Január 28,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Remélem, ezeknek is a fejére szakad az egész NER-nek nevezett tákolmány

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,243,767 forint, még hiányzik 1,756,233 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kendermagos jó reggelt! Az az érzésem, rájöttem a Fidesz titkára. Ezek abból csinálnak üzletet, hogy annyira hülyék, mint senki más. De tényleg.

Az ellenzék teljes mellszélességgel beállt a bevándorláspártiak csúcsjelöltje mögé – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton azzal összefüggésben, hogy Frans Timmermans, a szocialisták EP-csúcsjelöltje Budapestre érkezett.

Rámutatott: Frans Timmermans személyesen jött el ismét Budapestre, hogy megerősítse szövetségét a magyar bevándorláspárti ellenzékkel. Frans Timmermans Soros György embere, “masszívan” bevándorláspárti, és szeretne az Európai Bizottság elnöke lenne. (MTI)

Ízlelgessük ezt szépen. Felejtsük el a bevándorláspárti jelzőt, azt csak a korrupt, Putyinimádó kormánypárt aggatja rá mindenkire. Azt gondolják, hogy bárki beveszi, hogy mindenki migránsokat akar betelepíteni, csak ők nem. A dolog lényege, hogy a Fidesz magyarországi ellenzéke összefog az Európai Unió fideszes ellenzékével. Úúúúristenazégben! Valaki igazán szólhatna a nagyonokos Hidvéghi Balázsnak, hogy AZÉRT ELLENZÉK. Nem tudta? Újat mondtam? Ki a büdös franccal kellene összefognia az ellenzéknek? A Fidesszel? A kérdés az, hogy ennyire hülyék ezek, vagy ennyire hülyének néznek mindenkit? A másik kérdés az, hogy melyik verzió a jobb? Vagyis a szarabb.

Van azért még jelentkező a Ki a leghülyébb című versenyre. Például a PestiSrácok aranytollú költője – nem idézek, nehogy lopásnak értékeljék. Akit érdekel, megleli -, aki annyiranagyondetéllegmostmár megvédi Kövér László bunkóságát, hogy öröm nézni. Ott tart ez a lény az ő agyával, hogy igenis a melegek – nem ő írta így, hanem én – nem egyenrangúak a büszke heteroszexuálisokkal és kész. Sőt, ők heterofóbok és arról szól ez az egész, hogy ezek a mások el akarják foglalni az országot (a Földet) és RÁ AKARJÁK KÉNYSZERTENI a ferde hajlamaikat mindenkire. Sőt, követelik a jogot, hogy 14-18 éves fiatalokat szexuális tárgynak tekinthessenek. Ezt akarják kikényszeríteni a társadalomból. Mármint eszerint a barom szerint, aki ezt leírta. Jó, tudom én, hogy el kell terelni a figyelmet Tiborcz milliárdjairól és a többi, egyre kínosabban bűzlő ügyről. Legalább addig, ameddig a Fidesz – reményei szerint – tarol az EP választáson. Aztán meg majd néhány helyesbítést kitolnak, ejnyebejnye, kis huncutok és kész.

Haladjunk sorban. A melegek nem akarnak senkit semmire rákényszeríteni. Nem is lehet, mert aki nem meleg, az nem meleg parancsra sem. De nem is erről van szó. Hanem arról, hogy ne lehessen már senkit megalázni, üldözni, gúnyolni, bántani azért, mert valamilyen. Ezt a fent említett együgyű propagandistán kívül a legtöbben tudják. Akinem tudja, azon sajnos nem lehet segíteni. Ő szavazzon nyugodtan a Fideszre.

Én meg baromira remélem, hogy a következő napok még sok kellemes (fideszéknek borzalmas) meglepetést tartogatnak. Sorra zuhannak pofára a szélsőjobbosok és reményeim szerint az utolsó pillanatban sokak szeme felnyílik, hogy kik ezek valójában. Ha ez így történik -most még csak álom kategória, de néha az álmok valóra válnak – és távolról sem fognak olyan arányban bejutni az EP-be, mint remélik, akkor Európa még megmenthető. Ha ráadásul a Fidesz sem szerez annyi mandátumot, mint reméli – annyit már biztosan nem fog, a külhoni magyarok mandátumaira is számítottak ők, de azok nem nagyon fognak ilyet szerezni most, az előrejelzések szerint – és esetleg tököt növeszt a néppárt az utolsó pillanatban és kivágják Orbánt a pártcsaládból, akkor én pezsgőt fogok inni. Pedig utálom.

Szorosan a pezsgőzés után már lehet is koncentrálni az önkormányzati választásokra. Ha ott is sikerülne meggyengíteni ezeket a majmokat, akkor lehet felkötni a gatyát, mert kutya világ jön. De a fene bánja, csak kavarodjon fel a fekália, az sem zavar. A végén majd hívjuk a szippantós autót és kész. Nem olyan bonyolult ez.

Mindeközben tegnap este Sebastian Kurz, néppárti kancellár bejelentette a kormánykoalíció felbomlását és előrehozott választások kiírását Ausztriában. A koalíciószakadáshoz Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár botrányos ügye vezetett. Pénteken nyilvánosságra került egy rejtettkamerás felvétel, melyen Strache egy orosz milliárdosnak gondolt nővel tárgyal. Igyekszik meggyőzni a nőt, hogy vegye meg a legnagyobb osztrák bulvárlapot, a Kronen Zeitungot, majd azt állítsa át a Szabadságpártnak megfelelő irányba. Ezért cserében állami megbízásokat, zsíros üzleteket ajánlott. A felvételen elhangzik, hogy Strache olyan médiaviszonyokat szeretne, amilyenek Magyarországon vannak, ahol Heinrich Pecina már 15 éve vásárolja fel és játssza át a médiát Orbánnak.

Az Index kérdéssel fordult a miniszterelnökhöz. Helyette természetesen Havasi Bertalan válaszolt, mégpedig ezt:

Strache alkancellár lemondását osztrák belügynek tartjuk, így a kormány nem kívánja kommentálni. Azt pedig több alkalommal világossá tettük, hogy a magyar kormány nem foglalkozik üzleti kérdésekkel, így a médiatulajdonosok döntéseivel sem.

Remélem, ezeknek is a fejére szakad az egész NER-nek nevezett tákolmány és végre mindenki olyannak látja őket, amilyenek. Ez valószínűleg nem ma fog bekövetkezni, de attól még fussunk neki a napnak. Hamarosan beszólunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!