Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pólóban gyütt ellenség. Németh Szilárd NATurizmusa

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Matematikai feladat. Mi a közös a számsorban: 400 – sok100 – 300 – 100 – 600. Na akkor, mi mennyi? A kakukk közpénzlopó Kossuth rádióban igen csak megoszlottak a vélemények arról, hogy akkor hány menekült is várakozott a magyar–szerb határnál. Amit a magyar hatóságok közben lezártak. A menekültek a magyar határkerítésnél letáboroztak, békésen várakoztak, és az volt a szándékuk, hogy maradnak, amíg nem mehetnek tovább.

A rádió Krónikája és sok Fidesz-közeli szakértő eszét meghaladta a mi mennyi. Pedig 600 embert nem olyan nagyon nehéz megszámolni, hát még százat. Szólni kellett volna Rákay Philipnek, ő azonnal köpte-vágta volna, hogy a büdös életbe, elszaporodtak a migránsok a déli határnál, vannak már vagy kétmillióan is. De a nézelődő és felelősségteljesen szolgálatot teljesítő rendőrök is ráértek volna egyenként számolgatni a nem nagyon várt vendégeket. Védelmükben mondanám, hogy rettenetesen zavarhatta őket a gyermeksírás. Így a rosseb tudja, mennyi menekült akart áthaladni az országon, mert mint kiderült, egyikük sem akart nálunk maradni.

Számolni ugyan nem tudnak, de határt védeni nagyon. Nem is hagyta szó nélkül Karl Nehammer osztrák belügyminiszter, az Osztrák Néppárt tagja. Megköszönte, hogy a mimagyaroknak sikerült megvédeni a schengeni határt ottan Kelebiánál. Csak egy kis apróság, de hát a közlekedési eszközök nem nagyon tudnak németül, így aztán a szerbek buszai tették a dolgukat, elvitték a menekülteket. És egyetlen mimagyarok sem vezette azokat a járműveket. Már csak úgy megvédésileg. Basszus, elvitték Orbán Viktor saját, külön ki-bejáratú migránsait. Most mi lesz?

Túl is lennénk az egészen, ha nem lenne nekünk egy okos Németh Szilárdunk. Azt én most konkrétan nem tudom eldönteni, hogy ez az ember könyvtár-tanítói szakosként vagy alkalmi bakaként árt-e többet ennek az országnak. De az biztos, hogy nagy csaló. Az ilyent meg általában és normális országban úgy rúgnák fenékbe, hogy Görögországon is túl repülne. Amúgy is nagyon régen megérett rá.

Szóval, annak örülök kimondottan, hogy könyvtár-tanítói szakos szakemberként nem kell egyelőre attól félni, hogy a kisgyerekek kezébe hamisított olvasókönyvet ad. A Gőgös Gúnár Gedeon helyett egy Észak-Koreában íródott kiskátét arról, hogyan lopta össze a hatalom egy gőgös gúnár összes tollát. Ettől még piti csaló, de éppen rá van szüksége a Vezérnek – egy mondvacsinált kis bakára. Államtitkári rangban. Mégis csak undorítóbb így gyűlöletet, hazugságot gerjeszteni. Továbbra is. Elképzelem ezt a fickót a csatában, amikor éppen átveri a tábornok urat, és jelenti, hogy ezresével, tízezresével gyün az ellenség. Tábornokom, készüljünk! Pedig ameddig szem ellát csak por, felhő és egy hülye katona akar háborúzni.

Tudják, úgy van ez a mai Fidesz berkekben, hogy az ilyen Németh-félék semmire sem képesek, vagy a hatalom megőrzésére, hát még parancsra, mindenre is. Ez a csinált hadügyi államtitkár feltett a Facebook-oldalára – nyilván elrettentésül – képeket a határnál lévő békés tüntetésről. Mondom, békés. De ez nem elégítette ki a nemzet bakáját. Mert minálunk ottan délen úgy jönnek a menekültek, mint a sáskák. Ellepnek eget-földet, kerítést, szögesdrótot meg csúnyán rászállnak a rendőrökre, katonákra. Ha éppen terepszemlén ott tartózkodik a Bakondi György úr, akkor úgy megszállja a szemét a milliónyi sáskaszemét, hogy többes látásában lesz rögtön ezer, tízezer bevándorló, vagy mi.

Edzett menekültek nyári pólóban mász(kál)nak Kelebiánál. Vagy nem

Csak a kerítésen mászós képet a Reuters fotósa csinálta tavaly szeptemberben, amikor tűz ütött ki a görögországi Leszbosz szigetén működő menekülttáborban, és az ott lakók összecsaptak a rendőrökkel. A Reuters fotója melletti kép pedig 2018 októberében készült a bosnyák-horvát határon. A három közül egyedül a felső ábrázolja a kelebiai tüntetést, amit az MTI fotósa készített – írja a 444.

