Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pusztán keresztényi szeretetből a KDNP-s Szirmay Tamás nagyon szeretné Tordai Bence belét kitépni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Nézem, nézem a fotót, és azon gondolkodom, vajon melyik lehet a vízipók? Áll ott nyolc ember meg még egy alak. Aha, talán az elfuserált mesefigura lehet a vízipók, amelyik beállt a díszes társaságba. Szégyenében el kellett volna futnia, maradjanak magukra a kétlábú emberformák.

  • – Nincs mit szépíteni, ezt elrontottuk – ismerte be egy nappal a Vízipók-kabalaállat bemutatását követően a Magyar Vízilabda Szövetség. – A kis vízipókot szeretjük, szeretitek, a nagyot újratervezzük. Egyúttal várjuk a józan és hallucinogéneket nélkülözni tudó bábtervezők jelentkezését! És reméljük sem Keresztest, sem a csigagyerekeket nem ijesztettük meg – tették hozzá.

Nem nagyon emlékszem arra, amikor kapásból sikerült egy normális, szerethető figurát megcsináltatniuk a sportnemzet kiválóságainak. Ijesztő! Milliárdokat csesznek el nemzetközi sportversenyekre, közben pedig gyártatják a bóvlit. Csak tudják, ez úri bóvli, nem akármilyen. Komolyan, amihez hozzányúlnak, minden szarrá megy a kezük alatt. El tudják képzelni, hogy ez a kitömött, lúdtalpas rongydarab el tudna úszni az ellenfél kapujáig? Legalább… A fenét, örökre elsüllyedne a medencében.

Lila, magyaros bugyogóban vagy gatyában. Mindegy, logó lett belőle

Vagy bennem van a hiba, és ez már az orbáni modern művészet. Istenem, ha már a vízipókot választották a Vízilabda Európa-bajnokság logójának, legalább ne csúfkodjanak sokak kedvenc figurájával és meséjével. Komolyan mondom, ez már rendszer szintű dilettanizmus. Pénz van, de tudás, kreativitás az nincs. Ki a rossebeket szednek össze ilyen munkára, nem tudom. Jobban járnának, ha pályáztatnának gyerekeket, ezer is különbet csinálna.

Kicsi lila bugyikás vagy gatyás vízipók! Tényleg olyan nemzethy lett. Lila bugyogó, mert a lila olyan magyaros szín. Az alkotók feje, az. Ej! Lecserélik gyorsan. A kicsi pókok maradnak, a nagy mamlaszt újra kreálják. Megéri, majd kifizetjük az újabb és újabb förmedvényt is. Vagy díszpéldány lesz belőle. Most már csak egy kérdésem lenne: hol van a labda? A vízilabda?

A KDNP-nek is van újabb díszpéldánya, Szirmay Tamás, a külügyi szakbizottságának tagja. A franc tudja ez mi, mindegy is, de hogy ez a Szirmay nem normális, az biztos. Meg hogy még keresztény tahó, az is biztos. Büszke lehet rá Semjén Zsolt. Gyűlnek a pártjában (bocs’, alakulatában) a rosszabb sorsra érdemes tagok.

Ez a Szirmay lehet, hogy bigott keresztény, lehet, hogy Isten fogja a kezét, de nem eléggé. Nem is csodálom, azt gondolom, hogy a Megváltónak is van ízlése. Ha van. Megváltó meg ízlés. Így van ez széles e hazában, sorakozóban  vannak a Szirmay-k, de arról, hogy mi is az a demokrácia, erkölcs, tisztelet, az ilyen KDNP-pojácának fogalma sincs.

Nahát, a KDNP-s Szirmay Tamás bácsiban dúl a keresztényi szeretet

Facebook-oldalán éppen azzal szórakozott két ima közben, hogy a Párbeszéd képviselőjét, Tordai Bencét pocskondiázta. „Átírta“ a CPG együttes legendás, Erdős Péterhez címzett dalát, csak Erdős nevét kicserélte Tordaiéra, és kiposztolta a Facebookra. Még ahhoz sincs esze meg tehetsége, hogy saját kútfőből legyen ocsmány, inkább másoktól lop.

