Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A CÖF-ös imareggelin büfizhetnének erkölcsösséget is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

A miniszterelnök a Parlament ablakából kémleli a havas udvart. Fel is tette közösségi oldalára Orbán Viktor, ezzel a szöveggel: az első hó.

Köszönjük szépen, hogy tetszett szólni. Azért pedig külön hálásak vagyunk, hogy életében először igazat tetszett mondani. Megragadnánk az alkalmat, hogy járjon közbe a magyar emberek érdekében Bakondi György logisztikai hófelelősnél, hogy mi az úristent csináljanak akkor, amikor lebénult az ország az első hótól? Hüm? Nem nagyon tudnak már másik autóba ülni, mert az vagy tele van, vagy olyan hideg, hogy odafagy a magyar emberek egész jövője. Zusammen. Talán nem olyan nagy kérés, és Bakondi György úr el tudná halasztani, hogy kesztyűben melegedő tíz ujjacskájával egyenként számolgassa a déli határon a migránsokat. Az ráérne, mert úgyis azt mondta a Szijjártó külügyi tudós úr, hogy most jön a java: százezer menekült menekül mifelénk. Annyi ujja meg nincs a Bakondi úrnak.

Nekünk most a sokkal nagyobb veszedelem az első. Azért is kérjük szépen a miniszterelnök urat, hogy jövőre intézkedjen a kormány: tegyék át az első havat július 3-ára, amikor negyven fokban jólesne egy kicsit hógolyózni. Nem ám úgy, mint most téliben, amikor egészen váratlanul havazik. Erre nem bírunk felkészülni, nem bírják a buszok, a vonatok meg az autók, a gyalogosok sem, hogy már három centis hó a lepel az ország nagy részén. Mi itt nem Szibériában élünk.

Azért is kérjük miniszterelnök úr hathatós intézkedését, mert a magyar emberek nem bírnak túlórába se menni; a kisiskolásokat belepi ez a fehér szörnyeteg; a pékek pedig nem bírják elszállítani a boltokba a kenyeret. Így aztán beszarik és éhezik az egész ország a nem várt ellenség miatt. Különben is, a hó nagy mennyiségben üldözi a keresztényeket. A francba! Köszönjük szépen, Orbán úr, nem zavarjuk tovább, tessék gyönyörködni a jó meleg parlamenti szobájából az első hóban.

Esetleg tudunk ajánlani egy nagyon jó programot. Imareggeli. Ahogy mondom. Imareggeliket rendez kéthavonta a Civil Összefogás Fórom (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA), hogy így inspirálja Európa népeit a keresztény értékek védelmére – jelentette be a CÖF alapítója hétfőn Budapesten. Csizmadia László közölte: ez annál is inkább szükséges,

CÖF. Csizmadia László reggelizhet, imádkozhat, amennyit akar, rajta nem segít 

mert a hit gyengült és az „identitásunkat, civilizációnkat meghatározó vallásunkat” számos támadás érte az elmúlt időszakban. A világon 300 millió keresztény szenved el üldöztetés a szülőföldjén. Eközben technokrata és lelketlen szervezetek közvetítik a vágyak és az önmegvalósítás diktatúráját. Ezzel szembe kell szállni a szentlélek segítségével.

Az első imareggelit megelőző sajtótájékoztatón Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára felidézte:

a magyar kormány számos lépést tett a világban az üldözött keresztények védelme érdekében. …Az elmúlt időszak egyik legaggasztóbb jelensége, hogy a kontinensre olyan emberek érkeznek tömegesen, akik ellenségüknek tekintik a keresztényeket. A migráció és a keresztényüldözés tehát összefügg, ezért meg kell védeni a határainkat, saját polgárainkat, európai életformánkat. Ennek a folyamatnak a megfordításában segíthetnek a hiteles civilek, mert amit ők mondanak, azt könnyebben elfogadják az emberek.

Barsi Balázs ferences szerzetes a sajtótájékoztatón felhívta a figyelmet arra, hogy az ima által kapcsolatba lépünk Istennel, az étkezés által pedig részévé válunk az univerzumnak.

Hála. Barsi Balázs ferences szerzetest megkínálta az állam egy Széchenyi-díjjal

Jó buli, mi? Zaba imával vagy ima zabával. Mi lesz a menü, és hol fogyasztanak a keresztényekért aggódók? A Gundel főz? Villás lesz a reggeli vagy marokban szendvics? B*assza meg, ezek nem normálisak, élükön az állami szent fazékkal. Ezzel a Szalay-Bobrovniczky Vincével is csak többen vagyunk. Van érzéke az állami alkalmazottnak jól kiröhögtetni magát, de legalább kap érte közpénzt – reverenda nélkül is. Azért én például azt gondoltam volna, hogy megetetik a szegény magyar üldözött keresztényeket, még csak a Hilton sem kellene hozzá: csak a kaja, imádkozni pedig magánügy. Úgy tűnik, saját magukat etetik meg, hűha, akkor ők lennének az üldözött keresztények?

