Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Varga Judit belezúgott kommunistázó csapdájába

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Varga Judit a kormány belső csatára körülbelül annyit ér, mint majom hátán egy szál szőr. Emberileg körülbelül ennyit. Mondjuk, szakmailag sem sokkal többet, de most ezt hagyjuk. A jog felkent papnője, a fogalmazóból lett igazságügyi miniszter az Örök tél című film főszereplőjének Emmy-díja nyomán eresztette el alpáriságát a DK-politikusának.

Első alkalommal nyert magyar színésznő a Nemzetközi Emmy-díj-kiosztón, az Örök tél című film főszereplőjének Gera Marinának a játéka kapta az elismerést. A málenkij robotról szóló alkotásról Varga Judit igazságügy-miniszter is megemlékezett Twitter-bejegyzésben:

Dobrev Klárának is meg kéne néznie a filmet, mert ő pontosan annak „a kommunista rezsimnek az örököse”, amely a filmben bemutatott brutális tetteket végrehajtotta. „Egy tisztességes ember sem fogadhat el leckéztetést” Dobrevtől, zárja gondolatmenetét a miniszter.

Pontosan azt tükrözi ez az ocsmányság, ami jellemző az egész Orbán-kompániára. Nem tudnak szívből örülni a magyar sikereknek. Hiába nem szoktak hozzá, mert a dédelgetett focistáikat verik, mint esőisten az elmúlt napokban Velencét. Ezt a Vargát sem áldotta meg a természet sok ésszel, hát még műveltséggel. Tisztességéről egy szó se essék. Varga olyan csatár a NER-ben, Orbán kormányában, aki arra bír fókuszálni, hogy minél jobban és minden áron kiszolgálja a hazug diktatúrát. Észbeli örökség híján ennyire képes Varga. Olyan piti alak, akit a Fidesz bűnszervezetben visz a szél meg a meggyőződése egészen a legszélsőbbjobb felé. Olyan frusztrált keresztény ez a nő, akitől megrepednek a templom falai is: Isten sem bír elviselni mindent.

Csak egymásnak örülnek. Orbán Viktor Fidesz-terméke Varga Judit igazságügyi miniszter

Azon gondolkodom, hogy most tényleg elégedett magával ez az Orbánnak behódolt fidesznyikova? Meg azon is gondolkodom, hogyan van pofája egy nőnek, anyának – politikust nem mondok, mert annak nulla  – olyan dolgokat összemosni egészen brutális módon, mint ő. Ez csak úgy lehet, hogy híján van minden normális emberre jellemző gondolkodásnak. Ő egy Fidesz-termék legrosszabb két lábon járó darabja. A mаленький Fidesz-человек így örül egy nemzetközi filmes sikernek.

A történetnek itt vége is lehetne. De nincs. A nyáron Varga azt mondta a Pesti Srácoknak adott interjúban:

Én történetesen nem szeretek mutogatni mások, még az ellenzékiek felmenőire, családjára sem.”

Az interjúban azt is elismerte, hogy az apja ügynök volt, idézi fel a 444:

„Vendéglátó ipari végzettségű édesapám, még mielőtt megszülettem volna, szakmai karrierjének egy újabb állomásaként szállodavezetői állást kapott a miskolci Avas Szállóban. Tőle tudom, hogy őt is meglepte, amikor pár hónappal később felszólították, hogy a munka része a titkosszolgálatokkal való együttműködés. Kémelhárító, SZT-tiszti III/2-es besorolást kapott, ez annak idején a hódmezővásárhelyi Emlékpont nyilvános listáján is látható volt. A miskolci médiában 2011-ben ez az ügy nagy nyilvánosságot kapott, a családban és a környezetünkben mi akkor megbeszéltük a dolgot. Édesapám elmondta, hogy amikor rádöbbent, miről szól ez és miért is kapott vezetői megbízást, 1983-ban nemet mondott a szolgálatoknak és a sokak által vágyott szállodavezetői pozíciójából is távozott. Ekkor én hároméves voltam; ki gondolja, hogy nekem mindezért magyarázkodnom kéne?

Nem tudok arról, hogy bárkiről jelentést írt volna, nem is állítja senki. Nem ártott senkinek. Miután 1983-ban saját kérelmére megszűnt az együttműködése a Belügyminisztériummal, a vállalkozói szférában folytatta – egész életében a vendéglátásban és a kereskedelemben dolgozott – és megnyitott egy kultikus kis helyet, a sok miskolci emlékeiben még élő Tejbárt. Bár a városban sokan ismerték, sosem politizált, nem vett részt a közéletben. Úgy érzem, az ember hozhat naiv döntést, de ha azután helyrehozza, lehetősége nyílik arra, hogy a gyermekeit a saját értékrendje szerint, külső befolyástól mentesen nevelje. Ez a történet is jelzi, mit tett egyes családokkal a diktatúra.”

Hadházy Ákos szerint Varga hazudik, „amikor az 5 évig ALHADNAGYKÉNT ÉS HADNAGGYÁ ELŐLÉPTETVE dolgozó édesapját a rendszer naiv áldozataként mutatja be”. „A 8000 forintos jutalom is kevésnek tűnik, de abban az időben egy átlagfizetés 1000-1500 forint lehetett” – írja. Hadházy szerint egyébként „a miniszter asszonnyal nem az a baj, amit kommunista tartótiszt édesapja tett anno. Hanem amit fideszes miniszterként ő tesz most.” Részletek.