Szirmay azóta törölte a posztját, de így is eljutott Tordaihoz, aki annyival kommentálta hogy

„Adventi hangulat, avagy így készül a szeretet ünnepére egy KDNP-s politikus :D“

Törölte vagy nem törölte, mindegy, ennek a keresztény bácsikának ennyi bírt megszületni az agyában. Mondanám, hogy kezeltesse magát, de miután nagyon nehéz manapság egy dokihoz bekerülni, kérjen segítséget (protekciót) Semjén Zsolttól. Intézkedjen, az ő embere a Szirmay. Vagy még az lehet, hogy a Nyugat-Európából beáramló munkavállalók között lesz egy-két agyspecialista. Meg kellene kérdezni Orbántól.

Szokták volt mondani, hogy nagy az Isten állatkertje. Benne sok állat elfér. De azt is szokták volt mondani, hogy alacsony a kerítés. Könnyen átugorható – mert nem migráns szögesdrótos. Vagy már elhordták. És ez akkor pontosan azt jelenti, hogy sok szellemi ostoba van a szabadban. És szabadlábon.

Kéretik a kedves szülőktől, hogy a gyerekektől zárják el ezt a szöveget, mert még azt hihetnék, hogy keresztényi jó cselekedet belet kitépni; fület letépni meg a töködön ugrálni, kurvaanyázni.

Mit mondhatnék minderre? Hétszentség, hogy Krisztus hét szentségét is jól beszarozta ez a magyar keresztény, Szirmay Tamás.

A Magyar Hang elérte Szirmayt, aki így védekezik.

Az önök véleménye

Kásler Miklós doktor miniszter a magyar orvostársadalom szégyene. (Zebike)

Nekem lendületesnek, lazának és szimpatikusnak tűnnek ezek a főpolgik. Végre nem dohos, begyepesedett, korlátolt párttitkároknak néznek ki, unalmas VOR öltönyben, árasztva magukból a porszagot és egy korszakot, amiről nekem egy szürke, koszos város jut eszembe. (Ulzana)

Most vált világossá számomra, hogy miért hívott telefonon személyesen Sára Botond a támogatásomat kérve a választás előtti napokban. Majd a választás napján Kocsis Mátét is bevetették. Gondolom azoknál, akik Sárának elutasító választ adtak. Csak kapkodtam a fejem, hogy mi ez a nagy igyekezet. Így már érthető. (Mónika)

Most mit lehet erre mondani ? Semmi új a nap alatt. Egyszer nagyon régen, talán egy 444 cikk alatt kommentelte valaki (sorry, nem tudom már szó szerint idézni): Történelmi időket élünk, mert hogy egy ország szájtátva nézze, hogy kirabolják, sőt még tapsikol is hozzá, az tutira benne lesz a történelemkönyvekben. (Tibor)

Így írtunk mi

Bélyeggyűjtők klubja

És még hány ilyen eset lehet országszerte?

Nézzünk bizakodva a jövőbe

Szép világ jön majd rám! Csak egy baj van, amivel nem számoltam

Polt Péter: a közhatóság nem ura a honpolgárok közönségének, hanem annak szolgálatára van rendelve

Klímaváltozás: a fosszilis energia tartalékai

Kötve hiszem, hogy Orbán Viktor arra gondolt, amire most én

Téli alkony

Be kell fogadni a nyugat-európai menekülteket?

Nemhogy kultúra, de sebészorvos se, aki műtsön

A nap kommentje:

Aki egyszer a fideszes korpa közé keveredik, azt megeszi a csuti disznó.
Most komolyan, például Áderrel kapcsolatban néha az az érzésem, hogy alapból egy egészen derék ember lenne, ha nem adta volna el a lelkét a gecinek. Azóta viszont csak egy gerinctelen báb. Úgy tűnik, az orbánnal való bármilyen kapcsolat öl, butít és (igen, nincs kivétel kedves fideszes nyaloncok, ami késik, az jön!) nyomorba dönt! (Ettore)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.