémjelzi, hogy immár titoktartási nyilatkozattal hallgattatnák el a tanárokat: akkor sem beszélhetnének például a fizetésükről, ha már megszűnt a jogviszonyuk. Nem tudom, hogy egy állandóan zsarolt, fenyegetett pedagógus mennyire képes mást nevelni a gyerekből, mint kussoló alattvalót, de Vekerdy Tamás egész életműve támpontot nyújthat, hogyan kell ezt mégis jól csinálni. Mielőtt minden széthullana. Jó utat, tanár úr!

Ha csak arra gondolok, hogy Magyarország vétója miatt várta némán az Európai Unió Erdogan szíriai offenzíváját (hosszú évek kóstolgatása után Törökország nekiállt a szíriai kurdok által létrehozott Észak-szíriai Demokratikus Föderáció megtiszításának; órákkal a légi támadások után elindult a szárazföldi akció is), egyszerűen leszakad a pofám. Tehát az Európai Unió közös állásfoglalásban akarta figyelmeztetni Erdogant, hogy az újabb harcok Európa biztonságát is veszélyeztethetik. Amennyiben a véres polgárháború kiújulásához vezethet, amennyiben a kurdok koalíciója által fogva tartott terroristák kiszabadulásával pedig az Iszlám Állam újabb terror-hullámát is magával hozhatja. Ergo a déli határra kifeszített csirkeháló ellenére a Fidesz által négy éve hergelt magyaremberek langymeleg biztonságára is hatással lenne az Erdogan nevű gyakorló elmebeteg húzása.

Akkor is, ha Németh Szilárd migránsháborús pszichózisban, felakadt szemekkel delirál arról, hogy majd a fideszes polgármesterek a Magyar Honvédséggel együttműködve megvédik a zországot. Erre bazmeg minden magyarázat nélkül (!) meghekkelnek – már a franc se tudja hányadik alkalommal csinálják – egy olyan közös uniós állásfoglalást, amely azt próbálja megakadályozni, hogy terroristák, akikre hivatkozva évek óta riogatják a magyarokat, rászabaduljanak Európára. Majd miután napközben elfajult a helyzet Szíriában, a szerda reggeli vétó után a magyar diplomaták is beadták a derekukat, és aláírták a nyilatkozatot. Nekem ezek után senki nem mondja, hogy ezek az undorító szaralakok nem abban érdekeltek, hogy minél nagyobb káosz alakuljon ki Európában. Faszt akarják ők megállítani a menekülthullámot, minél szarabb a helyzet, minél nagyobb a bizonytalanság, minél sebezhetőbb Európa, nekik annál jobb.

De azért a szemfényvesztés kedvéért – esküszöm, nincs még egy ilyen ország – Bayer elvtárs szolidaritási tüntetést szervez október 19-ére a budapesti olasz nagykövetség elé, egy időben azzal, hogy a úgynevezett bevándorlásellenes Matteo Salvini békemenetet tart Rómában, amire az ország minden tájáról várja a normalitásban, a nemzetben, az országhatárok védelmének kötelességében hívő, és az illegális migrációt elutasító olaszokat. Bayer szerint az olasz hazafiak megérdemlik, hogy mi, magyar hazafiak is kiálljunk mellettük és értük ebben a történelmi pillanatban. Ha ez a vétó nem volt történelmi pillanat, akkor semmi. Ja, amúgy a németországi Halleban tegnap történt lövöldözésnek igen nagy bizonyossággal kijelenthetően antiszemita és SZÉLSŐJOBBOLDALI háttere van. Rögzítsük, mielőtt jó szokásához híven indokolatlanul epét hányna a jobboldali morális fölény.

Amelybe nem fér bele az a tömény mocsok, ami Győr felől hullámzik majdnem egy hete, és akkor is beteríti az országot, ha az nem akar odanézni, vagy esélye sincs értesülni róla. Hát hiszen kell a hely Berki Krisztián nevű fideszes kamujelöltnek, a szintén undorító kispesti szocialistákhoz köthető szivárgásoknak. Meg az anyabálnáknak. Miközben valóban egy igazi polip, egy átláthatatlan offshore-háló szövődött Borkai köré (földügyek, parkolóház-ügylet, Brit Virgin-szigeteki offshore-cégek), miközben az egész szent keresztény család tökig benne van mindenféle bizniszekben, azaz kitartanak jóban, rosszban (anyu a Győr Projekt nevű városi cégnél szorgoskodik, a lány cége városi rendezvényt szervez, a fiú pedig a győri kézilabdacsapatnál dolgozik úgy, hogy a jachtos haver cégének egymilliós fizetésű ügyvezetőjeként vált ismertté), miközben a Fidesz mentegeti a kurvázó családapát (magánügy; kurvapecér, de nem hazaáruló), a KESMA kussol, mint a sír.

