Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert a szomszéd bűnözői mindig nagyobb banditák. Gerinctelen magyarossok, csesszétek meg

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Lehet, hogy már késő, de neki kéne fogom, és feljegyezni, hogy a kakukk közpénzrádió (tegnap reggel sem találták el mennyi az idő, pedig általános iskola elsős tananyag: ismerkedés az órával), mennyi időt fordít az állandó migránsozásra. Vannak-e még olyan megbízható, hatalom közeli szakemberek, akik naponta ijesztgetik a hallgatókat. Ha valahol, lehet Európában, az arab világban, a szomszédban, bárhol elcsattan egy pofon, akkor azok a veszélyes és rohadt migránsok. Bűnőzők. Mentse meg az Isten és Orbán tőlük Magyarországot! Így megy ez évek óta, aztán majd amikor ezek a migránsok tömegével szaggatják a déli határon a szögesdrótos kerítést – vagy heten, mint a gonoszok -, akkor lassan kijárási tilalmat rendel majd el a Bakondi. Tudják, a fő katasztrófás.

Ez a magyar emberek szándékos heccelése, mert bűnöző csak afrikai, arab, muszlim lehet. Akkor én most kérdeznék valamit. Hogy a retkes életbe lehet az, hogy egy 17 éves gyerek a házi őrizetet kijátszva megkésel két embert, és saját magát is. Ebből nem lett rikácsolós vezető hír a kakukk rádióban. Sem. Abból igen, hogy rohadtul csökkent az emberellenes bűncselekmények száma az országban. Nem nagyon hinnék én az örökös belügyminiszter Pintérnek sem, azóta, amióta kecske tartását ajánlotta a szegény emberek gazdagodásához. Azért, hogy meg lehessen élni akár 60 ezer forintból is. Eltart a kecske. Csakhogy kecske nincs, szegény van. Egyre több. Bűnöző is van.

Szóval, a 17 éves fiatal két embert, anyát és lányát, majd saját magát is megkéselte Újbudán. A gyerek Krisztofer házi őrizetben volt, de levágta a lábán lévő nyomkövetőt, megszökött a bűnügyi felügyelete helyéül szolgáló kőbányai házból, és elment a volt barátnőjéhez. A lány pár nappal korábban szakított vele. A szakemberek helyszíni elmondása szerint a lány szívét is elérte a szúrás, de a védelmére kelő édesanyára is rátámadt a fiú. Ezután Krisztofer elvágta a saját torkát. Rémséges ez az egész! Korábban a fiú egy másik lányt bántalmazott: egyszer még a fagyos Dunába is bedobta. Úgy tudni, ezért volt házi őrizetben.

…és ez csak egy szörnyű eset. Magyarországon. Tényleg, hol élt ez a srác, aki szinte gyerekként a legelvetemedettebb módon tört mások életére? Milyen körülmények között? Tanult? Dolgozott? Egyáltalán. Ha lassan már ez a bitang sok szakértő név szerint tudja az aljas és átkozott migránsok nevét, akkor hol van nálunk a gyermekvédelem, miért nem a saját bajos dolgainkkal törődünk? Azért, mert ez az eset például nem éri el a Kossuth rádió szerkesztőinek ingerküszöbét sem. Egyszerűbb a menekülteket áztatni, naponta kelteni ellenük a gyűlöletet. Csesszék meg!

Mert minálunk minden rendben van, mert minálunk otthontalan gyerekek otthonát nézi ki magának valamelyik oligarcha Fóton. Semmi más nem érdekes, menjenek a kölkök a szélrózsa minden irányába. Mert minálunk, ha szexuális botrány van a honvédelmi szakközépiskolában, azt elsumálkolják, aztán pedig titkosítják. Úgy, hogy sem a honvédelmi miniszter, sem a vezérkari főnök nem szól egy mukkot sem. De azt napokig hallani, olvasni, hogy mimagyar katonák mindenáron megvédjük a magyar embereket az utált ellenségtől. A rohadt életbe!

Mert minálunk a visszaeső pedofil hitoktatót hagyja a semjéni keresztény banda tovább aljasodni – gyerekeket megrontani, Isten nevében. Mocskosok!

Mert minálunk véresre verhetnek, megerőszakolhatnak, megégethetnek gyerekeket. Kibelezhetnek galád kétlábú lények állatokat is. Büdös labancok!

