Május 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ádernek, a försztlédinek, a gyerekeiknek is fizetünk, hogy nyugodtan élvezhessék a közpénz luxust

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 388,704 forint, még hiányzik 2,611,296 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Istenem, hogy mi magyar emberek milyen nagyon hülyék vagyunk. Már bocsánatot kérek attól, aki nem érzi érintettnek magát abban, hogy naponta szó nélkül tűrjük, hogy a hatalom a szemünk láttára aljasodik. Mi meg szépen ülünk a mocsárban, és egy megveszekedett hatalmas tiltakozást nem bírunk összehozni. Pedig tényleg már úgy élünk a saját hazánkban, mint az a hülyegyerek, akit bedobnak a sarokba, élvezze magát ott. Naponta aláznak meg milliókat Orbánék, naponta adnak, lopnak a pénzünkből saját maguk luxusára, kiváltságaira. Ehhez képes egy feudális királyság kutyafa*sza.

Olyan ostoba emberek között élünk, mint ez a Gulyás Gergely, akinek az égvilágon semmi dolga nincs. Hanem elég gyakran kipattan az agyából a fölösleges ész. Nem tudom mennyi van még neki tartalékban, de nagyon sok nem lehet, elhasznált belőle már egy vagonnyit. Vajon magától hullajtja el az emberi normalitást, vagy előbb egyeztet a köztársaság apró termetű királyával? Igazából mindegy is, mert ezek már egykutyák, Fidesz-ikrek, vagy mi a franc.

Most éppen az pattant ki Gulyás agyából, mert ő nagyon karitatív és jó ember, hogy tunkoljanak még a nagyságos uraknak és a családjaiknak egy kis kedvezményt. Az emberektől, az adófizetők pénzéből. Amiért nem ők dolgoztak meg, hanem azt hiszik ez a nép ajándéka, ami nekik jár. És vigyorogva el is fogadják. Szarakodnak itt nyugdíjakkal, pedagógusok, egészségügyi dolgozók és mindenki bérével, de úgy, hogy lehetőleg az ne is látszódjon a fizetési cetlin. Mert ugye, a nép kényeztetését nem kell túlzásba vinni. Majd meglátjuk meddig hiszik ezt, előbb-utóbb, nagyon remélem, kilépünk a hülyegyerek kategóriából.

Gulyás bejelentette, hogy tucatnyi állami intézmény vezetőjének illetményét emelnék meg januártól. A javaslata szerint ennyi emelést kaphatnak a szervezetek vezetői havonta:

  • Gazdasági Versenyhivatal 1,7 millió – 4 millió
  • Közbeszerzési Hatóság 2,6 millió – 4 millió
  • Energetikai Hivatal 3,29 millió – 4 millió
  • Alkotmánybíróság 1,5 millió – 3,8 millió
  • Köztársasági elnök 1,5 millió – 3,2 millió
  • Kúria 1,5 millió – 3,2 millió
  • Egyenlő Bánásmód Hatóság 1,5 millió – 1,9 millió
  • Alapvető Jogok Biztosának Hivatala 1,5 millió – 1,9 millió
  • Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság 1,5 millió – 1,9 millió
  • Magyar Tudományos Akadémia 1,3 millió – 1,9 millió
  • Magyar Művészeti Akadémia 1,3 millió – 1,9 millió
  • Nemzeti Választási Iroda 997 ezer – 1,9 millió
  • Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára 893 ezer – 1,9 millió
  • Nemzeti Emlékezeti Bizottság 661 ezer – 1,9 millió

Azért nekem ebből a Nemzeti Választási Iroda vezetőjének megduplázott fizetése szúrt szemet. Olyannyira áll a helyzet meg technika meg az igazság vártáján, hogy ez végre beérett. Minálunk – finoman fogalmazok – a trehány, igen sok véletlenből összejött munkát nagyon díjazza a Fidesz. És hogy csaltak is? Dehogy, csak szédítették az igazságot meg az embereket.