Közben olvasom a független sajtóban, hogy ilyen ellenzékkel a szexvideó után is nehéz lesz Borkainak megbuknia Győrben. Ha jól értettem, azért, mert Glázer Tímea DK-s politikus, közös ellenzéki polgármester-jelölt későn mozdult rá a témára, és akkor is azt bírta mondani, hogy nőként és anyaként nehéz megszólalnia. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy Borkai azért nem fog megbukni Győrben, mert az ellenfele nőként és anyaként – Novák Katalinnal ellentétben – se köpni, se nyelni nem tud a gusztustalanság, erkölcstelenség és okádékság eme mélységeitől? Ugye nem ítélünk el senkit azért, mert nem ment le kutyába, nem vetkőzött ki magából? Mert szerintem egy egészséges városban egy ilyen botrány után normális, erkölcsös ember a saját kútfejéből képes eldönteni, hogy szavaz ilyen minőségű emberanyagra, vagy sem. Ha Borkai megbukik Győrben az nem azért lesz, mert Glázer Tímea kitépte vagy nem tépte ki a haját megrökönyödésében, hanem azért, mert van még valamiféle morális immunrendszere a társadalom győri felének.

Az én optimizmusomat kissé beárnyékolja az a tény, hogy az, amit én hülye, rossz viccnek vagy az erkölcsi agyhalál manifesztációjának tartok, az mások szerint maga a normalitás. A közpénzből fenntartott Magyar Távirati Iroda, amely következetesen hallgat a Borkai-ügyről, amelynek nem elsősorban a kurvázós része a felháborító, hanem minden egyéb, az a Magyar Távirati Iroda, amely megtagadja ellenzéki politikusok közleményeinek közreadását, ha az állampártra, vagy saját magukra nézve kínos tartalommal bír, megjelentette tegnap az alábbi közleményt. Ha majd esetleg úgy alakul, és keresni kell a magyarázatot arra, hogy miért nyert Borkai Győrben, akkor egyebek mellett ezt is érdemes lesz elővenni:

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: Egészséges ösztön

A civil szervezet üdvözli Borkai Zsolt győri polgármestert, abból az alkalomból, hogy hölgyek társaságában bulizott. A balliberális sajtó irigyli és támadja Borkait, ugyanis az ellenzéki politikusok homoszexuálisok felvonulására járnak (Budapest Pride!), ők az eltévelyedett, beteg erkölcs hirdetői és gyakorlói. Az LMBTQ (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek) felvonulások és rendezvényeik mérgezik az ifjúságot, botrányos viselkedésükkel olyan társadalmat akarnak létrehozni, amelyiktől távol áll az egészséges ösztön: a férfi-nő kapcsolata, a család, a gyermek, a nemzet fogalma. Hagyni kell őket “prájdolni” – de ne világörökség részét képező Andrássy úton, a turistákat megbotránkoztatva vonuljanak, hanem a főváros belterületén kívül, elhagyott erdős, bokros területen vonuljanak, ott “prájdolhatnak” kedvükre. És,… legalább nem szaporodnak!

A magyar társadalom egy részének tükre ez a közlemény, a minősíthetetlen tartalmával együtt. Ahogy az az elvetemült, minden emberi vonásából kivetkőzött fideszes troll is az, aki tegnap rózsaszín műpénisszel provokálta Alföldi Róbertet és Karácsony Gergelyt a Fiatalokkal Budapest jövőjéről című rendezvény után. A szekunder szégyentől mindig nehéz megszólalni. Pedig be kell látni, hogy ez a közönség tartja hatalomban a Fideszt, ennek a közönségnek muzsikál a Borkai-féle értékrenddel bíró állampárt. Minél mélyebbre züllesztik őket, annál jobb nekik. Lövésem nincs arról, hogy a rózsaszín műpénisznek mi köze van egy élhető országhoz, a budapesti polgármesterválasztáshoz vagy egyáltalán bármihez. Szomorú ez, minden irányból nézve.

Úgyhogy a végére csak annyit tudok mondani, hogy 2019. október 12., szombat, 17:00 óra, Győr, városháza: Tüntetés Borkai Zsolt és a maffiakormányzás ellen. Addig is ragaszkodjunk a józan eszünkhöz és az értékrendünkhöz!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!