Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A nektek csak hazaárulók, büdös liberálisok, demokraták soha nem egyezkednek zsarnokokkal

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Sajnálom, Gulyás úr, nem tudom a kezemet a szívemre tenni, mert írok, és nem akarok egy kézzel pötyögni. Csak jobbal és ballal együtt tudok. Egyébként sem nagyon szoktam a szívtájékomat tapogatni, csak, ha fürdök, akkor kalandozok el arra a tájékomra. Nincs annak semmi baja. Különben is, minek tenném, nem gondolhatja komolyan, hogy akkor más lesz a véleményem a Fidesz állandó hazugság partijáról. Gulyás is jó kis partifigura, élvezi a szeánszokat szervező Orbán bizalmát. Különben sem mennék az ő kétes kimenetelű, hosszú évek óta tartó sötét bulijukba. Köszi, népellenes bűnözők társaságára nem vágyom.

„Ha a kormánypártokkal nem szimpatizáló szavazók a szívükre teszik a kezüket, akkor egyértelműen el kell ismerjék: csakis a jobbközép polgári kormánynak köszönhető, hogy Magyarország az első pillanattól szembeszállt a bevándorlással.”

Gulyás Gergelyt szívesen várták a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorába, elvégre, miniszterelnökséget vezető miniszter, aki ontja a blődségeket a közelgő európai parlamenti választásokról. Ottan a rádióban pedig szívesen fogadják, ellenkezés nélkül hadoválhat a házi közpénzes rádiójukban. Privát hírek – reggel, délben, este, éjszaka, hajnalban.

Miért gondolja a letargikus ábrázatú Gulyás, ha ott bemondja a szívrátétet, akkor minden magyar ember levetkőzi eddigi meggyőződését, aztán beleugrik Orbán, Gulyás, Semjén ölébe. Nem vagyunk egy súlycsoportban: én a mai Magyarországon nem úgy profitálok a javakból, mint Gulyás és a hasonló fidesznyikek, akik dübörögve kínálják meg hangzatos tósztokkal az embereket, lesz is belőle: nesze semmi, fogd meg jól! Köszönjük a semmit, ne fáradozzanak.

„Európa semmit nem tudott profitálni a bevándorlásból, viszont olyan párhuzamos társadalmak, valamint feszültségek keletkeztek, amelyeket jobb elkerülni. A bevándorlás kérdésében csak egyszer lehet hibázni, ezért is nagyon félelmetes és ijesztő, hogy az ellenzéki pártok – beleértve az összes baloldali pártot – Timmermans látogatásával kapcsolatban egyértelművé teszik: ők a bevándorláspárti Európa mögött állnak.”

Nem mögött, Gulyás, mi Európában állunk, vagyunk, leszünk, ha összecsináljátok magatokat, akkor is.

„Csakis a jobbközép polgári kormánynak köszönhető, hogy Magyarország az első pillanattól szembeszállt a bevándorlással. Az európai politikában senki nem képviseli hitelesebben, hogy a bevándorlást meg kell állítani, mint a magyar kormány és miniszterelnök.”

Akkor most pontokba szedem, hogy ön is értse, micsoda alávalóak, igaz ezer ABC sem lenne elég felsorolni gaztetteiket.

a./ Hazudni tetszik Gulyáskám – bocs a bizalmaskodásért, de így könnyebb lótuszt mutatni keserves kis arcára.

b./ Konkrétan emlékezünk arra, hogyan toloncoltak ki buszokkal, vonatokon több százezer menekültet, akik nem is akartak Magyarországon maradni. Minek? Az ember akárhonnan jön is, diktatúrában nem szívesen él. Mert azért itt polgári kormányról ne tessék beszélni. Egy lenullázott, kifosztott országban, a jogállamiságot falhoz vágó tébolyodott alakulat harácsol hosszú évek óta. Úgy bántak velük, mintha pestisesek volnának. Enni, inni nem ők, hanem a civilek, jóságos emberek adtak kicsiknek, időseknek. Tolták szerencsétleneket Németország felé, most meg káricálnak, mint a tyúkok Merkelékre, az összeomlóban lévő németekre. Megépítettétek a szögesdrótos kerítést – emberek emberek ellen. Erre vagytok büszkék, aljasok!

c./ Gulyás úr, a nektek csak hazaárulók, a büdös liberálisok, a demokraták soha nem egyezkednek zsarnokokkal! Pláne nem egy előre megbuherált Fidesz választási rendszerben. Aztán majd mindent letagadtok, körbetáncoljátok a világot, hogy soha sehol nem kapott senki akkora bizalmat, mint Orbán.

