Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Minden magyarok miniszterelnöke kocsmai módon sértegeti azokat a politikai ellenfeleit, akik nem az ő szellemi tápján élnek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Hogy egy ország miniszterelnöke akkora paraszt legyen, mint Magyarország miniszterelnöke! Az mindent elmond erről az ön ömlengő törpéről. Először is tisztázzuk ezt a mondatát: bajtársak, egy vérből vagyunk… Bajtársa neki az a jól fejlett tehén, amelyik tejel a bandájának. Még csak nem is a miniszterelnököm ez a nagyképű puffancs. A faj képzetét pedig hagyja meg az állat-és növényvilágnak, még mielőtt k*rva nagy baj lenne belőle.

Reggel, amikor bekapcsoltam a kakukk közpénzlopó rádiót, úgy kiabált benne – idézték a kongresszusi aranyköpéseit -, mint az ócskapiacon a kofa. Ez az ember intelligenciát az állat karámban tanult, és úgy akarja meggyőzni a magyar embereket – azokat, akik nem a tehene tőgyéről szopnak -, hogy sértegeti őket, személyeskedik, utálkozik. Humorosnak nem mondanám, a hülye viccein csak a Fidesz-kéjenc, megrendelt nézői, hallgatói vigyorognak: pontosan úgy, mint akit örömködni visznek. Ennyit megér nekik a vitézi jól tartás. Ez az ember beszél európaiságról. Szerencsétlen.

Angyali mosoly

Angyali mosoly

Minden magyarok miniszterelnöke még fenyeget is: a szocialisták örüljenek, hogy ép bőrrel megúszták a káros kormányzást, s a tüntetők elleni erőszakos fellépést. A Soros-féle álcivil szervezetekről azt harsogta: „úgy bánunk el velük, mint ahogy kirántottuk a Soros-megbízott Timmermans alól a szőnyeget”. Gyurcsány házaspár neve gúnyolódva, szitokszóként jött elő a beszédében. 

„Egy Gyurcsányból két Gyurcsány lett, az egyik idehaza, a másik Brüsszelben gáncsolja a magyarok ügyét”.

Nem fogja fel, hogy a saját lábukban esnek hasra Európában, mert azon a vidéken a vágtázó, csámpás lábú majmokat nem szeretik. Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc a magyar nagypolitikán kívül és belül százezerszer többet érnek emberileg, mint ez a pojáca. Csakhogy Orbán be van szarva tőlük, és nem is politikai ellenfélként kezeli őket, hanem már-már úgy, mint a bűnözőket. Emlékszem, amikor a gimnáziumban az egyik tanáromra sorozatban rájött a hiszti, akkor nem voltam más, csak Tóth… Tóth figyeljen, Tóth jöjjön ki felelni, Tóth és Tóth… Amikor lenyugodott még a keresztnevemet is tudta. Persze, hogy megsértődtem, mert én sosem mondtam neki, hogy Ferike tanár úr.

Orbán menthetetlen. Dehogy. Amíg csorog a pénz, mentik a böszme kisinasai, és nyálazva lesik minden szavát. Sőt, a régi-új alelnök, az esze csiszolt Kósa Lajos be is segít neki. Ő kapta a hülye bohóc szerepét. Nem először.

„Karácsony még Gergelynek is alkalmatlan, ezért hívja mindenki Gergőnek.”

Atyaisten! Ez az ember a magyar hatalmi elit IQ-sorvadt magja. Taps neki! Hogy’ még nem fáradt bele ebbe a nagy szellemi produkcióba a legendás kupakos szakmunkás. Narancssárga bársonnyal kötötte össze magát Orbán az alelnökökkel is. Jó kis társaság: a listázó, embereket kukkoló Kubatov; Kósa, a huti-tuszu kettős állampolgárságú magyar, a nemzethy szülészde főigazgatónője, a Novák; na és a legnagyobb honvédő, a mindenütt zabáló Németh. Elit csapat. Férges stílussal az öntömjénezés és a bunkóság hazai megtestesítői. Szegény hazánk!

Itt az új-régi fideszes elit csapat. Németh Szilárd Fidesz-alelnök, Kósa Lajos Fidesz-alelnök, Orbán Viktor Fidesz-elnök, Novák Katalin Fidesz-alelnök és Kubatov Gábor Fidesz-alelnök Fotó: Novák Katalin/Facebook

Ismerik a mondást: nagy ésszel nagyot lehet tévedni, a hülyének meg nincs vesztenivalója.

