Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Szexi honatyáink

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Repes a kis szívecském az örömtől: nemsokára itt a következő szexi Putyinos naptár! Mert a nagy Szovjet… pardon… szóval a nagy Oroszországban ennek már hagyománya van. Alig várom, hogy lássam! Vagyis… nem is tudom. Jövőre már nem lesz benne akt medvével? Vagy pecabottal? Semmi macsóskodás? Semmi kiskutya, kiscica, kalasnyikov, hagymakupola, előtérben a félpucér Putyinnal? Ó, Vlagyimir, csalódást okozol, le is mondok a naptáradról, nem kell. Legyen helyette hazai! Ez valahogy így fest:

Január: 

Az elsőbbség természetesen a Vezéré. Focialista Viktátorunk, diszkréten testhez simuló focimezben, várandósan gömbölyödő hassal (fogalomzavar, tudom… de hát azt mondja, nem jár kevlárban, más oka meg nem lehet), érzékien köpködve a szotyolát a várbeli erkélyről lefelé.

Február:

Köztársasági elnök úr, közismertebb nevén Bajszos Sz…éklet, amint komoly ábrázattal üldögél a vízparton, kezében a pecabot kackiásan meredezik, bajusza búsan, de szexisen kókad. A hatás fokozható egy pezsgőspohárral a másik kezében, elvégre mindjárt újév.

Március:

Borkai Zsolt, Győr bukott polgármestere. Csak mert mostanában ő a leghíresebb NER szexszimbólum. De mivel ruha nélkül már úgyis látta mindenki, aki kíváncsi volt rá, a naptárban szkafanderben szerepel, a magyar űrutazás tiszteletére.

Április:

Semjén Zsolt, vadászláztól ragyogó szemmel, tollas tiroli kalapban és csipkés nejlonharisnyában (minden ok nélkül, csak a naptár színvonala kedvéért). Lábánál egy frissen elejtett hortobágyi szürkemarha hever. Biztos rénszarvasnak nézte a szegény párát.

Május:

Kövér László bajusza. Igen, csak a bajusz.  A házelnök úr nem ért rá megjelenni a fotózáson, mivel éppen unokát szül, de a legnemesebb testrészét azért elküldte vendégszerepelni, hiszen egy szexi naptár fokozza a honleányok szülőkedvét, ez köztudott.

Június:

Rogán Antal, aktfotó, a diszkréció kedvéért egy stratégikusan elhelyezett Louis Vuitton táskával. Ábrándos halszeme sejtelmesen pillant a kamerába, mintha azt súgná-búgná: „Hölgyeim, ismét szabad vagyok és elérhető. Ellophatom esetleg kisnagysádok javait… pardon, szívét?

Július:

Harrach Péter. Csakazértis.

Augusztus:

Németh Szilárd, feszes birkózómezben, csokornyakkendőben és tűzpiros magas sarkú topánkában, büszkén kihúzva magát egy hatalmas kondér mellett. A kondérban pacal és egy-két ellenzéki képviselő rotyog nagy lángon.

Szeptember:

Habony Árpád. Kezd már hiányozni, mostanában ritkán hallunk róla, de a naptárból nem maradhat ki. Napsütés, a háttérben lágyan ringatózó pálmafák, úszómedence. Árpi délcegen feszít a kéklő víz mellett, orra alatt csipetnyi fehér por virít. Persze tudjuk, csak porcukor. Biztosan fánkot evett a drága.

Október:

Mészáros Lőrinc, közkívánatra, ahogy ártatlan bociszemeivel édesen pislog a kamerába, miközben előugrik egy hatalmas, pénztárca formájú habostortából. Dundi kezével bájosan integet hozzá, és lelki füleinkkel halljuk, ahogy rákezd, hogy „Happy birthday, Mister President!”

November:

Lázár János, mélyen, szinte dekoltázsvillantós kacérsággal előrehajolva, buja tekintettel kacsint, miközben hatalmas, vörös rózsacsokrot helyez el a néhai kormányzó úr sírján. Díszletnek fehér ló; aki szeretné, gondolja hozzá Hadházy Ákos örökbecsű tábláját.

December:

Ismét a miniszterelnök úr, ezúttal csak amolyan „boldog karácsonyt” mosollyal szendén kikandikálva a függöny mögül, ahová a nemkívánatos kérdések elől szokott menekülni.

Most, hogy ezt mind elképzeltem, inkább gyorsan szaladok, és veszek egy kiskutyás naptárat 2020-ra, mielőtt még kötelező lenne a szexi honatyás variáció… És kikérem magamnak, nincs mocskos fantáziám.

Goitein Vera

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.