Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Novák Katalin esete a tartós magyar házasságokkal

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Alig három év alatt sikerült Novák Katalinnak eljutni a mélységekbe: kövéri, kovácsi, kósai, némethi szintre. Azért akárhogyan nézem, ez bravúros teljesítmény az államtitkártól. Igaz, remek tanítómesterei vannak, a fő professzor úr pedig már régen beleverte az asszonyság fejébe: mindegy mit mondasz, csak dicsekedj, hazudhatsz is. Egy a lényeg, ne hagyd békén, ne hagyd tudatlanságban a magyar embereket. És ezt Novák nemzethy főszülésznő be is tartja, hiszen ezért szegődött el a Fidesz, a KDNP meg az Orbán-Semjén páros hivatalába.

Szépen felépített egy hazugságvárat, nélkülözve minden valós tényt. Jól fizetett katonanője ő a NER-nek. Azért ilyen karrier nem jut mindenkinek, csak aki akarja. Mindenáron, és cserébe a szaros hatalomért. Utóbbi természetes Orbán közelében: kifacsart aggyal, gondolkodással szolgálni a diktátort. Csak tudják, Orbán nem lesz örökös Vezér, így Novák sem lesz örökös áruló. Milyen szép is lesz, amikor már a hazugság, a svindli odáig fajul a jobb sorsra érdemes nő fejében, hogy: kérem szépen, parancsra tettem, igaz, jól megfizettek, hogy valótlanságokkal csapjam be az olyan nagyon nem igazán számító embereket. Parancsra tettem mindent, hogy ne csak itthon, hanem az egész földkerekségen csodáljanak. Essen le az álluk azoknak az átkozott demokratáknak is, akik a legfőbb ellenségei a hazának.

Az Orbán-nyalonc Magyar Nemzetben, interjúban bontakozott ki Novák. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár odáig ment:

Magyarország a jó példa arra, hogy megfordíthatóak a negatív demográfiai trendek.

Jaj, Katika, ez itt változatlanul nem a csodaország, ha nem tűnt volna fel. Semmiben. Születésileg sem. Mert a KSH-juk szerint kevesebb gyerek született tavaly, mint az előző évben, de ez ne érdekelje, nyugodtan hazudjon tovább. Miközben egyre többen halnak meg.

A párok tömegesen házasodnak, mondja büszke kebellel. Itt azért álljunk meg! És, akkor mi van? A házasság nem garancia a gyermekvállalásra – ezt csak a bezsongott ál keresztények hiszik. Ha szabadna javasolnom, tessen megnézni a Magyar Tudományos Akadémia néhány tanulmányát ebben a témában. A tudós emberektől, és nem politikai örömfelelősöktől, sok érdekeset megtudhatna. Például azt is, hogy egyre több az országban a szingli nő és férfi, akik nem akarnak bébit, ahogyan például Európa több országában sem. Azt is megtudhatná, hogy nálunk sokkal népszerűbb az élettársi kapcsolat, mint az örökké a tiéd eskü. És még: nagyon sok magyar szülőnek külföldön születik babája. Na most akkor ebből tessék kihámozni merre tart a világ, ha tetszik, ha nem.

Novák Katalin. Benne van a nagyzási mánia és a zsigeri gyűlölet is

Különben én konkrétan rohadtul nagy gazemberségnek tartom, hogy lassan eljön az az idő, hogy befekszenek az ágyunkba: államtitkári szinten szextanfolyamot tartani. Mibül, hogyan jön a bébi állami megrendelésre? Mi a búbánatos sakál farkáért nem hagyják már békén az embereket? Ne szóljanak bele a magánéletükbe jött-ment politikuskák.

Hadd mondjak még valamit: olcsó fogás, hogy hitelbe kergetik a fiatalokat, pedig éppen az lenne a kormány dolga, hogy olyan életfeltételek biztosítson mindenkinek, amelyikben maguk elboldogulnak. Mindenki. Nem csak a csókosok. Megkockáztatom, az eddig is jobban élők járnak jól, így aztán maguknak, a saját gyerekeiknek szól a Fidesz családpolitikája, vele együtt a Novák-féle ömlengés. Nesze, ezt kínálom, ha élsz vele, jó, ha nem, a te bajod. Semmi rizikó, csak a dicsekvés. Novák látnok is.

„akik most összeházasodnak, feltehetően igényelni fogják a babaváró támogatást is, mivel a friss házasok,  élnek ezzel a lehetőséggel. Bízunk abban, hogy azok a házasságok, amelyek most köttettek, hosszú távon is tartósak maradnak.

Milyen hosszú? Sírig tartó vagy csak a hitel tartozásig tartó? …Mert az Orbán-kormány alatt kötött házasságok olyan tartósak, mint a szilvabefőtt. Ebben is élen járunk. Ilyent normális ember nem mond. Szegény, igazán szánalomra méltó. Ha most annyi húszezrest oszthatna szét a rászoruló embereken, mint amennyien elválnak ebben az országban, akkor egészen jól járnának. Ekkora baromságot azért régen mondott politikus, pedig nagy a verseny közöttük. Bízni a templomban tessék, mert a magyar valóság más. Hol a francban élt eddig, hogy ezzel sincs tisztában ez a nő, a Messiásnő.

