Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hazug férgek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Lássuk a mai nap kiemelt kommentjeit:

Minden idők legkevésbé külügyminiszterének az a feladata támadt, hogy védje meg a külföldön oly sikertelen kereskedőházak becsületét, mutassa be a szárnyaló gazdaság eredményeit. Kovács “CEUnvégeztemdesimánmegtagadomazalmamáteremet” Zoltánnal szólva: “De sikerült?!”
Kakadu, leülhetsz! Egyes. (Attila)

A Financial Times szerkesztõségében késhegyre menõ harc dúlt december elején. A többség Szijjártó Pétert jelölte az Èv Embere címre, de Soros lefizette a szerkesztõk egy részét, így õt hozták ki gyõztesnek. BOTRÀNY !!! (Tomas)

Elég szomorú, hogy ennyi pénzből csak a közmunka alapú társadalom kiépítését és ezzel együtt a bérmunka társadalmát sikerült kiépíteniük, mert nekik ez a legfontosabb, a hatalmuk megtartása érdekében.Vedd észre és tedd szóvá, mert megaláznak,kihasználnak és félelemben tartanak,annak érdekében, hogy t ŐK tovább uralkodjanak feletted. (Erzsébet)

Igen, Orbán feszegeti a húrt, mindig 2 lépéssel tovább megy a fal felé, mi mindig azt hiszük, hogy már elérte a falat, de nem. Valljuk be őszintén , hogy a Tv Székháznál történtek után nem lett volna szabad leállni a tűntetéssel, űnnep ide vagy oda, mert a mondás is igy szól, hogy addig űsd a vasat amig meleg. Nagyon fontos az az 5 pont, de nem a legfontosabb. A legfontosabb a kormányváltás. Miért nem vállalja fel az ellenzék nyiltan ezt a tényt? Miért akar még mindig tárgyalni eztel a kormánnyal? A mai napon is bebizonyítódott, hogy a kormány nem akar tárgyalni. Semmibe veszi az ellenzéket. Ezek után még mindig hajlandóak bemenni? Nem Orbán az aki a demokrácia meglétét bizonygatja, hanem az ellenzék kelti annak a látszatát. Orbán minden tettével azt bizonygatja, hogy diktatura van, vegyétek már észre végre. Itt az van amit én akarok. (Csabáné)

Általam szeretett Hofi Géza, egyszer azt mondta, itt ha a trágyából szar lesz, rögtön autóval szállítják. Ő már csak a felhők fölül látja, mekkorát gyarapodott az ország, túlvagyunk a kocsin, már repülővel száll a szar. (Andrea)

Budapest rendőrfőkapitánya a tegnapi naptól egészen február 1. reggel nyolc óráig fokozott ellenőrzést rendelt el a fővárosban. Az országos rendőrfőkapitány ezt már korábban, októberben is meglépte, amikor is Zala, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Békés, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében rendelt el hasonlóképpen fokozott ellenőrzést. Konkrétan egészen március 5-ig. Hogy ez mégis miért fontos? Lássuk:

a rendőrök indoklás nélkül igazoltathatnak és vizsgálhatnak át bárkit, akit csak kedvük tart,

továbbá

épületet, építményt, helyszínt, csomagot és járművet is átvizsgálhatnak minden gyanúra okot adó jel hiányában is.

Aki arra gondolna, hogy ennek az intézkedésnek bármi köze van a közúti balesetek számának csökkentéséhez, az nagyot téved. Számomra elég egyértelmű, hogy az országos méretű tüntetések és sztrájkok adtak okot arra, hogy korlátozzák az ország lakóinak alapvető jogait. Ezután tehát mindenféle indoklás és ok nélkül állíthatnak meg bárkit a rend őrei. Bárkit, aki számukra nem szimpatikus, beleértve esetleg azokat is, akik egyértelműen Soros-zsoldosoknak tűnnek. Nem más ez, mint felkészülés a legrosszabbra, kedves barátaim. Ezek után már az sem lepne meg, ha kijárási tilalmat vezetnének be, noha tagadják rendületlenül, hogy egy maroknyi sorosista csőcselék veszélyt jelenthetne a hatalomra nézve. Vagy Orbán Viktor mégiscsak elkezdte érzékelni a valóságot, A rend éber őrei pedig a hatalom kiszolgálóiként végrehajtják a parancsot? Hogy ezt még meddig teszik, az kérdéses. De úgy vélem, van egy pont, ahol fordul a kocka, ahol az utasítások süket fülekre találnak, bármilyen hangosan is ordítsák azokat.

