Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hány élet? Orbánt nyolcszor ölték meg, nyolcszor támadt fel. Jézusnál jobb, de a rekord a macskáké 

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Vigyázzanak nagyon a kilenc életű cicájukra!

Képzeljék el, reggel körülbelül háromnegyed nyolckor egy centiméterre volt a mutatóujjam a rádiótól. Beszélt Orbán Viktor a kakukk közpénzlopó Kossuth adón. Vártam, hátha mond valami valósat is, de nem. Nagy Katalin segedelmével lökte megint a szokásosat. Persze Nagy, a közpénzlopó Kossuth egyik legkiválóbb nyalonca hagyta. Ez a nő körülbelül ennyit bír kérdezni, hogy nehogy megbántsa a Vezért. – Ön ugye, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, és most itt a stúdiónkban ül? – Igen, én vagyok Orbán Viktor magyar miniszterelnök, és most itt ülök az önök, bocs’ a saját stúdiómban. Színvonal, yes, da.

Amikor már meguntam az ezerszeri sorozosát, migránsozást, akkor a rádiótól egy centiméterre levő mutatóujjammal lenyomtam a kikapcs gombot. Addig is nagyon sok érdekeset hallottam. Tetszett, amikor azt mondta Orbán, hogy a migrációban az osztrákokkal egy sorsunk; rajtuk is, rajtunk is átgázoltak a menekültek, csak náluk sokan ott is maradtak. Azt elfelejtette mondani, hogy azért, mert embertelen módon, étlen-szomjan zsuppolták be őket vonatokba, buszokba, aztán irány Nyugat.

Azt meg én mondom, hogy ugyan mi a szent tehénszarért maradtak volna nálunk szerencsétlenek. Azért meg nem erősített hírek szerint, van egy migráns, találták egy alföldi kukoricásban. Úgy járt, mint a japán katona, aki 30 évig ki sem mozdult egy erdőből, mert azt hitte, még mindig tart a második világháború. A talált afrikai migráns azóta jól van: Németországban.

Tudják, ha az EP-képviselők csak ezt az egy rádióinterjút hallották volna eddig, akkor is elítélik a magyar miniszterelnököt. Aki vérig van sértve – a magyar emberek, Magyarország nevében. Itt cseszted el, nemzethy huszár! Kizárólag a kormány ellen szavazták meg – a néppárti képviselők többségével – a Lisszaboni szerződés 7. cikkelye szerinti eljárás folytatásáról szóló határozatot. Arról persze, egy rohadt szót nem szólt, miért akasztotta ki a képviselőket ez a jogállamot, sajtószabadságot lesztornózó mini magyar torpedó. És akkor az az egy centi!

Egy centiméterre voltunk attól, hogy kilépjünk az Európai Néppártból. Az nem volt meglepő, hogy a „bevándorláspárt többség” lenézi Magyarországot (téged meg a bandádat, nem bennünket – a szerk.), de az igen, hogy az Európai Néppártban is vita volt a határozati javaslatról.

Na hát a hősön, akarnokon, zsarnokon kifogott az egy centiméter. Persze, mert gyáva, és ha olyan következetes lenne, nem csak a szája járna, akkor ott hagyott volna csapot-papot. Inkább ráfogta, hogy azért marad, mert a spanyol, a francia és az olasz néppárti EP-képviselők kiálltak Magyarország mellett.

Ez adott reményt arra, hogy lehet változást elérni, a Fidesz azonban már nem lenne az Európai Néppárt tagja, ott ugyanis, ha a szövetségesei elárulják, a pártnak nincs keresnivalója. Úgy vélte, nem igaz, hogy Magyarország pozíciója romlana a kilépéssel. Egyrészt azon az alapon, mert a Fidesz nem hoz Magyarország számára kedvezőtlen döntéseket (hogy nem robbant fel a stúdióban a mikrofon)…

Azt hiszem, pontosan itt kapcsoltam ki a kakukk közpénzlopó rádiót. Azt csak halkan jegyezzük meg, hogy az egész 7. cikkely szerinti eljárást elindító Sargentini-jelentést is megszavazta a néppárti EP-képviselők többsége, a konzervatív pártcsaládban politizáló spanyol, francia és olasz EP-képviselők pedig akkor is a kiálltak a Fidesz mellett, szóval aligha ezen múlott az, hogy Orbán Viktor pártja nem lépett ki. A miniszterelnök szerint egyébként a csütörtöki szavazás a Soros-hálózat műve, és miután Soros György politikai befolyást vásárol, ő a világ első számú oligarchája, aki „maffiaszerű hálózaton” keresztül gyakorol befolyást.

Van-e már kiütése Orbánnak a Soros Györgytől, mert ez már betegségre vall, amit erről a már 90 éves milliárdosról hablatyol. Maffiahálózatot Orbán alakított ki hazánkban az elmúlt tíz évben. Ne nézzen birkának! Összevissza hazudik, már az ázsiai diktátorokon kívül nem hisz neki senki. Melyik Magyarország nevében van képe beszélni ennek a valóságot vesztett, rémisztő kormányfőnek?