  • A Központi Statisztikai Hivatal Népmozgalom című, a közelmúltban publikált kiadványának tanúsága szerint 2018-ban a becslések alapján 16 500 házasságot bontottak fel.

Amúgy pedig a Gyurcsány tehet arról is nyilván, hogy mennyi baba bukkan elő e szép világra az anyaméhből. Az államtitkárt megkérdezték újra arról is, hogy Rácz Zsófiát úgy nevezték ki a helyettesévé, hogy ehhez törvényt módosítottak, mert még nincs meg a diplomája.

A kinevezéséhez szükséges módosítást technikai kérdésnek tekintem, hiszen itt arról van szó, hogy egy adott helyzet miatt újragondoltunk egy korábban általunk meghatározott, a kormány működését segítő szabályt.

Arra a teljesen logikus felvetésre pedig, hogy ha annak idején Gyurcsány Ferenc nevezett volna ki valakit diploma nélkül, a Fidesz tiltakozott volna, azt mondta:

Miután mindaz, amit Gyurcsány Ferenc tett, hiteltelen volt, ezért egy ilyen döntésével kapcsolatban is bizalmatlan lettem volna. Amikor valaki nem alapozza meg a bizalmat, nincs miről beszélni. Bármi, amit ő mond és tesz, bizalmatlanságot kelt az emberekben, hiszen nem is érdemel mást a tettei alapján.

Ilyen a zsigeri gyűlölet a szende Novák szájából. És akkor egy percig sem kell csodálkozni, hogy ez a nő is csak egy Orbán-papagáj, méghozzá a legrosszabbik fajtából. Mert az úgy van, hogy nem lehet egyszerre gondos, szerető anya az, akinek az agyát gyűlölet, hazugság, a kirekesztés salakja borítja el. Az ilyen emberek igen csak sok munkát adnának egy pszichiáternek. Hosszú távon.

A Rácz kisasszony pedig éppen elindult országjárásra, hogy megismerje a fiatalok problémáit. Atyavilág! Háthiszen azért lett helyettes államtitkár ez az égi tünemény, mert ismeri a fiatalok gondjait. Mostan meg ez a huszonkét éves, valahonnan előkerült lányka ezek szerint megpróbálja kideríteni, hogy a csillagokban, luxusban élők ugyanazok-e, akik a magyar földön várják sorsuk jobbra fordulását. Én például cafrang nélkül is nagyjából tudom, hogy milyen esélyük, reményük van a fiataloknak ebben az országban. Ezért ajánlanám Rácz kisasszonynak, hogy autója legelőször vidékre vigye:

  • ahol majd földúton betolják a merdzsóját;
  • ahol hidegben leültetik a hokedlire;
  • ahol még háztartási keksszel sem tudják megkínálni;
  • ahol a tanulás legnagyobb ellensége a szegénység;
  • ahol két gyereknek egy pár cipője van;
  • ahol munkára egyetlen remény a várakozás;
  • ahol a színház, mozi, nyaralás, könyv ritka, mint a holló;
  • ahol tartsa vissza…, mert az udvari budiban befagy a hátsója;
  • ahol nem szoktak forogni Fidesz-nyalókák…

…meg, ahol esetleg csupa jó szándékból elküldik a jó büdös francba, még mielőtt elmesélik, miért is nem akarnak babát szülni, nevelni. Technikailag persze.

Az önök véleménye

Hát mit mondjak, hálát adok istennek, nincs iskolás korú gyerekem. Úgy járnánk, mint a „Timur és csapatánál”, amikor kerek-perec megtagadtam, hogy a gyerekem ilyesmit olvasson. (Igaz, akkor nem volt retorzió, most biztosan lenne.) (Judit)

Egyszer-kétszer,még pesti lakosként fiatalon,megkérdeztünk járó-kelőket.Csókolom! a Teofil gotthié utcát keressük,legtöbben azt mondták,valahol itt van a közelben,mert jártak már ott.Alig bírtuk visszatartani a feltörő röhögést. (janos)

Én legjobban az Agatha Christie-n akadtam ki. Mert nincs még elég gyilkosság Mo-on ugye?? (Márti)

érdekes módon nekem a „bukott miniszterelnök” kifejezésről egyből orbán jut az eszembe… vajon miért? (Lustamacs)

Az atomenergia addig a legkörnyezetkímélőbb energia, amíg műszaki hiba nem történik és fel nem robban. Aztán hatjuk. Baxhatjuk. (Transzporter)

Addig sem az, a kiégett fűtőelemek nem éppen környezetkímélő dolgok. (zsoltix)

Így írtunk mi

A Fidesz erkölcsi világítótornya

Szolgák országa

Jó, jó, hazudtunk, de akkor is nekünk van igazunk

Reggeli sokkoló

Böröcz László: a legkörnyezetbarátabb energia az atomenergia

A patyolat-újságírásról

A nagy büdös semminek a piros madzaggal átkötött változata

Álom az álomban

Marci az ausztráliai tűzben

Az igény meglenne rá

A nap kommentje:

Megkérdezték már az elszakított országokban élő honfitársainkat,hogy ők szeretnének-e ebben az új feudalizmusban élni?Jobbágyok és földesurak között? (maria)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.