Tényleg úgy van, hogy csak az első milliót nehéz összehozni, -lopni, a többi automatikusan megy magától. Osztják maguknak. Hanem, megjegyezném egy újszülött őzike félénkségével, hogy tessék már megmondani, az önök családtagját – feleségét, gyerekeit – megdobják mindenféle ingyen juttatásokkal a munkahelyükön? Csak úgy szeretetből gondolom. Vagy például a közmunkások fia, lánya belebokszol-e az üvegajtóba, ha nem első osztályra kap jegyet a repülőn? Vagy mentesíti-e valaki is a fáradt, idős nyugdíjasokat a majdnem éhen halástól: vajon van olyan gáláns a kis növésű királyunk, hogy az ő gyerekeiknek, unokáiknak napi/havi díjat fizet? Csak úgy dőzsölni.

Az is hétszentség, hogy a sápadt arcú Gulyás Gergely ilyen embereket nem ismer. Ő a palotásokhoz, luxus zabálókhoz, milliárdosokhoz, a mindentingyenvisz trógerekhez van szokva. És nehogy kiapadjon a mocsokláda, ezért államilag és gusztustalanul oda javasol még közpénzt, ahol már abban fürödnek.

Köztársasági luxus. Ne tessék szerénykedni, kedves Herczegh Anita, a kedves férje mellett szívesen fizetünk önnek is meg a gyerekeiknek napidíjat, első osztályon röpcsi utat

Áder János köztársasági elnöknek csúfolt csornai Charles Bronson kedves felesége, csornai Charles Bronsonné született Herczegh Anita feleség, ha kéri kaphat

  • saját, kétfős titkárságot,
  • hivatali gépkocsi használatát akár saját célból is,
  • külföldi utazásai esetén pedig napidíjra, költségtérítésre és kíséretre tarthat igényt, amennyiben hivatalos programon vesz részt
  • első osztályon utazhat repülőn és vasúton is.
  • A tervezet szerint külföldi programjaik esetén ugyanazok a jogosultságok járnak a gyerekeiknek (van belőlük négy) is, mint az államfőnek, vagyis napidíjat és költségtérítést is kaphatnak.

Hogy a kénköves istennyila csapjon le ezekbe a visszafogott demokratákba hűbérurakra! A volt köztársasági elnökökről sem feledkezik meg a javaslat: Schmitt Pál és Sólyom László bővítheti a stábját, mivel az eddigi kétfős titkárság helyett már három főt alkalmazhatnak. A lopós, megbukott Schmitt aztán tényleg megérdemli. Bővíteni kell a stábját legalább egy használt golyóstollat meg helyesírási segédkönyvet tartó titkárral.

Mi a francot vagyunk úgy oda, hogy a szexbáró Borkai fia egymillió forintot keres havonta – nem tudni miért és mivel, de keres. Ellátja a kormány a közjogi méltatlanságok gyerekeit is. És ráadásul tudjuk, miből; csak azt nem, miért és milyen alapon. Mert oda születtek a túlsó partara, ezért?

Szóval, ők ennyi mindent megérdemelnek, mi meg ennyi galádot érdemlünk meg. Ők szó nélkül elfogadják, mi pedig nézünk, mint (áder)Jani a moziban. Úgy fejlődik Magyarország, hogy most már lesz nekünk ki/eltartott försztlédink is. A hazáért, előre!

Gulyás főelvtárs mellett lenne nekem is javaslatom. Szakadjon ketté az ország még jobban! Ebben nagyon jók vagyunk, hála a pici termetű királyunknak. Szakadjon. Kéretik a Fidesz-szavazókat, akik, ugye, felhatalmazást adtak a maffiakormány gerincnélküliségének, nyissák ki a bukszájukat, és fizessék ők a NER-luxust. Ne bennünket, őket fejjék, a papokat se hagyják ki! Hahaha! Elhiszik, hogy úgy megcsappanna az Orbán-nyálazók száma, mint a kínai Adidas a turiban.

Lazítsunk egy kicsit. Íme Rácz Zsófia újdonsült helyettes államtitkár, érte tényleg érdemes törvényt módosítani. Ezt bírta mondani a Hír Tv-ben kedves vendégként. Őszintén kimondhatjuk: Fidesz-alkalmas. Kósa tanítvány.

