Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ugyanolyan erkölcsi torzszülöttek, mint kivénhedt példaképeik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mesélek valami igazán meghatót és szívmelengetőt, ha már karácsony hajnalán oly nagy erőkkel tombol a keresztény, önzetlen felebaráti szeretet. Vagy mi a franc. Kanyarodjunk vissza Pécsre, ahol három nappal ezelőtt a Páva-Hoppál kettős győzött a józan ész és az emberség felett, miután a közjogilag érelmezhetetlen Soros-ellenes kiáltványukat átnyomták a közgyűlésen, a rászorulók megsegítésével hosszú évek óta foglalkozó Emberség Erejével Alapítványt közellenségnek kiáltották ki, és sikerrel kitúrták az irodahelyiségükből (erről ITT írtunk).

Azóta a pécsiek megmutatták (tisztelet az érintetteknek), hogy az elmeháborodott fideszes városvezetés ámokfutása ellenére az ostoba, hazug rágalmakra épülő gyűlöletnek is vannak határai: számos helyi felajánlás érkezett a civil szervezet részére, így egy másik helyen tovább folytathatják tevékenységüket. Amely tevékenység értékéből – normális ember szerint – semmit nem vesz el az, hogy a jótékonysági munka mögött egyebek mellett Soros György magánember támogatása áll, amelyet nemes célokra fordítanak.

A tegnapi napon az Emberség Erejével Alapítvány által létrehozott és fenntartott Élmény Tár Tanoda ételosztást szervezett, amelynek keretében mintegy 200 adag babgulyást osztottak szét az arra rászorulók között. Az eseményen megjelentek a Fidesz keltetőjének, az állampárt ifjúsági tagozatának aktivistái, akik bejglit adtak az év legtöbb napján keresztény hagyományőrzés okán nem táplálkozó szerencsétleneknek. Noha a szétosztott sütemény Fidelitas-logókkal volt csicsásítva, az Emberség Erejével naivan és boldogan adta hírül: Győzött a szeretet nyelve! Mert milyen csodálatos dolog, hogy ezek a nagyszerű fiatalok bátran, szolidárisan kiálltak a gonosz Soros-katonák mellett, noha a főnökeik éppn hajtóvadászatot indítottak ellenük.

 

Mindenki nyugodjon meg: semmiféle megható, önzetlen emberi gesztusról nincs itt szó. A bejglis akciónak köze nincs semmiféle segítő szándékhoz. A leplezetlen politikai görénykedés iskolapéldájával állunk szemben. Ezt onnan lehet tudni, hogy a névtelen ifjú pártkatona, a Fidelitas Dél-Dunántúli Regionális igazgatója (mintha ez valami komoly, nagy cég lenne, és nem a Fidesz gondolkodást nem igénylő lefetyelésügyi és parancsvégrehajtási leányvállalata lenne) a saját szájával mondta:

Ezzel a bejgliosztással az emberek figyelmét is szeretnék arra felhívni, hogy itt Soros György migránspárti szervezete egy jótékony célt használt arra, hogy befolyásolják a rászorulókat.

Mi biztatjuk őket arra, hogy fogadják el az ételt, de át kell gondolni mindenkinek, hogyha elfogadják ezt az ebédet, ezt a gulyást, akkor mi lesz majd a következő kérés ettől a szervezettől, Soros György szervezetétől. Ki tudja, hogy a következő kérés nem az lesz-e, hogy fogadjanak be migránsokat vagy szavazzák meg azt, hogy Magyarországon betelepíthessék korlát nélkül a bevándorlókat.