d./ Nektek vannak külön bejáratú migránsaitok. Gazdagok. A letelepedési kötvényekkel mutyiztatok. Tényleg, hol van Rogán meg a Kósa? Hová bujtattátok őket – a kabinet főnök úr meg a kampányfőnök úr. Szégyellitek őket? Nem kell, a ti saratok, ikrek vagytok. Nehogy azt higgyétek, hogy majd Cilike és a drága mama szoknyája mögött nem találjuk meg őket. A feltaláló úr, aki becsábított az országba kínaiakat, afrikai, ukrán, mongol (atyaisten, új barátok jönnek Ferihegyre) üzletembereket. Jól megszerveztétek a bevándorlásukat.

e./ A Rogán-féle programban legalább 20 000 külföldi vett részt. Ez azt jelenti, hogy 15-ször annyi bevándorlót engedtetek be, mint amennyi menekült (1294) befogadását kérte az Európai Unió hazánktól. Magyarország ebben is tökéletesen túlteljesítette „Soros-tervet”. Ezeket a kötvényeket nem a Gyurcsány, nem a Szél, nem a Korózs, nem a Hadházy írta alá. A kötvénybiznisz a tiétek volt, az azokat bonyolító offshore cégek milliárdos bevételhez jutottak. A közvetítőcégek hasznát meg is emelte a kormány egy 2015-ös törvénymódosítással. Így százmilliárdok mentek gyanús, átláthatatlan hátterű offshore cégekhez, amelyek a sejtések szerint Orbán vejéhez, Tiborcz Istvánhoz, illetve Rogán Antal és Habony Árpád köréhez futottak be. A teljes felsőoktatás egyéves költségvetése folyt volna be a magyar költségvetésbe, de ti a kormányzati oligarchák zsebét tömtétek. Az adófizetők 17,5 milliárd forintot veszíttek a letelepedési kötvényeken. Nektek ez volt a nemzetgazdasági érdek – helyett, a saját gyarapodásotok egyik piszkos formája.

f./ Ti szakítottátok ketté az országot, így még arra sem szabadna vetemednetek, hogy a veletek szimpatizálókat vegzáljátok. Orbán folyamatosan hiszterizálja, fanatizálja az embereket, ezt használjátok ki. Belebújtatok a Mindenható bőrébe, színlelt kereszténydemokraták!

g./ G, mint Gulyás; G, mint Gergely! Van egy mondás:

„Szája Isten, szíve ördög.”

Ezek vagytok ti.

Szívet melengető. Nemes Jeles László Napszállta című filmje nyerte el a France Culture francia kulturális közrádió diákzsűrijének díját, amit a 72. cannes-i fesztiválon adtak át vasárnap. Hatszáz francia diák ítélte oda a csatorna által felkért szakmai zsűri által kiválasztott öt, Franciaországban bemutatott alkotás közül a legjobbnak. A díjat Clara Royer, a film forgatókönyvének társszerzője vette át a fesztiválon, aki a hétköznapokban egyetemi tanárként dolgozik, s ezért is érzi úgy, hogy a diákok elismerésével összhangba került a filmes és az oktatói munkássága.

„Ma hallottam a legszebb kritikát a filmről.”

Nemes Jeles László hangüzenetben köszönte meg a díjat. Elmondta, hogy különösen örül a fiatal generáció elismerésének, mert a Napszállta azt várja el a nézőtől, hogy kicsit másképp nézze, mint általában szokta a filmeket, és fogadja el, hogy Íriszt követve egy „személyes labirintusba” kerül. Fontosnak tartja, hogy egy film ne csak hullámokat keltsen, hanem hosszan megmaradjon egy néző gondolataiban. A film főszereplői Jakab Juli (Leiter Írisz) és a román Vlad Ivanov (Brill Oszkár).

Az önök véleménye.

Végülis, az Egyesült Államok is hasonlóan választ nagykövetet, mint hazudós Petike. Hogy másképp került volna másképp ide pl ez a Cronstein, nagykövetnek. Az oktatás szétverése sem meglepő, már a nagy előd, Hermann Göring is megmondta; „A tudás veszélyes. Minden tanult ember potenciális ellenség.” (agador)

Van itt szakember, meg szaktudás, ha fideszes az illető. Itt van mindjárt Törő Gabi Mórról, aki bányásztechnikusként anyatej szakértő 200 millióért (!!!). Az ember esze tényleg megáll. A legközelebbi fizikai Nobel – díjat nagy valószínűséggel az a kutató fogja kapni, akinek sikerül olyan mérőműszert konstruálnia, ami képes megmérni a bőr vastagságát ezeknek a pofáján. (Ernő)