Még az a szerencse, hogy van nekünk egy kis növésű, bátor – kicsi a bors, de erős – királyunk. Olyan bátor, hogy a Parlamentben beköltözött új szobájába, ami éppen attól a folyosótól van pár lépésre, ahol korábban a sajtó kérdezhette a politikusokat, de ma már tilos odamenniük.

Kettőt egy csapásra: előbb pofán vágták megint a szólás- és sajtószabadságot azzal, hogy karámba zárták az újságírókat. Miután tiszta lett a levegő, hős és bátor királyunk be is költözött. Miatta Ádernek, a szocialista Hiller István parlamenti alelnöknek is új helyet kellett találni, mert éppen azon a folyosón volt az irodájuk, ahova most Orbán költözött. Nem kell laposkúszásban közlekednie az emberevő újságírók előtt a hős Vezérnek. A karmelita kolostort pedig már rohadtul unja, ott nem bír dolgozni az édes népéért. Felkészül sok milliárd forintunkból az egri vár! Oda nagyon szívesen megy majd Erdogán is. Újabb győzelmi eséllyel egy diktatúrában.

Most megint ott tartunk, hogy akkora a hatalmi ricsaj, hacacáré, hogy az emberek jaj- és mindenféle kiáltása nem is hallatszik. Akkor vagy ordítunk hangosabban, vagy maradunk megtűrt hülyék.

Az önök véleménye

Eperjes nekem a világ legnagyobb csalódása. Ahogy eljátszotta Monorit, a piac királyát Bereményi Géza filmjében vagy éppen Béla szomszédot a Csapdlecsacsiban az valami fantasztikus. Arra csak a legnagyobbak képesek. A kilencvenes években még tiszteltem is a jobboldaliságáért, az emeszpés időkben sem vált szélkakassá. De aztán megbomlott az elméje. Ez az eredmény. Szomorú és bicskanyitogató is egyben. (Kókusz)

A fideszes sóhivatalban bárki, bármi lehet. Ha bennfentesük. Magyarországon tanulni nem érdemes. Magyarországon nemcsak tanulni nem érdemes, de élni sem. Sőt, már nem is lehet. A többségtől ennek a jogát is megvonták. Szóval előbb a tett, aztán a jog. Így minden legalitást nyer. A bűncselekménnyel hogy áll a fidesz? (anima)

Szégyen és Gyalázat! Miért nem lehet ezeket a rothadékokat elhajtani valahová ázsiába? Hótt buta,ráadásul csóró emberek istenítik őket,akik nem a bogrács közelében ülnek. Egyszer csúnya végjáték lesz. (janos)

Akkor is a DK, de nem adtak ki semmit! Most jogerősen is pert nyertek, de most sem fognak semmilyen iratot kiadni ebben 100%-ig biztos vagyok! Mert a fidesz, és Orbán a törvények felett áll!2022-ben összefogással megállíthatjuk az ámokfutásukat,én hiszek benne, hogy meg is fogjuk!Ez az ország, és a Magyar nép érdeke! (István)

Így írtunk mi

A gyávaság, a sunyiság, a szervilizmus kitűnő táptalaja a rombolásnak

Választási csalás? Az bizony

Ez nincs rendben így

Szexi honatyáink

Felcsút elesett?

Hiszen talán csak pár évtizede vagy évszázada szédelegtek az országba, esetleg nemrégiben köpték ki a kapanyelet

A tanárokra ne számítsanak

Éhes a kutyám

Pedofília. Összeölelkező maszatolás

Ha 2019-ben az 1222-es Aranybulla bármire érv lehet, akkor nekünk tényleg harangoztak

A nap kommentje:

Vera egyébként remek ötletet adott – lehetne mondjuk egy olyan naptár is, amin a naccságos asszonyok Disney hercegnőnek öltöznének (Kiszel Tünde mintájára). Lelki szemeim előtt szinte már látom is pl. Handó Tündét, mint Hamupipőke, vagy Rogán Cilikét, mint Hófehérke … Novák Katalin meg lehetne Holle anyó – ja, az nem hercegnő. Nem baj. (Zsuzsanna)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.