Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindenki kért benneteket, de ti ismét leszartátok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Kissé rendhagyó módon ma este nem a napi híreket foglalnám össze, hisz ma az ország szeme a parlamentre vetődött. Lehetne a Kúria válaszáról is beszélni, mely helyretette Orbánt, vagy a Wizzair döntéséről, miszerint mostantól fizetnünk kell azért, hogy ne ültessenek szét bennünket. Ezeknél azonban sokkal fontosabb, hogy a mai napon a képviselők letették az esküt, ezzel pedig hivatalosan is megalakult a parlament.

Már tegnap este több tüntető megpróbálta élőlánccal körbevenni az Országházat, azonban ez nem sikerült, mivel körülbelül 100-an jelentek meg. Nagy többségük ugyan valóban kitartott egész éjszaka, azonban támogatottság hiányában sajnos nem sok értelme volt. Ők legalább megpróbálták. Reggeltől ismét több százan „támadták meg” a Parlamentet, azonban mivel nem több ezren, esetleg tízezren voltak, így értelme sajnos ennek sem volt. Úgy tűnik, sokan egyetértenek a kormánnyal és annak legitimációjával. A reggeli órákban ugyanis sem fagyok, sem heves esőzések nem voltak. Bár arra, hogy miért csak ennyien jelentek meg, biztosan így is lehet kifogásokat találni.

Azonban a gond ott volt igazán, hogy az ellenzéki pártok és képviselők egytől-egyig bent voltak az ülésteremben. Nem csak hogy bent voltak, de esküt is tettek az új kormányra, ezzel pedig legitimálták Orbán hatalmát. Hadházy Ákos volt az egyetlen, aki szavához hűen valóban nem tette le hivatali esküjét. Az LMP, a Jobbik és a DK politikusai is egyaránt megesküdtek az átírt alaptörvényre, ezzel elfogadva választások eredményét. Hadházy kivételével minden egyes ellenzéki politikus beállt a Fidesz mögé. Innentől kezdve nincs kifogás, nincs de. Aki a mai napon letette esküjét a Parlamentben, az asszisztált a Fidesz kétharmadhoz.

Teljesen másodlagos, hogy a DK politikusai átírták esküjüket, ezzel meghackelve azt. Ki a jó úristent érdekel ez? A parlament már évek óta az agyatlan, tolvaj hazudozók játszótere, azzal pedig, hogy a teljes ellenzék ismét csatlakozott ehhez, semmivel sem tette magát különbbé tőlük. Emberek százezrei, sőt megkockáztatom: millió kértek titeket arra, hogy eskütökkel ne legitimáljátok Orbán hatalomra kerülését. De nem hallgattatok a saját szavazóitokra. Mint ahogy nem hallgattatok akkor sem, amikor együttműködésre kértek benneteket. Akkor az ellentmondásotok Fidesz kétharmadot ért. De még lett volna lehetőségetek bizonyítani a választóitok felé.

Egy utolsó utáni esély volt ez, amit ismét elcsesztetek. Ezúttal azonban véglegesen. Hamarosan hallgathatjátok Orbán Viktor frappáns válaszait és azt, ahogy boldog karácsonyt kíván mindenkinek. Ti tettétek ezt lehetővé. Ezután, ha sértetten kivonultok a parlamentből, mert tiltakozni szeretnétek valami ellen, semmit sem fog érni, hisz a mai napon igent mondtatok az Orbán-rezsimre. A képviselői fizetésért, iphoneok és laptopok tucatjaiért árultátok el a saját népeteket. A választókat pofán köptétek, hogy később azt hazudjátok, az ő érdekükben tették le hivatali eskütöket. Nem ez volt a mi érdekünk és nem ez volt Magyarország érdeke sem, ezzel ti pontosan tisztában voltatok. Ez egyedül a ti, kicsinyes, gyáva érdeketek volt.

A mai naptól ne merjétek magatokat ellenzéki politikusoknak nevezni, mert az ellenzék többé nem létezik a parlament falai között, kizárólag azon kívül. Az ellenzék mi vagyunk, mi mindannyian, akik egy élhetőbb ország álmát dédelgetjük, mi, akiknek elegünk van a Fidesz hatalmából és a választóit sorozatosan átverő ellenzékből. A mai naptól kezdve magyarok millió maradtak képviselet nélkül. Magunkra hagytatok minket, oly sokadszorra. Ott rohadjatok meg, ahol vagytok.

Mai cikkeink:

Nem valószínű, hogy a stadionépítő, régivágású kereszténydemokratát különösebben meghatja, pedig nagyon nem ártana

Vallási alapú kapavágás ásóval

Mi vesz rá egy ivarérett, egészséges nőt arra, hogy ennek az embernek a szolgálatába szegődjön?

Érthető az ellenzék csalódottsága, de ott rohadjanak meg, ahol vannak. Ünnepileg

Senkit nem érdekel itt, hogy mitől döglik rakásra a nép 

Aki inkább szereti fiát és leányát, hognynem engemet, az nem méltó én hozzám

Klikk-uralom

A nap kommentje pedig Györgyé:

Ezek nem ellenzékiek.Biodíszletek!Az ellenzék a parlamenten kívül van!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.