Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fiatalok, akik itthon elestek, Európában majd szépen fölállnak, ott segítenek nekik, ne hason, háton vagy mászva öregedjenek meg

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Lehetőleg kék vagy piros cuccban aludjanak.

Á, nagyon jó, még a pszichológiai kutatások is a kezünkre játszanak. Tudják melyik színek vannak jó hatással az elménkre? Már most elárulom, a narancssárga nincs közöttük. De előbb essünk túl a soros hazugságokon. Minden napra jut belőle, természetesen a magyar emberek szellemi épülésére. A Fidelitas elnöke, Böröcz László így rémisztgetett:

…ha az Európai Uniónak bevándorláspárti vezetői lesznek, akkor Európai „elesik”, és a fiatalokra egy olyan világ vár, ahol idegenek lesznek saját szülőföldjükön. Ezért kell támogatni a magyar kormányfő pénteken meghirdetett hétpontos programját. Azok a brüsszeli bevándorláspárti vezetők, akik az elmúlt években menedzselték az Európába irányuló bevándorlást, elárulták a fiatalokat. A fiataloknak vissza kell venniük az irányítást a bevándorláspárti politikusoktól, és hangot kell adniuk annak, hogy „szeretnék megőrizni Európát az európaiaknak, Magyarországot pedig magyar országnak”.

Nem tudom, kire gondolt a Böröcz, de nekem például nincs tudomásom arról, hogy Európa elesne. Ha problémái vannak Európának, majd megoldják valahogyan, aztán keljfeljancsiként felállnak, nem nagyon kellene félteni, ha csak nem az ilyen Böröcz féléktől. Az ifjú fiók fideszesnek figyelmébe ajánlanám, hogy a fiatalok itthon lettek idegenek, azért választották most már milliónyian a boldogulásukat a hazán kívül. Tudja-e miért, Böröcz? Azért, mert ők elestek. Ahogy mondom: a javaktól, a lehetőségektől, a jobb élet reményétől, szellemi gyarapodástól, amit kisajátított kedves pártbeli édes jó faterja, az Orbán.

Itthon elestek, Európában majd szépen fölállnak, ott segítenek nekik, ne hason, háton vagy mászva öregedjenek meg. Egyenes tartással. Úgy könnyebb és emberibb. Ha egymillió hatszázezer forint fizetésért imádnák a rendszert, mint ez a demokráciát is eláruló Böröcz, biztosan ők is ilyen gyönyörűeket mondanának. Csak az a helyzet, hogy önbecsülésük, erkölcsösségük ezeknek a fiataloknak van, és megkímélik magukat a gyomruk felfordulásától is – vagy az éhezés miatt vagy az ilyen bitangok dumájától. A családjukat pedig majd megvédik maguk a Novák nélkül is. Hiába no, dúl a propaganda szöveg, jó pénzért ezek belénk tömnének bármit, ha az uruk és parancsolójuk akarja. Ha kell a kéket sárgának hazudnák. Pedig nagyon nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik. Tisztelettel, Böröcz.

Ijesztően szaporodnak az elrettentő pénzmosási, terrorizmusfinanszírozási ügyek Európában – írja a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss tanulmányában. Az MNB ezért megelőzésként májustól életbe lépő felügyeleti elvárásaiban megköveteli a pénzügyi intézményektől, hogy vizsgálják az ügyfelek nagy összegű készpénz befizetéseinek forrását. Ha valaki tízmillió forint feletti készpénzt akar befizetni a számlájára, dokumentummal is igazolni kell, hogy honnan jött a pénz.

Nagyon helyes. Felkészülünk a nagy nemzeti vagyonnyilatkozatok kitöltésére. Ön is, kedves olvasó. Ha önökre csak úgy rádőlne ennyi sok millió forint, be kell vallanák: 1. Találták. 2. Örökölték. 3. Kaptak magán használatra eurós támogatást. 4. A jó édes házi bolhád, Matolcsy.

Tetszenek majd ellenőrizni a svájci, osztrák bankszámlákat is, az offshore manipulációkat is? A Mészárost, a Tiborczot is?