Mivel az ünnepeket sikerült letudni, ma már voltak olyanok, akik utcára mentek, hogy elmondják véleményüket a hatalommal szemben. Noha a város legnagyobb hírportálja, a Mészáros által kitartott Délmagyar egy büdös szóval nem említi, mégis érdemes elmondani, hogy jelen pillanatban is több százan tüntetnek Szeged utcáin, többek között a rabszolgatörvény ellen. Ez pedig csak ízelítő abból, ami január 5-én, szombaton várható, amikor is ismét egy tömgetüntetés lesz többek között Budapesten, a Kossuth téren.

Erre pedig egyre több okot ad a kormány. Kezdve a mai nappal, amikor is Kövér László, egy egész ország önjelölt házmestere döntötte el saját hatáskörben, hogy a mai napon nem ad ki napi belépőket a Parlamentbe. Ennek oka leginkább az, hogy Kövér megtheti, tehát meg is tette. Történt ez azután, hogy az ellenzéki pártok rendkívüli parlamenti ülést hívtak össze a mai napra, azonban a Fidesz bojkottálta azt, ugyanis tudniillik Soros.

Nacsa szerint az ellenzék Soros György pénzéből erőszakos utcai megmozdulásokat szervez, és szintén a magyar származású amerikai üzletember forrásaiból politikai aktivistákat fizetnek, akik rátámadnak a rendőrökre és a Parlamentre. 

Ez mondjuk nem zaklatta fel az ellenzéki pártok képviselőit túlzottan, ugyanis a Parlament lépcsőjén állva a sajtó képviselőinek elmondták, amit egyébként is szerettek volna. A beszédekben elhangzottak végre olyan mondatok is, melyeket magyarok millió gondolnak, valahogy eddig mégsem mondta ki soha senki az ellenzék részéről:

Ez már nem demokrácia, nem köztársaság, nem jogállam – mondta Szél Bernadett.

Amíg nincs független bíróság, nincs közszolgálati média, csak százmilliárdokból működő propagandagépezet, addig nem lehet demokráciáról beszélni – mondta Hadházy.

Nem ért véget a küzdelem, a harc csak most kezdődik. Találkozunk az utcán – mondta Keresztes László Lóránt.

„Kívánom, hogy legyen az országnak ereje, mersze és képessége Orbán rendszerével szemben” fellázadni, mindaz ellen, „amit Orbán az ország szégyenére megtett” – mondta Gyurcsány, hangsúlyozva, hogy nem egy-egy törvény, hanem a rendszer elleni lázadásról van szó.  

A nap végére pedig egy „vidám” hírt tartogattam. Ki emlékszik még a meggyalázott, felgyújtott, megszentségtelenített, szegény gyermekeknek szánt karácsonyi ajándékként átadandó Kossuth téri szánkókra? Nos azok a szánkók még a mai nap is ott virítanak a tér karácsonyfája körül, pedig nem hogy karácsony, de már a szilveszter is bőséggel elmúlt. Vajon a nemzethy kormányunknak miért nem sikerült azokat a szánkókat szétosztani a rászoruló gyermekek között? Csak nem arról van szó, hogy megint hazudtak?

Elfogadhatatlan, hogy a Soros-aktivisták összetörjék azokat a szánkókat, amelyeket szegény gyermekeknek szerettünk volna odaadni karácsonykor. (Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója)

Elmentek ti a búbánatos picsába, oda. Ti, keresztényi értékekkel semmilyen halovány kapcsolatot nem ápoló, hazug szemétládák.

Lássuk mai cikkeinket:

Máris plafonig ér a trágya

Ezt az egy lépést akarja megtenni Orbán?

Hát ennyi volt az ünnepi nemzeti konzultáció

A matekzseni

Csak menj tovább

A harag nem lehet válasz

A nap kommentje pedig Gábortól:

Ezek a disznósajtok a képen reprezentálják az országot? Akkor kérek egy jegyet a Marsra, csak oda!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.