December 9,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szerintem ma az képviseli a magyarokat, aki leváltja ezt a bűnbandát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 612,502 forint, még hiányzik 2,387,498 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Szép nap ez a mai. Egyrészt, mert meleg lesz ma. Másrészt, mert ha nem is lesz meleg, vasárnap tuti lesz egészen éjfélig. Harmadrészt meg mert holnap alhatok, ameddig csak akarok, nem én leszek a reggeli kakas.

A magyar családpolitika eredményeit és újdonságait ismertette a Politikai Hálózat az Értékekért nevű szervezet kolumbiai csúcstalálkozóján Novák Katalin. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az MTI-nek telefonon adott interjújában szombaton kiemelte, hogy Magyarország hivatkozási alappá vált, amikor a családtámogatásokról van szó. (MTI)

Értelmezzük ezt. Novák Katalin elment Kolumbiába, ahol a csodálatos magyar családvédelmi akciótervekről mesélt a meghökkent hallgatóknak. Ez annyira jól sikerült, hogy onnan, helyből felhívta az MTI-t (közpénzen, nyugi) és elújságolta, hogy ő mostantól hivatkozási alap lett. Kolumbiában. Jó cucc lehet, bármi volt is az.

Soha nem szeretnék lakájmédiás betanított munkás lenni, simán kiröhögöm őket általában. Először fordult elő velem, hogy megsajnáltam csóri nénit.

Mennyire gáz már, hogy egy nyomorult filmkritikának is ilyen címet kell adni? Mi lesz a következő? A sorosista Harriet Beecher Stowe és a liberális migráns? Jajistenem.

Igaz, ez még pénteki, de még időben vagyunk. Nehogy valaki lemaradjon! Végre lerántódik a lepel a lecsókészítés rejtelmeiről!

Szerintem ennél feljebb már nincs. Ez már az újságírás csúcsa, kérem tisztelettel.

A Brexit mai állása szerint vagy lesz halasztás vagy nem. A kilépés időpontja ismeretlen. A megállapodás nélküli kiesés öt nap múlva várható. Talán lesz népszavazás, talán nem. EP választást vagy rendeznek, vagy nem.

Nálunk már megkezdődött az EP kampány, amit a kormánypárt legalább fél éve megállás nélkül tol. Természetesen közpénzből és kormányzati tájékoztatásnak nevezik, mert akkor gyakorlatilag bármennyi adóforintot elkölthetnek a saját kampányukra. A többi párt nincs ilyen remek helyzetben. A Momentum ráadásul egy gyakorló elmebetegnek tűnő – valószínűleg a fideszes keménymaghoz tartozó – idősebb férfit is kifogott. Ő azt találta ki, hogy odasündörgött az aláírásgyűjtő pulthoz és lendületesen áthúzta az elé tett, már aláírásokat tartalmazó ívet. Ezt kétszer megtette, két pultnál. Fair play fideszes módra.

Szintén fideszes módra a lakájmédia minden darabkája (igaz, nem néztem végig mind az ötszáz propagandagyárat) tudtul adta a nagy hírt: elindult a Fidesz országos aláírásgyűjtő akciója. Hmmm… Senki másé, csak a Fideszé. Korrekt. Itt szeretném jelezni, hogy ezeknek a szennykanálisoknak a fenntartását, a fideszes propagandisták fizetését a mi adónkból fedezi a kormánypárt. Irányított állami céges reklámokkal, megrendelt cikkekkel, különböző technikával nekik juttatott pénzekkel. Összegezzük szépen: a Fidesz közpénzből kampányol, a propagandamocskait (melyek minket, tehát mindenkit, aki nem fideszes) gyaláznak a saját pénzünkből fizettetik velünk, közben a fideszes hívek áthúzogatják a másik párt aláírásgyűjtő íveit. Hát nem csodás? Nem. Olyan igazi fideszes.

A PestiSrácoknál Jurák Kata tegnap hiperaktív volt. Sorra tolta fel a műveit, ilyen újságíróhoz méltó témákban és címekkel:”Toroczkai László: a Jobbik az ellenségünk!” Ez azért vicces leginkább, mert miközben a Fidesz azzal vádolja a Jobbikot, hogy rasszista, antiszemita és ami még az eszükbe jut, a Mi Hazánk Mozgalomnál egy durván szélsőjobboldalibb párt van jelenleg. Csak a Fidesz. És a Fidesz jelenleg – ezen belül a fideszes propaganda – a tenyerén hordozza a Mi Hazánk Mozgalmat. Ahogy annak idején, amikor a demokratikus ellenzéket kellett szétvernie, a Jobbikot emelte pajzsra. Semmi újat nem képesek kitalálni. Igaz, minek is, ha a híveiknek ez is elég.

További Jurák Kata: „A Fidesz a magyarokat képviseli Brüsszelben, az ellenzéknek pedig még mindig csak a kormány leváltása a fontos.” Hát szerintem ma az képviseli a magyarokat, aki leváltja ezt a bűnbandát.

Ezt meg csak így ide teszem, mert mint tudjuk, egy fotó többet mond ezer szónál. És tényleg.

Mindeközben Németh Szilárd már meg is állította a bevándorlást:

És a legcukibb:

Innen üzenem a dagi, kurtalábú felcsúti díszpintynek, hogy az én nevemben soha, sehol, semmiféle vonatkozásban sem ő, sem a cselédei nem nyilatkozhatnak. Igaz, abban igaza van a maffiavezérnek, hogy például én is változást akarok. Ez a változás egészen konkrétan így fest: ő, az apja, a felesége, lánya, veje, szomszédja, egykori cimborája (nem, nem felejtettem el Simicskát), minden cselédje, aki bármiféle hasznot húzott az ország kárára, minden firkász, aki tudatosan hazudott, mocskolódott, lejáratott bárkit a Fidesz érdekében, minden polgármester, aki a települése érdekei ellen szavazott azért, mert ezt kapta parancsba, minden lakáj, aki az ország érdeke ellen dolgozott akár Kishantos, akár az MTVA beszántásával, bíróság előtt feleljen tetteiért.

Úgy hiszem, az ország elsődleges érdeke ez. Aztán jön minden más.

Most például egy kis zene jön, aztán hamarosan az első beszólás.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!