Na most akkor pontosan az a helyzet: az igazságügyi miniszter saját kelepcéjébe zúgott bele nyakig. Azonnal le kellene mondania. Mondom: azonnal. Azt is mondom: kellene. Azt is mondom: esze ágában sincs. Ez a Varga-féle igazság.

Nagy-nagy földi gratulációm mellett, mert nekem már semmi esélyem sincs az űrben – maradok a magyar zűrben. Várjunk csak, megint áthelyeződött kiválóságaink meg a szép jövőnk súlypontja – a korszerű, európai színvonalú egészségügyről, oktatásról meg az skandinávokat verő életszínvonalról – egyenesen a csillagok közé.

Magyarország 2024-ben űrhajóst kíván küldeni az űrbe

Ezt jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Űrügynökség (ESA) Space19+ miniszteri konferencián Sevillában. Mi büdös francot keresett ott egy orbáni migránshuszár? Van még közpénz az utazási költségére? Szóljon, ha elfogyott, adunk a nyüzsgéséhez.

„Az űripar az egyik legfontosabb iparág lesz a jövőben. Magyarország számárára ez újabb fejlődési, kitörési lehetőség, fókuszában a második magyar űrhajós kiképzése és a Nemzetközi Űrállomásra történő felküldése szerepel, amelyet 2024-re reálisan megvalósíthatónak látunk az orosz Roszkoszmosz együttműködésben.”

A legszebb pedig ez lenne az innovációs világhatalom cím megszerzésére: „Magyarország új külgazdasági és külpolitikai törekvései között szerepel, hogy újra kivegye részét a világűr békés célú felhasználásából.”

Békés meg Orbánék…, még a földön sem képesek megteremteni. Kapkodnak a kisebb-nagyobb szappanbuborékok után, és amint hozzáérnek, szarrá megy a kezük között. Ilyen az, amikor a piti kis csillagok már csillagokba vágynak. Ha a tanulmányaim nem csalnak, úgy tudom, hogy az Úristen nem a Holdon lakik. Semmi baj, leszünk mi még a gigantománia újabb példájaként: földi, tengeri (Trieszt) és világűr nagyhatalom. Azzal a kurva, egészen innovatív rozsdás vaskályhával majd csak elboldogulunk magunk is – ha lesz fa bele.

Jó keringést, tisztelt Szijjártó úr, ha már csak a fülei közt leledző nagy űrből ilyen sokra futja. Ja még arról nem hallottunk, hogy a Fidesz legújabb keringési zavara nekünk mennyibe kerül; meg azt sem, hogy közülük hányan hagyják el Földet? Név és szám szerint kellene tudnunk.

Az önök véleménye

Minden alkalommal, amikor orbán a keresztény tudatról, meg a keresztény gyökerekről beszél, le kellene játszani a „térdre csuhásokat”. A hülye focihimnusz helyett meg ezt a majomországos dalt kellene játszani. (Transzporter)

Kovácsnak csak rá kell nézni a fejére, s minden jóérzésű ember azonnal tudja, hogy azt sem szabad elhinni neki amit kérdez. Engem a hideg ráz tőle, ha csak meglátom… Weöres Sándor verse nem is lehetne aktuálisabb a mai hazai életre… A dal pedig nagyon jó! 🙂 (Hortenzia)

A fasisztákkal még jótékonykodás címén sem szeretnék egy gyékényen árulni. Ennyike. Normális emberek normális platformon is kérnek szépen. A fasiszta tv nem ilyen. Azt a szart még a vérfideszesek sem nézik. Nem azért, mintha nem kedvükre muzsikálnának, de nagyon szarul teszik. Hiába, szegény ember vízzel főz, kis pénz meg kis foci, mint tudjuk. Ja, hogy csilliárdokkal támogatjuk, többek között mi mindannyian, a fasiszta médiabirodalmat? Hát nem minőségre megy a lóvé, az biztos. (O. László)

Tévesen vontad le a tanulságot. Soros már csak a második leghatalmasabb ember: Orbán képes arra is, hogy Soros döntéseit megtorpedózza! (Gyöngyvér)

Így írtunk mi

Talán a gazdától kellene számon kérni, nem a liberálisoktól lejmolni

Fél az emberek véleményétől nemzeti kormányunk?

Finkelstein nélkül

Vakisztán

„Kiírta magából a fideszt”. Plusz trianonozás és magyarkodás

Hódítsuk meg az űrt!

Az emberi hitványság örök tele

Iskolaérettség: szülői levél a Miniszterelnökségnek

Vársz-e?

„Elhallgatott a magyar értelmiség”

Hogy lehessen köpködni, jajgatni és másokat hibáztatni minden nyomorúságunkért

A nap kommentje:

Vannak írországi tapasztalataim. Ott egyáltalában nem létezik hálapénz. Mindenki rendesen fizeti az egészségügyi hozzájárulást. Várólisták ott is vannak, a besorolás attól függ, hogy sürgős a kivizsgálás, vagy azonnali. Családunk két gyermeke ott született. Kérdeztem mit kapott az orvos és a szülésznő. Azt mondták semmit, de ott nem fogadnak el hálapénzt. Láttam képeket a szülészeti osztályról, és elfogott a sárga irigység. (Zebike)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.