  • a tudományt üldözőkről?
  • a hajléktalanokat, a szegényeket, a civileket, a betegeket, a másként gondolkodókat, a fiatalokat semmibe vevőkről?
  • a korrupció, lopás hazudozás, gyűlölködés alapítóiról?
  • a demokrácia leépítőről?
  • a diktátorok seggnyalóiról?

Mert ezek ők. A maffiaállam haszonélvezői. Ez nem a mi országunk, mi nem ilyen veszett banda irányításával akarunk élni. De lesz még Magyar Köztársaság! Tessék figyelni, mert ez a legjobb orbáni szöveg.

Őt már nyolcszor ölték meg és nyolcszor támadt fel, tehát nem fél, mert már ismeri a rendszert. Más viszont igen, és ezért inkább hallgat.

                                                                                            9

Akkor jobban teljesít, mint Jézus, mert állítólag ő csak egyszer támadt fel. Lehet, hogy ő az önjelölt és természetesen magyar Jézus, de igyekeznie kell, mert a macskáktól még le van maradva. A macskáknak állítólag 9 élete van. Mindig talpra esnek. A kis és nagy istenek ebben az országban már régen a fejükre estek. Az a helyzet, hogy a macskák nagy túlélők, de olyan politikus, mint Orbán és hű fegyverhordozói, a Mindenható szerepében tündöklők nem szoktak mindent túlélni. Mert az emberek nem hagyják.

Tudja-e? A macskák a talpukra esnek. Nem szoktak pofára esni. Hajtson hát rá a miniszterelnök a kilencedik életére is – még mielőtt totál összetöri magát. Nehogy az elszámolt egy centiméteren múljon a jövője. Különben meg, ki a franc rakná újra össze az emberek, a haza elárulóját? Sicc!

Az önök véleménye

Ugyan kérem, kiválóan látszik, hogy ez a Rácz leány igazi kaméleonpolitikus lesz. Tökéletesen beolvad majd a hazánkat vezető sok ázsiai származású, piros pöttyös fenekű, Kipcsak nyelvrokon közt…. (S. Jungle)

Már megint. „Mi, fiatalok nem akarunk feltétlenül asztalt borogatni, egyszerűen csak azt kérjük, hogy adjanak még több széket az asztalnál.” Ki hatalmazott fel, te szőke makákó, hogy a fiatalok nevében beszélj?! Pont mint szellemi atyád az újratemetésen, a magyar fiatalok nevében. Hát az enyémben akkor nem beszélt, ahogy a mai fiatalok nevében most te sem. (Ulzana)

Ha a világ első számú oligarchája Soros (amit kétlek, hiszen ő valóban megdolgozott a vagyonáért, nem közpénzen hízott), akkor mészáros Lölö valójában egy stratégiai fegyver, akit a kormány mesterségesen hìzlal, hogy lenyomja Sorost, és ő lehessen a világelső oligarcha. Hiszen mi mindenben (IS) elsők vagyunk. (J. János)

És várják már a pénzt azok a büdös, pedofil papok, az eszéki, csikszeredai, alcsúti stb. focisták, a csiki sör készítők, az olasz és mexikói templomépítők, a kongói egyházmegyék is. Ez is mind büdös? Egy része kétségkívül, főleg a vallás – és focibizniszben utazók. Ezeken miért nem háborognak? A sokszorosát kapják fejenként és még csak nem is bíróság ítélte meg. (agador)

nademost! a Dzsungel könyvéből lopott szövegrész szerint az új himnusz azt zengi,hogy egy vérből valók vagyunk…akkor most ez (is) megdőlt? (bertalan)

„Abban vélhetően mindenki egyetért ma Magyarországon, hogy az, ami 1944 és 1945 között lezajlott Budapesten, soha nem ismétlődhet meg mégegyszer.” – Azt te csak hiszed. Sokan szívesen megismételnék. Ne légy naív ! (Tibor)

Így írtunk mi

Szomorú ez az egész úgy, ahogy van

Jó lenne már elfelejteni azt, hogy minden a közjóért történik ebben az országban

Az emberek agyát kellene szétszedni és újból összerakni

Soha nem lesz vége?

A budapesti gettó felszabadulásának 75. évfordulójára

Ahol bárkiből, bármikor „elítélt bűnöző” lehet

Imázshorror

Szerenád

Iskolaérettség: a nyilvánosság erejével a hivatali önkény ellen

A hörgésbe fúló segélykiáltásról

A nap kommentje:

Minden gyűlöletkeltés, társadalmi, etnikai kisebbség elleni izgatás közelebb visz egy olyan helyzethez, amit mindannyian, legalábbis a józan emberek, mindenképpen szeretnének elkerülni, és amelyik az akkor lezajlott tragédia megismétlődéséhez vezetnek! (Vagyim)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.