Október 5,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A végjáték elkezdődött. Márki-Zay nyilvánosságra hozta az Elios szerződést

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 87,668 forint, még hiányzik 2,912,332 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága – szeretet erejével házaló, gyűlöletben tocsogó – szekértolói a rendszerszintű korrupció kormányának! Ne tessék alábbhagyni a minden elképzelhető mélységet alulról súroló mocskolódást! Most már ne tessék!

Tessék csak tovább köpködni Márki-Zay Pétert, tessék csak belegyalogolni egy hétgyermekes keresztény-konzervatív emberbe! Azért tessék belegyalogolni, mert a magyar kormány számára fontosak a családi értékek, és megbecsüli a keresztény-konzervatív magyar embereket.

Tessék csak szerencsétlen, gumikeresztény, senkiházi, személyiségzavaros embernek nevezni, akit nem a csodálatos esze és a mondanivalója juttatta győzelemhez, hanem az ellenzéki média.

Tessék burkázni és őrjöngeni, hogy nem történt semmi, majd vérszagot vizionálni az összefogás és a szeretet erejére hivatkozva.

Egy dolgot már nem lehet megtenni. Megakadályozni Márki-Zay Pétert abban, hogy amit a hódmezővásárhelyieknek ígért, azt betartsa.

Márki-Zay Péter három napja Hódmezővásárhely polgármestere. Mindössze három nap kellett ahhoz, hogy a település honlapján megjelenjenek a város közbeszerzései 2010-ig, köztük a közvilágítás korszerűsítésére kötött Elios-szerződéssel.

A város weboldalán elérhetővé vált az ajánlattételi felhívás, az Eliosszal – akkor még jogi elődjével, az ES Holdinggal – kötött szerződés és a Közbeszerzési Döntőbizottság határozata, amelyben részben elutasította a Tungsram–Schrédernek a közbeszerzési eljárás ellen benyújtott kérelmét. (via hvg.hu)

Az a helyzet, lefetyelő felebarátaim, hogy ezeknek a szerződéseknek eddig is ott lett volna a helyük azon a honlapon, de rejtélyes okoknál fogva nem voltak ott. Miért nem voltak ott? Soros miatt? A migránsok miatt? A megtámadott kereszténységünk miatt? Az egyre fokozódó nemzetközi helyzet miatt?

Nem hiszem. Azt viszont igen, hogy valami megállíthatatlan elkezdődött. Amit már ti sem tudtok megállítani.

Ha a polgároknak joga van tudni, hogy az ENSZ, Soros, Brüsszel, és a világegyetem hogyan fogott össze azért, hogy e lángoktól ölelt földi paradicsomot (soha el nem magyarázott okoknál fogva az idegen kultúrák martalékává tegye), akkor ahhoz hatványozottan joga van minden hódmezővásárhelyi polgárnak, hogy megtudja, mit titkoltak előle éveken át azok a politikusok, akik teljhatalmuk tudatában teljesen elveszítették a kapcsolatot a realitással.

Innentől kezdve nektek már végképp csak a lejáratás, a nyüszítés, az óbégatás maradt. Ezután következnek az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) az Elios-ügy Hódmezővásárhelyre vonatkozó megállapításai. Azok is nyilvánosságra fognak kerülni. Mert ez a normális. Mert ez annak a világnak a rendje, amitől teljesen elszoktunk, és amiről azt gondoltuk, talán már soha nem visszaállítható.

De, szépen lassan visszaállítható lesz. Mert egy valamivel nem számoltatok. Hogy a tisztesség és a becsület, a feddhetetlenség rövid távon ugyan nem kifizetődő, de hosszútávon feltétlenül. Mint ahogy a hazug propaganda is természeténél fogva bukásra ítéltetett.

Az most már teljesen mindegy, hogy áprilisban buktok meg, vagy még egy ideig ragaszkodtok ehhez a mocsokhoz. A végjáték elkezdődött. Bármennyire tiltakoztok. Ha úgy vélitek, nem történt semmi vasárnap, akkor úgy is jó. Akkor legyen szerda, nekem tökmindegy.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!