– Jó napot kívánok! Mészáros Lőrinc vagyok, befizetnék a bankszámlámra százmilliárd forintot!

– Semmi akadálya. Megkérdezhetném, honnan van ennyi pénze?

– Kaptam ajándékba a magyar emberektől.

– Dokumentum?

– A magyar emberek.

Írnak még pénzváltással kapcsolatos szigorításokról meg láncátutalásokról – bankszámlák között ugyanazok az összegek egy-két napon belül tovább vándorolnak, netán épp oda, ahonnan érkezett a pénz, vagy ha a bankszámláról készpénzt felvevő ügyfelet mindig egy, vagy több másik személy kíséri, várja a bankfiók előtt. De hát ezt gyakorolják nyolc-kilenc éve, így működik a fideszes korrupció, aminek folyton folyvást tagadás a vége. A Polt Péter pedig soha nem tud semmiről. A néma és vak közjogi méltóság. Istenem! Matolcsyék görcsös imája nem nekünk szól. Ugorgyunk!

A Tóni hiányolja a keresztet. Tegyen a pólójára vagy intézze el a Ráhelnél, hogy legyen a magyar divat jelképe a kereszt: ingen, gatyán, bugyogón; milliós ridikülön, százezres topánkán – meglátja, Tóni, rohamosan megnő a keresztek száma. Máris nem kell rinyálni.

A miniszter szorgalmazta a keresztény értékek erőteljesebb képviseletét is, kiemelve, hogy másfél ezer éve ezek jelentik az európai kultúra alapját. A kereszténység Európában egyre inkább háttérbe szorul, a baloldal a létjogosultságát is megkérdőjelezi, miközben a muszlim országok a muszlim vallási jelképeket kötelező jelleggel használják.

Szegény Rogán Tóninak is megvan a maga keresztje.

Jaj, fárasztó hét volt ez is. Színesedjünk! Nap mint nap rengeteg szín vesz körbe minket. Észre se vesszük, bár néhányan érzékenyebbek rá. A pszichológiai kutatások kiderítették azt az 5 fő színt, amelytől nekünk jobb lesz.

Zöld: jó hatással bír edzés előtt, mentálisan felkészít.

Piros: növeli a szívritmust. Ha piros színt viselünk erősíti az ellenálló-képességünket, valamint növeli a sikert.

Kék: ha valaki nehéz feladat előtt áll, az agy megnyugszik tőle.

Sárga: endorfint termel, sőt, huzamosabb ideig való viselete, akár hosszabb időre tartósítja az öröm érzetét az agyban.

Szürke: az élénkebb hangokat és erős ingereket ellensúlyozza. Segít ellazulni.

Tessék, a narancssárga nincs közöttük. Egyébként is azt mondják, hogy a narancssárga meglehetősen labilis, mert nagyon könnyen túlsúlyba kerül benne valamelyik alapszín. Például a kék. A kék megnyugtat. A kedvenc színem, és nem szeretem, amikor belerondítanak holmi színtelen, szedett-vedett piszkos nagyságák.

Az önök véleménye.

„Hányast érdemel a zsűritől a kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára?” Az én hibám, de először úgy olvastam a mondat elejét, hogy hányást érdemel, Végülis, így se rossz. Amit még nem értek csak úgy magamtól, mi a bánatot lehet kiállítani Puskásról, vagy akár másról 4 milliárdért? Legfeljebb úgy, hogy 98%-a alkotmányos költség. Egyébként meg teljesen mindegy, hogy van-e rendőr, vagy nincs, úgysem végeznek érdemi munkát, a bírságolás kivételével. Alapvetés, hogy a nyomozó nem szeret nyomozni, a tevékenység nagy százaléka kimerül abban, hogy megpróbálják áttolni a felelősséget. (agador)

A paprika árából nem maradt le az első 1-es? Mert mifelénk 1500 alatt nincs ehető változat… a hagyma is inkább 530, mint 350, a paradicsom is felülről súrolja az ezrest, nem alulról. (glorianna)