Nesze neked, emberség ereje! Arról már legalább két ízben részletesen megemlékeztünk, hogy milyen elborzasztó szellemi, értelmi színvonalat képviselnek a Fidesz nyomában lihegő, leendő közpénzpozíciókhoz felnőni igyekvő, csörtető, taposó ifjú titánok és gigászok. Most megkísérelem újra felhívni a figyelmet: nem csak az a baj itt, hogy ezeknek a feltörekvő fiatal hazafiaknak egy része úgy áll ki a kamerák elé simicskázni, dobrevklárázni, felhánytorgatni, méltatlankodni, felháborodni, panaszkodni, toporzékolni, ajvékolni és hőbörögni, hogy a magyar nyelv elemi szabályszerűségeinek tiszteletben tartása, a minimális szókincs helyes használata is nehézségekbe ütközik. Ez is felháborító, de távolról sem ez a legtragikusabb.

A tragédia – amelyet nyugodtan lehet hosszú távon, perspektivikusan értelmezni – abban áll, hogy a fiatal generációnak eme zsírosbödönre áhítozó része pontosan ugyanolyan erkölcsi torzszülött, mint a kivénhedt példaképei. Azon túl, hogy ezek is egy olyan országban nyomulnak a bejglijükkel, ahol nincsenek éhezők, akiket választások előtt etetni kell: mekkora morális pöcegödör lehet egy olyan fiatal ember, aki a fideszes választási-karácsonyi Erzsébet-utalványok, a fideszes tonna krumplik, a fideszes pofaképpel felmatricázott tojások, a fideszes megfagyásgátló tűzifa és a Fidelitas-logóval díszített bejgli árnyékából a jótékonyság hátsó szándékairól pofázik?

Mennyire kell ehhez hajlott gerincű senkiként lenézni ezeket a nyomorult embereket, hogy a Soros elleni megélhetési gyűlöletkampányra felkapaszkodva, a kiszolgáltatottságot kihasználva tépjék a szájukat egy öblös migránsozás kedvéért?

Mert Soros rámatricázta az arcképét arra a nyomorult babgulyásra? Soros kiállt babgulyást osztani a Gyárvárosban? Soros könnyekig megható filmecskét forgatott arról, hogy senki nem fagyhat meg ezen a télen és nesztek tűzifa, mert mi ilyen jók és nagylelkűek vagyunk? Soros kiállt a 10 kilós krumpliszsákok közé abban a kerületben, ahol jövő áprilisban a szavazatokért kuncsorog majd? Mégis mi a karikás lófaszt kérhet Soros cserébe ezektől az önérdekérvényesítésre képtelen, a társadalom perifériáján vegetáló, a túlélésért küzdő nyomorultaktól? Hogyan tudnának ezek az emberek bárkit befogadni, amikor egyrészt ez nem az ő kompetenciájuk, másrészt meg annak is örülnek, ha az éhenhalással vívott küzdelmet aznap megnyerik?

Meddig lehet még fapofával mélyre és egyre mélyebbre süllyedni ebben az undorító mocsárban, ahol fiatal emberek önként vállalják magukra azt a gyászos feladatot, hogy túlüvöltik a hazug kormánypropagandát? Milyen ország az, ahol hosszú évek óta (igen, ők már akkor is a nyomorultak életének elviselhetőbbé tételén dolgoztak, amikor Orbán Viktor és a Fidesz számára Soros nem volt ellenség; és olyan helyeken küzdöttek a nyomorral, ahova fidelitasos úri népek a büdös életben nem teszik a lábukat még egy gyomorforgató trollkodás kedvéért sem) a szegények, elesettek megsegítéséért dolgozó  civil szervezeteket következmények nélkül mocskolhatnak, rágalmazhatnak parancsra bégető, jelentéktelen, nyikhajok? Mert ebben az országban csak a Fidesz befolyásolhatja az embereket a karácsonyt és a küszöbön álló választást kihasználva?

Mennyire lehet lelkileg torz, beteg, frusztrált ember az, akinek egy karácsonyi ételosztásról is Soros György és a bevándorlók korlátlan betelepítése jut eszébe? Mi lesz a következő? Hogy Soros meg akarja mérgezni a magyar embereket? Ócska, szarházi, utolsó senkik. Egy ország jövője. Hát megnézhetjük azt az országot néhány év múlva.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.