A franciák a mi krumplistésztánkra úgy szóltak, hogy barbárság. Az olaszok azt, hogy is nem jutott eszünkbe. A bikafejes spagettire vajon mit szóltak volna? Befizetnék rá. Amúgy szeretem a krumplistésztát. A csigát, kagylót, békát nem. Mégse mondom, hogy barbár, aki eszi. Csak ne kínáljon meg vele.
De bika, birkafejjel sem. A felnőtt oktatásról annyit, hogy van egy sajátságosan primitív magyar szemlélet, miszerint mindenki döntse el – lehetóleg valamikor a 10-16 életéve között, hol fog az elkövetkezendő 80 évben mozogni. Aki megszegi ezt a szabályt olyan retorziót kap a nyakába, hogy úgyis bwlerokkan. Szakmailag biztos. Erről szól a fityesz oktatási törvénye, nem? Na de ők aztán kivételek ez alól is. Na, ez a szemlélet az igazi félázsiai barbárság. (anima)

Azèrt az jò lenne, ha MINDENKI elmenne szavazni, merthogy a fityisz-hìvek tuti mennek, namost ellenben mi vagyunk többen, akik nem azok….hajrà!!! (Emma)

Ez most Ausztria belügye amibe nem szólnak bele? A szerbiai toporzékolási látogatás az lehet? Az osztrákokkal már annyira nem mernek kötözködni. (Imre)

Arra azért kíváncsi lennék, hol volt ez a bizonyos videó két évig? (Gyöngyvér)

A 19. (XIX.) században Temesváron 4 náció élt. Magyarok, szerbek, románok, és németek (svábok), Lehet, hogy a nemzethyel még most is döngetik a mellüket, hogy nagy békességben, egymás mellett, de ma???? Gyűlölnek, iilletve gyűlöltetnek minden másságot, Ma ilyenek az állapotok. Áldatlan. :(Mihály)

Így van! Egyszerűen siralmas, ahogyan az ellenzék a Fidesz kezére játszik. A Napnál világosabb, hogy a jövő vasárnap esedékes EP-választások Orbánék számára fokozott jelentőséggel bírnak, ha nem is élet-halál kérdése, de majdnem. A közelmúlt történéseinek fényében nyilvánvaló, hogy mindent elkövetnek a minél több képviselői mandátum megszerzése érdekében, s mint jól tudjuk, ez a népség nem szívbajos, ha az érdekeiről van szó. Egy ilyen helyzetben -akár csak egy fővel is- nem jelen lenni a szavazókörben, nem hiba, hanem bűn! (Attila)

Szomorúan tapasztalom, hogy egyre inkább szaporodnak ezek a „göbbels”-ivadékok. Persze elhulltanak is…. Közben azért célszerű lenne megállítani „arturo uit” is!

mészáros,tiborc öt év alatti meggazdagodása pedig a magyarbűnözés? (Bertalan)

Szívből jövő tisztelet és hála az egyesületnek ezért az önzetlen segítségért. Egy dolgot sajnálok, de azt nagyon: a napos oldalon nem szoktak Szalonnát olvasni, a fentieket látva talán kicsit magukba szállnának. Talán….. (Attila)

Így írtunk mi.

Remélem, ezeknek is a fejére szakad az egész NER-nek nevezett tákolmány

Attól, hogy a rajongótábornak megteszi ez az ócska duma…

Vitára fel!

Így élünk mi, hazaárulók a multikultiban

Igyál, Kicsim

Orbán Viktor tegye helyre a Facebookot, kéri a Mi Hazánk Mozgalom

Szerelmes öregasszonyok szoknyája mögé bújva

Segítünk, mert tudunk, segítünk, mert mindig jobb adni, mint kapni

Az élet

Ameddig nincs igény a valóságra, addig a hazugság is tökéletesen megteszi

Korrupt szélsőjobbos fertő

A nap kommentje:

Tisztelettel kérdezem, hogy miért nem vetődik fel egy -egy radikális gondolat az ellenzék erőiben , amelyben azt vetnék fel, hogy egyáltalán működhet-e egy ilyen párt nálunk. amely az országgal ezt tette és teszi kitartóan..? Mentálisan gazdaságilag kivéreztetett , pária ország lettünk…! Miért hallgat az ellenzék a szellemi élet polgárai, hogy egy ilyen vezetésnek milyen radikális következményekkel kell járnia.. Mintha elmúlt volna az illedelmes politika ideje..? Vagy még mindig nem..? (János)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.