Nézzék meg, ez már döfi! Az afrikai, arab menekültek igen edzettek lehetnek, hiszen a magyar mínuszokban rövid ujjú pólóban szottyant kedvük kerítést mászni. Ez a Németh még a saját szavazóikat is hülyére veszi. Azért az elgondolkodtató, hogy tíz év alatt ennyire futotta Orbánnak. Személyzetisként. Mert ez a Németh még a Fidesz alelnöke is. Vajon hogyan kezelheti Varga Judit igazságügyi miniszter ezt félrevezetést, rémhírterjesztést? Jól van, csak úgy kérdezem. A papok pedig oldozzák fel a nagy keresztény Szilárd urat, mert ha egészen jól tudom, akkor odacsapott a Tízparancsolatnak is. Nehazuggy!

Van képe hozzá. Ajánlanék az államtitkárnak egy másik programot. Iskolába kellene mennie. Ha segít még rajta valamit. Ez a minimum nemzethy (alap)terv. Ebben azért olyan nagy bizodalmam nincs. De hátha. Mondjuk, a Nyári Dicsőítő és Próféta Iskolába. Ha szabadna javasolnom kezdje a legelején a tanulmányait.

„Hiszünk a magyarországi ébredésben, várunk egy egész nemzetre kiható szellemi megújulást. Úgy gondoljuk, hogy ebben része lesz a valódi, szellemi és Isten iránt elkötelezett dicsőítésnek és imádásnak is. Éppen ezért szeretnénk tanulni az Úrtól és egymástól, képezni dicsőítő szolgálók újabb és újabb generációit, hogy a magunk részét ebben a mennyei tervben betöltsük” – olvasható az iskola Facebook oldalán.

Ingyér’ van az oktatás, nyugodtan félreteheti képviselői, államtitkári több milliós fizetését Németh úr. Ki van fizetve. Benne van a Magyar Közlönyben: a kormány 87 743 850 forinttal támogatta meg a Magyar Pünkösdi Egyház Szabadkeresztény Körzetet, XX. Dicsőítő és Próféta Iskola szervezőjét.

Közpénzből prédikációkon és dicsőítéseken vehetne részt – egy Nemzeti Alaptanterv nélküli iskolában. Legfeljebb egy kicsit beTakarózik. Most megint még mindig ott tartunk, hogy Orbánnal az élen ezek a NER-tagok olyan keresztények, mint a hétszentség. Pályáztatás nélkül jelentkezett Magyarország miniszterelnöke Isten posztjára. Van rá igény. Azóta 400 – sok100 – 300 – 100 – 600 – 1 000 – 100 000, vagy mennyi menekült lett. Magyarok, és nem törték át kerítést. Önszántukból húztak el a demokratikus Nyugatra. Dolgozni és tanulni. Kis magyar menekült NATurizmus.

Az önök véleménye

„fehérkeresztényheteroszexuáliskonzervatívmagyar” Javaslom kiegészíteni és módosítani: +illiberális, magyar helyett „nemzethy magyar” (Gábor)

Mi több, egyenesen klímakommunista volt a megfelelő megszólítás.
Viszont, azóta kitalálták, hogy 50 ezer milliárdból tennénk klímasemlegessé az országot. Igaz, hozzáértők szerint, 43 ezer milliárd beruházás humbug, a maradék is háromszorosan túlárazott. Tehát, nem más áll a háttérben, mint a pénz. Megint van lenyúlható összeg, ráadásul ezermilliárdnyi. (agador)

Igen, Az orbanjugend és az orbánaltend ! De legveszélyesebb a fociszurkolókból és bűnözőkből ( biztonsági őröknek álcázott) álló Orbán – Sturmabteilung!!! Ezeket már bevetették a Lendvai utcában, a Városligetben, stb.! Könnyen mozgósíthatóak, nagyon erőszakosak, jól irányíthatóak. És még nem beszéltünk az orbániánus (pretoriánus) gárdától, vagyis a TEK-ről! Szóval jobban fel van szerelve, mint Kadhafi !!! (József)

„Magyarországon zajlott le a legszabadabb politikai vita az elmúlt években” – mondta Hidvéghi képviselő, miután Kövér házelnök kikapcsolta az ellenzéki képviselők mikrofonjait. (Colgator)

Ellenzéki képviselő, ha be is jut a közpénzekből kitömött propagandagyárba, abból láthattuk mind, mi következik. Majd ha a túlmozgásos biztonsági őreiknek meg a gazdáiknak lesz tintás a tenyere, akkor jöhetnek az „itt demokrácia van” dumával, addig mindez csak buIIsh’tparádé. (Lustamacs)

Tegnap megnéztem pár videót Takaró „professzorral”, az egyik egy előadás volt a Horthy korszakról… Képes volt egy full szuperlatívuszokban és dicséretekben gazdag előadást tartani a „lovastengerészről” úgy, hogy a „Holokauszt” szót egyszer sem ejtette ki… Ennek az embernek a „végterméke” a NAT…. (Vagyim)

Így írtunk mi

Mert mostantól mindig is zöld volt

Demokratikus diktatúra

Ennyit érsz

Tégy a gyűlölet ellen

Ez most komoly?

Illiberális konzervgyár

Ne becsüljük le Kövér Lászlót

Fázva s mogorván

Nem értem…

27 tiszteletreméltó ember

A nap kommentje:

Ahhoz, hogy Magyarországon demokrácia legyen, az ország fele lakosságának újra kellene születni; hátha akkor már igényük lenne rá! (Mariann)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.