Kiegészítem azzal, hogy néha szentesi paprikát el lehet csípni közel 2000,- Ft / kg , de magyar vöröshagymát , magyar paradicsomot elvétve sem . Ide is leírom a „kedvencemet” : Fokhagyma 3 db-is csomagolásban ……a címkén : csomagolta XY Makó pontos utca, házszám ………eredete : Kína . Az őrölt fűszerpaprikának az eredetét is érdemes megnézni. Orbánisztán a világ szégyene (Vera)

Nem tudom, NK mire olyan rohadtul büszke?! A fiamék kb 5 éve vettek egy elég lerobbant falusi házat, mert nem akartak életük végéig hitelt törleszteni, majd apránként helyre pofozzák jelszóval! Aztán jött a CSOK, és utána érdeklődtek, mire lehet számítani? És maradtak az eredeti tervnél! A hitelük lassan lejár, a ház szépül, és továbbra sem kérnek a nagy volumenű családtámogatásból; ezzel szemben hányan befürödnek, mert hittek nekik!? (Mariann)

Kik voltak azok, akik szintén egész europában terjeszkedni akartak? Pl. Napoleon, Hitler, Sztálin. Háborúk háborúk hátán, ezt érték el vele. Mi ezt akarjuk? Remélem nem. Szerencsére rendes hadseregunk sincsen, kár is ugrálnia orbánnak. Ha a mi dolgainkba beleavatkoznak, egyből pattognak, pedig ők a lehető legtobb helyen beledumálnak országok sorsaiba. Ez elmebaj, de nem a nép elmebaja, csak annyiban, hogy hagytuk, hogy így legyen. (Transzporter)

Magyar ipar, magyar mezőgazdaság… emlékeztek ezekre a fogalmakra?
Üzenem a géniusznak, hogy ezek kellenének ahhoz hogy legyen pénz. (Anna)

A propaganda kiválóan fel van építve , csak sajnos a tényleges problémára nem ez a megoldás ! Talán ha nem loptak volna annyit, és nem külföldre talicskaztak volna raklapnyi uniós forrást , még élhető is lehetne az ország .. (Krisztina)

Az ÁKK honlapján megtalálható, hogy az államadósság
2010. 06.30.-án 22.223 mrd HUF volt
2018. 12. 30.-án 29.806 mrd. HUF.
AZ lehet, hogy ez a nominál növekedés a GDP arányában csökkent, de nem szabad elfelejteni, hogy a GDP majd 30 %-át az autógyárak, s mintegy 5 %-át az EU-s támogatások teszik ki. Tessék eldönteni, hogy – a magánnyugdíj-pénztári pénzek sorsára tekintettel mekkora lehet a megalapozott bizalom? (Hofipisti)

Az én álláspontom szerint pedig szüntessék be a letelepedési kötvénnyel vásárolt vagy szimplán bűnözőknek kiosztott állampolgárságot, Budapest ne adjon több pénzt az egyházi szervezeteknek és határon túli sportegyesületeknek, emellett követelem, hogy Magyarországon senkit se érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert a határon belül született. (Madárlátta)

Így írtunk mi.

Szerintem ma az képviseli a magyarokat, aki leváltja ezt a bűnbandát

Van ahol még az a szó, hogy demokrácia, mond valamit

Azt üzente, elfogyott az ország pénze

A bukást követő hatodik percben már ott tolonganak a következő kéz előtt, amelyiktől koncot remélnek

Nyírbátori siker!

Gyurcsány miatt büdös a csapvíz, Soros tehet arról, hogy nem esik az eső és Dobrev Klára felelőssége elvitathatlan a kínai bozóttűz vonatkozásában

A kert / Luca ajtaja 5

Add a kezed

Érti kend? A focival álcázzák és pénzelik a terrorizmust!

Minden idők legnagyobb politikai tenyérjósa megint rossz lóra tesz

A nap kommentje:

A propagandára költött milliárdok visszaosztott rèsze a lènyeg kèrem itt abszurdisztánban . Nyomják az utolsó leheletükig. Magyarország felvirágoztatása helyett az elvirágoztatás zajlik. Az utolsó fillèrünkig. (Dupla)

..és akkor egy kis ámerikai show hét búcsúztatónak. Épülésünkre. Vagy nem.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.