A Kossuth királyi kakukkban pedig fő műsoridőt kap egy valamilyen szélsőjobbos anya meg a lánya. Németországban élnek, és azon enyelegnek, hogy hogyan lehet nagy magyar az, aki soha nem élt Magyarországon. A húszéves lány pedig aljas módon siránkozik, hogy Németországban a migránsok miatt este nem lehet kimenni az utcára, mert barátaival együtt nagyon félnek. És ez az álmagyar tündibündi onnan, német honból, még azt is hozzáteszi, hogy Orbán országában ilyen nem fordulhat elő, mert komolyan veszik, hogy a hatalom megvédi a magyar embereket. Ezért is jön hozzánk egyetemre tanulni. A kis baromfinak legyen szerencséje, amikor este, éjszaka a migráns mentes övezetben sétálgat – az Elios-lámpák sötétjében. Gerinctelen magyaross!

Minálunk senkit nem zárnak dutyiba politikai okok miatt, itt az ellenzéknek is arany élete van. Minálunk nem csinál ki a sok gennymédia senkit, objektívek, emberségesek, ahogy az való. Államilag fizetik őket, mint a rosseb, annál jobban, minél jobban lelki mosdatlanok. Minálunk vagy állod a mocskot, vagy eltűnsz Hegyeshalomnál. Minálunk minden a hatalomról, annak dzsuvás játékairól, hazugságairól, lopásairól szól. A nagy luxus kormányzásban idegen a korrupcióról, csalásról, az erőszakos politikai döntésekről beszélni. Minálunk lehet kiplakátolni, hogy gyűlölj! Minálunk a liberális, a demokrata még csak nem is ember. Bűnözők csak köztük vannak, mert a szomszéd banditája mindig banditább . Lószart nektek!

Aztán beül a stúdióba egy irtóra okos, narancssárga eszű szaki, és elmagyarázza, hogy Ausztriában miért lökött meg véletlenül egy migráns egy osztrákot a buszon. Miért, gyűlöletből, b*meg! Hogy mi volt, mi lesz a 17 éves magyar késelővel? Majd valamelyik bulvár média annak rendje és módja szerint kibelezi az egész famíliáját á-tól cettig. Aztán el lehet felejteni.

Még az a szerencse, hogy ebben az őrjítő melegben visszafogtam magam.

Az önök véleménye

Drágább a termesztés, azt értem, de miért is? Az bizony a kormány bűne! Miért is érdekelné őket, hogy a pórnép eszik-e zöldséget vagy gyümölcsöt, amikor az sem érdekli, hogy jut-e normális egészségügyi ellátáshoz?! Csak azt nem értem még, miért hagyjuk ezt is! Tudom, naív vagyok. De kérdem én, ha már most nem tudjuk megvenni a krumplit ás hagymát az ára miatt, mi lesz télen? Kevesen halnak meg fertőzésektől a kórházakban talán, kevesen fagynak meg, akkor haljunk éhen a 21. században?! Szégyen!! (rokafi)

Nem emlékszem olyan évre, amikor nem drágult a zöldség-gyümölcs ára. Minden évben jöttek különböző szakértők, akik megmagyarázták, sok volt az eső, aszály volt, korai hőség volt, korai fagy volt, jégeső volt, muszáj volt. Vagyis emelni az árakat. A mostani szakértőt meg kell becsülni, ilyen nyakatekert hülyeséget még nem próbáltak beadni az eszelős drágulás magyarázataként. Pedig egyszerű, a mohóság sosem látott magasságokba emelkedett az árakkal együtt. Most képzeljük el , ha még infláció is lenne. A fideszi leleményesség nem ismer határokat ha lopásról van szó. (spermahajder)

Ombutsmanó, NAV elnök, főügyész, MNB alelnök stb. (a sor végtelen), tökmindegy. Orbáncsicska mindahány. Csak egy rosssz szó, és selyemzsinór. (Cs. József

Ja, tényleg, Lőrinc nap van máma. Azért híres nap, mert állítólag ilyenkor indul el a lőrincesedési folyamat a dinnyéknél. De az legalább nem tart évekig, mint az ország lőrincesedése. (zsoltix)

A kedves mamára vonatkozó kérdést kikerülte Ungár Péter, viszont nem kerülte ki, hogy egy gyékényen áruljon és szó szerint Lölővel és még néhány más nernyikkel. Gazdasági érdekeik összefonódtak, holott mindig a gazdasági alap határozza meg az ideológiai felépítményt. (agador)

Így írtunk mi

Zsebrevágott uborkafa

Nem láttam, így meg sem történt

Polt-színház

Bárdolatlan szeretet / Luca ajtaja

Száz kistáska

A 4-6-os villamospótló buszok némelyikén 40 fok van, de a BKV szerint nincs semmi probléma

Valahol az életben maradás és a dollármilliók között

Nem pszichoanalízis és nem politikai bulvár

Magános ősz

Magyar szellemi székrekedés

Meddig fajulhat ez még?

A nap kommentje:

Ezek irdatlanul nagy pénzek ! Évente . Azért lenne egy kérdésem : az ukrán , román , szlovák állam mennyi pénzt utal a magyar adófizetőknek ?? (Krisztina)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.