Október 4,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Meddig mocskoljátok még a hódmezővásárhelyieket?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 87,668 forint, még hiányzik 2,912,332 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem tudom, hogy a vásárhelyiek, mikor fognak gyomorrontást kapni a főztjüktől, de attól tartok, hogy elég hamar. Ha megnézzük, hogy mi az a csapat, akit őt Márki-Zay képében polgármesterként megválasztottak, kik álltak e mögött az ember mögött, hát a politikai élővilág mindenféle élőlénye. Minthogyha bemennénk egy ilyen díszállat kereskedésbe, kizavarnánk onnan az akvaristát, hogy ezt jobban tudjuk, elővennénk egy üres akváriumot és abba beleraknánk a rákot, a csigát, a moszatot, a törpecápát, a guppit, mindent és akkor néznénk, hogy mi történik. No, hát kísérletező kedvükben voltak a vásárhelyiek és megpróbálták, de látni kell, hogy nem feltétlenül ők tehetnek róla. Ők úgy döntöttek kipróbálnak valami mást is. Eszembe jutna az új nyugati embertípus aki, ha megunja a házasságot, már nem is nőt választ utána, hanem férfit. Kipróbáltak valami újat, ez az új politikai képlet az, amit Georgie bácsi, Soros György ez az egész külföldi csapat, Brüsszel és az óriási média hadsereg, ami mögöttük van, támogat

– ez itt a Szolnokra kitelepült Sajtóklub Huth Pestisrác Gergelyének újabb remekbeszabott diagnózisa a kiköphetetlen, lenyelhetetlen H-napi taknyolás után. Sajnos a komplett műsor csak szombaton lesz látható Mészároslölö nemzeti televíziójában, ezért most elégedjünk meg ennyivel. Ez is bőven több, mint amit érdemes tudni arról, amit szeretve tisztelt kollégám nagyon helyesen úgy fogalmazott meg tegnap, hogy sem győzni, sem veszíteni nem tudnak. Hát nem.

Bár tegnap a tőlem kitelő legnagyobb cinizmus által vezérelve azt javasoltam ezeknek a gerinc hiányában is vígan vegetáló szalagmunkásoknak, hogy ne hagyják abba Márki-Zay rugdosását, mert hiszen a keresztényi-polgári értékrend, no meg a haza is ezt követeli tőlük, azért ez így is több, mint gennyes. A leggennyesebb az benne, hogy sehogy sem sikerül megállni a nem fideszes polgármester köpködésénél. Muszáj újra és újra világossá tenniük, mennyire gyűlölnek mindenkit, aki nem fideszes, vagy aki egy adott helyzetben nem úgy viselkedik, ahogy azt az állampárt elvárná.

Nem elsősorban a hazudozás teszi gennyessé ezt a mutatványt, hanem a rosszindulattól vezérelt ostoba vagdalkozás. A kormány fizetett csürhéje konkrétan és bevallottan szolnoki híveit uszítja a hódmezővásárhelyi magyarok ellen. Azok ellen, akik nem a Fidesz mellett tették le a voksukat.

De ha már nem sikerül emelt fővel tudomásul venni, hogy eltaknyoltatok, nem kérnek belőletek, hogy elég volt: hogy jön ide a divatbuzizás? Hogy jön ide Georgie bácsi? Hogy jön ide Brüsszel? Hogy jön ide egyáltalán bárki és bármi, amikor egyszerűen arról van szó, hogy tizenháromezer magyar ember döntött úgy, hogy nem a Fidesz mellett döntött?

Most akkor ők tehetnek róla, vagy nem ők tehetnek róla, hogy gyomorrontást kaptak a Fidesz 30 éve változatlan, romlott főztjétől?

Ha ők tehetnek róla, miért kell divatbuzizni őket?

Vagy ha nem ők tehetnek róla, akkor meddig tartható még fenn, hogy a nem fideszes magyarok valójában irányítható, önálló akarat nélküli droidok?

Ha nincs jelentősége annak, hogy Hódmezővásárhelyen mi történt (igaz, kétóránként változik a diagnózis), akkor miért kell mocskolni az ott élőket? Értem, hogy munkaköri leírás a Fidesz politikai ellenségeinek rugdosása, köpködése, de az emberekről mikor lesztek hajlandóak már leszállni?

A világ rendje az, hogy ami 30 éve betonba van öntve, azt kötelező további 30 évig elviselni, mert különben jön egy fideszes megmondóember és beleokád az arcunkba?

A magyar demokrácia attól irigylésre méltó és virágzó demokrácia, hogy mindenkinek ugyanazt kell szeretni, hogy mindenkinek csak a Fideszre lehet és kell szavazni, mert akkor nincsen vérszag, hanem béke van, és a közpénzzabálóknak sem gurul el a gyógyszerük?

Szégyellem magam. Helyettetek, basszátok meg. Pedig teljesen világos, hogy a java még csak most kezdődik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!