Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Öreg néne köpedelme

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A retikül- és esernyőharcos hadleányok közül is kitűnik az a mémike, aki a minap Magyarország egyik legimpozánsabb kegyhelye, a Szent Jobb bejelentett állandó lakcíme, a Szent István Bazilika előtt – minden előzmény nélkül – nemes egyszerűséggel leköpött egy másik embert. A sértett történetesen nem is a Magunkfajtánk, nem is a Magukfajtánk (by Morvai Krisztina) egyike volt, még csak nem is egyszerű turista. A hírek szerint munkáját végzően tartózkodott nemileg és némileg megosztott fővárosunkban, egy világhírű művész kísérőtáncosaként. Pechére, a negrid nagyrasszhoz tartozó személy volt az istenadta, és ami mindennek a teteje: még táncolt is, maga magában, a vénasszonyok nyara verőfényében. Nem tudni, csak gyakorolt, vagy a kormány legfrissebb sikereinek (forintleértékelődés, elvándorlás, lakásárak ugrásszerű emelkedése, etc.) örült ennyire, de színes bőrével, varkocsba font hajával pont úgy nézett ki, ahogy a migránsokat elképzeli az, aki még sosem látott egyetlent sem közülük. 

És ez elég volt az éltes, ám bátor amazonnak, hogy – épp arra kacsázván – ennyálával illesse őt. Sokan menten rasszista indíttatású gyűlölet-bűncselekményről kezdtek sikongani internetszerte, pedig a neve elhallgatását kérő néni – utólag adott mélyinterjújában – világosan kifejtette: a köpése nem az idegen személyének, hanem a fajtájának szólt. Úgy kell ezeknek a jöttmenteknek, mit táncikálnak itten önfeledten, ahol a madár sem pipiskedve jár. Nem maszkabál ez az ország, hogy ki-be, keresztül-kasul mászkálhassák mindenféle más öltözetű és kinézetű háborús menekültek, éhhalálra ítéltek és reménybeli politikai kivégzettek. Az az ügyvéd is, aki feljelentést tett a nagy port kavaró ügyben, bizonyára csak feltűnési viszketegségben szenved. Hogy közvádra üldözendő, közösség elleni erőszak bűntette valósult-e meg, netán csak magánvádas eljárásban tisztázható tettleges becsületsértés, ez csak a naiv laikusok számára lehet dilemma. Mi például már előre pontosan tudjuk, hogy esmént semmi sem történt.

A szájkaraté nyálzó-köpdöső mestereit lepipáló cselekményről egyetértő hallgatással adott hírt a köztelevízió. A Kormány – a hőstett emlékére – rendeletében azonnali hatállyal megtiltotta az indián nyár szóösszetétel párhuzamos használatát a bágyadtan derűs, langymeleg őszi napokra. A CÖF kezdeményezésére az Államfő soron kívül lovaginává ütötte a kis nyugdíjast.

– Minden magyar ember elsőrendű kötelessége, hogy utolsó csepp nyáláig védje a hazát – szólta önmentségére. – A gránitszilárdságú Alapörvény mindenki számára biztosítja a szabad véleménynyilvánítás jogát – tette hozzá, de nem úgy tűnt, hogy lemondóan.

– A köpködésnek nagy hagyományai vannak a magyar politikában – kommentálta az esetet a Miniszterelnökséget Vezető Miniszter (MVM). – A testnedvek levegőbe történő diffundálásáról számos adatot jegyeztek fel a történészek és a titokszolgák Habony Árpád bejövetelétől napjainkig. Ez itt több mint szokás, ez minálunk a tisztelet jele. Az sem véletlen, hogy széles e hazában számos nappali dísze a köpködő pálma (Euphorbia leuconeura).

– Már csak egy köpésre vagyunk a civilizációtól! Hajrá, Magyarország, hajrá Videoton! – ujjongott az utca emberi erőforrása.- Erről jut eszembe: túl kevés stadion épül! – lamentálta, megfeledkezve arról, hogy a stadion helyett az újbeszél szótárban a „fedett sportlétesítmény” a megengedett.

 „Király, te tetted ezt!” – szavalta Arany János szobra a Nemzeti Múzeum lépcsője előtt, de a közelgő fagyokra való tekintettel gyorsan becsomagolták. A Facebook – mélységes felháborodása jeléül – mindenünnen letiltotta az actionről készült videot. Az MTI jelentette, hogy a nemzetközi liberálbolsevik erők átmeneti térhódítása ellenére, a nerhatalom minden humán és non-human nyílásán zavartalanul bugyborog, buggyan, folyik, pökken, lövell kifelé a nyálka.

2019

Pandula Dezső

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.