Viszonylag elég sokan szoktunk reggelizni, de az soha nem jutott eszünkbe, hogy az Isten benne lehet a kávésbögrében, az meg pláne nem, hogy ha megesszük a tojás rántottát, akkor részévé válunk az univerzumnak. Igaz, Barsi Balázsnak az a dolga, hogy ilyeneket mondjon, meg is kínálta Áder János Széchenyi-díjjal. Ám ez az egész rothadtabb, mint a büdösre buggyant tojás. Ezek csak amolyan piszkos érdekkeresztények. Vagy mégsem? Hohó, kérem, a Tízparancsolat is úgy megrázta hosszú időre az egészségügyet, mint Krisztus a vargát. Világszínvonal lett belőle.

Arról tudok, hogy Ferenc pápa szokott hívni szegényeket, hajléktalanokat a Vatikánba, csak úgy karitatív célból meg emberségből. Nálunk a CÖF azt sem tudja ki az a pápa, akkor pedig mi a szent nyavalyáért vennének róla példát. Nálunk a legnagyobb trógerség a Fidesz-től meg a velük nyámnyogó papoktól, hogy még az igaz hívőket is kiábrándítják az egyházból. Ez pontosan a kereszténység megszégyenítése: érdekek mentén összemosni a politikát és a hitet.

Imareggelizhetnek ezek ezerszer is, a folyamatos gyűlölködés bennük marad, mert képtelenek egy darabka erkölcsösséget felböfögni. Erre kárhoztatta őket az Isten, de inkább Fidesz-jellemük. Ők, akik mindig másokat hibáztatnak saját fertőjük felsőbbrendűségében. Álnok, képmutató banda.

…és akkor most hogy leesett az első hó, kérdezném a keresztény magyar miniszterelnököt: ő például hány imát mondott már el a muszlim diktátor Erdogánért? Ha szokott reggelizni.

Az önök véleménye

Mondom hogy nincs fantáziájuk(mivel a java suttyó).Olimpiai logó? Legyen viktorunk arca,piros-fehér-zöld szemekkel,(agancs maradhat). (janos)

Olyan ez a felírat, mint pár hete a Macaristan. Ott is értik a külföldiek az elejét, Maca, a híres rúdtáncos. Majd azt hihetnék rá, hogy lesz táncos, vetközős bemutató is. Egyébként a logó meg erősen emlékeztet Lölő ruhagyárának címerére is a 2rule márkára. Több legyet egy csapásra. Felismerik mimagyarokat, reklámot csinálnak a ruhamárkának, ha meg asszociálnak is a macarokra, az esti erotikus propgramnak is. (agador)

És hol vannak azok, akik ugyan demokraták és EU pártolók, de nem zsidók, mint pl én is és sokan mások is? (Transzporter)

A legjobb, ha leszögezzük, hogy mindenèrt a zsidók a felelősek. Ha veszít a fidesz, azèrt is, ès ha győz a fidesz, azèrt is. Ebben az országban mindenre van magyarázat. Eközben folyamatos a közpènzek ellopása. (Dupla)

Egy válasz kommentemben leírtam, hogy a fidelitas tagjai, hithű fideszes szülők gyerekei, akik abban a szellemben nevelkedtek és nagyon is jól tudják, mit, miért tesznek. Csak az önös érdek vezérli őket, ha kell egymást is eltapossák céljaik elérésében. Legalábbis ebben reménykedem és abban, ha a fidesz bukni fog, bukni fognak ők is. (N. Csabáné)

Így írtunk mi

Ez lett mára a normalitás. Tíz év alatt összehozták, de legalább sokba is került

A Fidelitas soha nem lesz egy új Fidesz

Az állami hazugságüzem önérzetes toporzékolása

Máglyarakás

Gyurcsány, Soros, szómágia, valóságtagadás, csak a Fidesz

Valaki nem tud számolni

Elhangzott a tanárok 647. komoly figyelmeztetése

A harang nem oltja el a tüzet

A 13-as ágy

Mi az a tíz év a hetvenhez képest? / Luca ajtaja

A nap kommentje:

Fidesz,Fidelitas nem más,mint tolvaj,ingyenélő paraziták gyülekezete!
Nincs messze az idő,amikor a”gazdatest”,azaz országunk beleroppan a sok élősködő eltartásába. Általuk okozott károkat,több emberöltő lesz helyrehozni.
Ember legyen a talpán ,aki élhetővé teszi hazánkat az utánuk következő időszakban. (Kolompár F. E.)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.