Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez azért már a sok(k). Szexorgia után pedofil botrány

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Pedofil nagykövet. Mocskos ügy. Mi lehet még a piszkos bugyorban, ami titok most is? Mennyi szenny borul ki a jövőben a felső tízezerből? Nem volt elég a Borkai-ügyből? Akárhogyan csűrjük, csavarjuk, a rendszerváltás óta nem fordult még elő, hogy pedofíliával vádolt diplomatát takargattak sokáig. A sok ilyen-olyan információ és találgatás után az Index járt utána a nem mindennapi történetnek. Az egykori bencés gimnazistát az amerikaiak buktatták le, aki egy bűnszervezet tagjaként pacsált rá. A lap információi szerint:

a titokban folytatott nyomozás eredményéről 2019 tavaszán az amerikai szerv a Külgazdasági és Külügyminisztérium alá tartozó polgári titkosszolgálatot, az Információs Hivatalt (IH) mint partnerszolgálatot értesítette. Az amerikaiak nagyon hosszú időn át figyelték Kaletát, és információnk szerint gyakorlatilag teljesen felderítették az ügyet, amikor a magyar titkosszolgálatot tájékoztatták a limai nagykövet online tevékenységéről. Ezt azt jelenti, hogy a külföldi társszerv ekkor már bőven elegendő bizonyítékot gyűjtött össze ahhoz, hogy a magyar hatóságok nyílt eljárást folytathassanak, meggyanúsítsák Kaletát, és és kezdeményezzék a letartóztatását. Úgy tudjuk, Kaleta le volt tartóztatva, de már szabadlábon védekezik.

Bennem akkor is felmerül: miért nem tudott a külügy arról, hogy munkatársuk főfoglalkozásban tizenkilencezer kiskorúról készült pornográf fotót tárolt a számítógépén?

„Perura különösen igaz, de egész Latin-Amerikára is jellemző, hogy személyes jelenlét nélkül nem lehet eredményeket elérni. Itt hiába használják a 21. századi kommunikációs eszközöket, anélkül, hogy megveregetnénk egymás vállát, nem nagyon megy a kapcsolatépítés, vagyis a nagykövetség újranyitása jelentős lépés volt.” (Kaleta, FEOL, 2018)

Jelentős bizony, távol Magyarországtól, párnákkal kibélelt állásában kihasználta kommunikációs eszközként a számítógépét. Rohadt módon. Nem a TEK, hanem az Információs Hivatal munkatársai hozták haza Kaletát, és átadták a magyar rendőrségnek. Az érdemi nyomozás után, amit az amerikaiak elvégeztek. Szijjártó minisztériuma „látóköréből” kikerült az ügy: Kaletát hazahozatalakor már megfosztották nagyköveti rangjától, kirúgták a külügytől. A nyomozás befejeztével a Fővárosi Főügyészség vádat emelt.

A limai nagykövetség átadásán 2017-ben

Csak mi nem tudtunk az egészről semmit – és ennek már több hónapja. Tudják, arra gondoltam, hogy az orbáni politikai harakiriben, az erkölcstelenség legmagasabb fokán, egy közpénzből szexorgiázó (másról most még szó sem esik) Borkai Zsoltba sem bukott bele a Fidesz, akkor… egy közpénzen jól tartott bűnözőjük leleplezése után tényleg elég az Isten, Haza, Család álszólamokból. Mert ez már maga a fertő. Hova, és meddig még? Ebben az országban mikor lesz elég a sok(k)?

Az teljesen egyértelmű, hogy ez a Kaleta NER-pinty bűncselekményt követett el, ezért meg kell büntetni, el kell ítélni. Méghozzá közszolgaként, aki ezzel a tettével ártott Magyarországnak is. A bűnös lakoljon, így kell lennie.

Mintha, egyre jobban növekedne a hatalmi dzsuva. Ki kell nyitni büdös, dohos pincéjüket! Dőljön ki belőle minden mocsok. Minél előbb.

Az önök véleménye

Sunyibb rendszer ez, mint rákosié volt.Ott tudhattad,hogy ha rosszat pofázol,akkor elvisznek egy pár napon belül.Ezek másképp csinálják.Apránként.,És egzisztenciálisan Bár………..ami késik nem múlik.Nahát,ezért vagyunk mi,hogy ne úgy legyen. (j. v.)

Beleborzongtam a videó nézésébe. Jó volt látni azt a szeretetet ami áradt Árpi bácsi felé. Ugyanakkor el is szomorodtam: hová jutattatta pár címeres gazember gyönyörű hazánkat. Legyenek átkozottak! (Jozsef) 

Vajon meddig tart ki a „mátrai” karácsonyi fél disznó? (Magicagi)

Akkor lenne bajban OV és a fidesz, ha Budapest egyszer csak nem adná be a közösbe a fővárosban keletkező mindenféle jövedelmet. (glorianna)

Így írtunk mi

Csupán a hazaszeretet

Megkezdődött a kivéreztetés?

(Meg)zavart szélsőség

Magyarország „jobban teljesít”

De mi lett volna, ha kevesebbet lopnak?

Gagyi mese

Mintha valaki mindenáron konfliktust akarna. Vajon ki az?

Téli erdő

Drogosok, kurvázók, nőverők, pedofilok, tolvajok és egyéb állatfajták

A magyar „politikai osztályról”

A nap kommentje:

Hogy-hogy lopnak? Nem lopnak!!!! Egy kéz sincs levágva! Ha lopnának, akkor már mi lennénk a félkarú, vagy a kéz nélküli politikusok országa. orbán mindig igazat mond, minden szava igaz, a kézlevágás ígéretében is. (Mihály)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.