Kipofázás nincs a pártban, Navracsics és Pokorni erőtlen kritikus hangja már a múlté. Mindenki benne van az orbáni sorban: a szégyenletes Ádertől, Polton át Kövérig. Orbánnak megint nem lett kihívója az elnöki trónért. Minek is? A trónról elszórt aranyakat öt kézzel; foggal és körömmel kapkodják fel a hű szolgák. Lesüllyedve trógerségben a trón alá.

Ordít ez a hatalomba szorult ember a rádióban, beszél az övéihez, meg azokhoz, akiket egy zsák krumplival, húsvéti fél disznóval, hát még hűtőmágnessel meg lehet venni. Ez a várbeli kikiáltó, ellenség nélküli hős harcos, utcai és jellembeli trágárságával a magyar embereket megváltani akaró miniszterelnök. Aki a nevünkben dönt.

„Megegyezésre kell jutni Európa két fele között, de ennek világos feltételei vannak. Nyugaton el kell fogadniuk, hogy „nekünk jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket, és fel kell hagyniuk az államaink és kormányaink elleni nyílt támadásokkal”.

Szó sem lehet keresztény szabadságról, azt tessék a pápán számon kérni. Mi itt demokratikus köztársaság lennénk. Lennénk. Nevében. Sok millió magyarnak joga van így dönteni, nehogy már belepofázzon a pávatáncos: a keresztény szabadság rájuk nem vonatkozik, nem élnek vele. Nem Istennel kötöttek szövetséget. Ahogyan Orbán is csak érdekből játssza a Megváltóhelyettest.

A nagy keresztényi szabadságukban szétlopják az országot, és a főisten Orbán úgy beszél embertársairól, mint a rühes élőlényekről: a magasból sokkal könnyebb pofára esni, mint hinnék, jobban fáj majd a puszta földiekkel való ütközés. Mi tudjuk, mi a szabadság. Csak még rajtunk van átkozott orbáni kereszt.

Az önök véleménye

Milyen igaza van Káslernek! Jobb lett volna, ha lovas nemzet maradunk, akkor időben el tudnánk jutni ából bébe, mert a ló gyorsabb, mint a MÁV. (Judit)

Igen, otthon be lehet bárkit fekáliázni, csak ezt az EU-ban már nem veszik be. Túl sokat kavargott ide-oda a fényességes… (Hortenzia)

Ezt tette a hatalomból lecsorgó gyűlöletszítás.Sajnos erre fogékony egy-két náció, édesanyám mesélte,hogy 44-ben, amikor vagonírozták be a zsidókat, több magyar ott énekelgetett, azt hogy „Éljen a Szálasi meg a Hitler, üssük a zsidókat bikacsökkel”.Ez mi,ha nem bűn, nagyobb,mint a zabrálás (T. Vilmosné)

Tudom, nagyon kevés ember volt aki zsidókat mentett vagy együtt érzett velük. A hitleri kampány megtette a megtette a magáért. Voltak olyan végtelenül aljas emberek, akik még örültek is zsidóüldözésnek. Akármit mondanak, most is hatalmas zsidó gyűlölet van Magyarországon, a többi nemzetről nem is szólva. Buzgón oláhoznak, tótoznak napjainkban is, holott ez a két ország már jóval előttünk jár. (Zebike)

Így írtunk mi

A nők általában erősek, okosak és van tartásuk. És van Novák Katalin

Egyre nagyobb a baj, Viktor

Mindössze annyi történt, hogy akik úgy gondolták, elég volt a gyalázkodásból, azok leültek a fotelbe

Öreg néne köpedelme

Az Országgyűlés méltóságát pont ti tettétek tönkre

Trócsányi bűne nem az ország megvédése

Szerethetem úgy a hazámat, ahogy a hazám nem szeret engem

Ott, annál a mocskos cikknél nyílt ki a budiajtó

Éji zene

Győri Balett 40. Egy színpadon Markó Ivánnal

A keresztény szabadság nevű hallucinogén szerről

A nap kommentje:

Van ezeknek annyi tartalékuk, hogy jó sokáig ki fogják bekkelni. Közben meg majd megy a lefetye, hogy „a bevándorláspárti erők így akarják kikényszeríteni, hogy migráncsok millióit telepíthessék Agyarországra, hogy azok megalapíthassák a közép-európai kalifátust” stb. (Hajszás)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.