Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már 35 milliárdért utaztatjuk az urakat. Elég lesz?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Wales-Magyarország: 2-0

Ne sírj, pajtás! Gareth Bale vigasztalja Lovrencsics Gergőt     Magyaros. Ha így fért ki, így fért ki

Azt mondta a madjar cakértő a mérkőzés előtt, hogy a walesi csapatban sokan csak az angol bajnokság másodosztályában, illetve van aki a harmadosztályban játszik. Meg azt is, hogy Ryan Giggs, a 44 éves (46, csak a pontosítás kedvéért, cakértőkém) szövetségi kapitányuk rutintalan. Így aztán nem kell hasra esni előttük. Igaza volt, nem is hasra, hanem pofára esett a nemzety foci team. Így legalább cakértőkém, még szánalmasabb a sima vereség. Tovább nem foglalkoznék ezzel a hőstettel, minek. Egyetlen kommentet szeretnék még idézni, ami még humoros is: az FC BazdElőre újabb sikere!

Tart a Borkai folytatásos dokumentum regény. Előállítottak két prostituáltat Borkai Zsolt szexvideós ügyével kapcsolatban. A két letartóztatott nő azonos azzal a két huszonéves lánnyal, akik a közelmúltban lemondott győri fideszes polgármester horvátországi hajóutazásán szexuális szolgáltatást nyújtottak Borkainak és a felvételeken látható győri ügyvédnek, Rákosfalvy Zoltánnak.

A kurva abból él, hogy kurva. Munkájához elengedhetetlen legalább egy férfi. Erről mindig hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Ha a kurva munkájáért közpénzből kap tiszteletdíjat egy politikus közszereplőtől, nevezetesen egy fideszes polgármestertől, akkor nem a polgármestertől kérik számon, hogy az orgiáját hogyan volt pofája az adófizetők pénzéből finanszírozni. Hanem a kurvákat állítják elő a zsaruk, azokat, akik állítólag zsarolták szegény Borkait.

Meg előkerült egy válogatott focista is, Póczik József, aki azt állítja, elvitte a hozzá eljuttatott felvételeket Borkai Zsoltnak, de nem zsarolta meg a volt győri polgármestert. És elindult a ki mondta, mit mondott, hol volt, hol nem, ki tud róla szaros játék. Borkai nélkül, de Borkairól. Részletek.

Tudják, az úgy van, hogy aki mocsokba lép, az mocskos lesz. Pedig választható tiszta út is. De nem, majdméghogynem Borkaiból áldozat lesz, és még szentté is avatják, mert örömlányokra költött közpénzt. A mocsokban lévő körül pedig nem változik semmi: törvény felettiségében hazudik, lop, a korrupció bajnoka. De ebben az ügyben jelenleg az az érdekes, hogy a kurva miért kurva. Ez a nagy magyar igazság – Poltostul, magyar igazságszolgáltatástul. Meg hányingerestül. Az orbáni kitartottak miatt.

Az pedig teljesen mindegy, hogy kinek a pénzéből jachtozott Borkai. Ha a sajátból, azt is mi fizettük; ha Rákosfalvy Fidesz-csókoséból, pláneméghogy azt is. Mert a magyar emberek nagyon szívesen finanszírozzák az utazási költségeket is. Ha már Marika, Juliska, Józsika, Béluska még a Balatonra sem jut el, akkor legalább az urak érezzék a gondoskodásukat.

Jócskán megugrott a miniszterek, államtitkárok és az állami szervek alkalmazottainak utaztatási kerete a legutóbbi kör óta: 15 milliárd forinttal lett több, így most már összesen legfeljebb

nettó 35 milliárd forintból lehet nemzetközi utazásokat szervezni a többek között a minisztereknek is – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményből.

A szolgáltatást a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság rendelte meg 36 hónapra, melyet egyszer, legfeljebb 6 hónappal lehet meghosszabbítani. A munkát nyílt eljáráson ítélték oda, öten pályáztak, mind nyertek is, a szerződést november ötödikén írták alá – írja az mfor.hu. Két évvel ezelőtt még 20 milliárd forint értékben kötötték meg a nyertesekkel a keretszerződést, és az négy évre szólt. Ezek szerint idő előtt elköltötték az összes pénzt, ezért lett szükséges az új szerződés és a még bővebb keret.

Persze, hogy nő az összeg, hiszen annyian vannak már, mint az oroszok meg kínaiak együtt. Csak és kizárólag a spórolás jegyében. Képzeljék el, ha nem spórolnának, annyian lennének a magas rangú urak, mint az oroszok, a kínaiak meg az indiaiak együtt. Hála néked, állami visszafogottság!

Amikor még Tóni és Cilike egy római luxus szállodában edződött a pénzünkből

Azért az nagyon tisztességes dolog lenne, ha a minisztériumok feltennék a honlapjukra a számlát: ki, miért, hová és mennyiért utazott. Plusz napidíj meg zabadíj meg barát/barátnő díj. Például elkerülendő a Lázár-, Hende-, Rogán-féle kéj- és luxusutakat. Emlékeznek, ugye? Azt is jó lenne tudni, Szijjártó nemzethy futárként mennyit csesz el hasznosság nélkül délen, keleten meg a rosseb tudja merre jár. Mert most már Orbán diktatúrájában ott tartunk, hogy rászorultsági alapon etetjük, utaztatjuk, jól eltartjuk a bandát. Jótékony nemzet vagyunk: mindent a hazáért. A keresztény dőzsölők bizonyára azt is tudják, hogy

„Akik igyekeznek embertársaiknak jót tenni – amennyire csak lehetséges –, s éreztetik velük, hogy valóban érdeklődnek irántuk, azok nemcsak az emberi élet gondjait enyhítik, hanem egyidejűleg saját lelki és testi egészségüket is előmozdítják. A jó cselekedet áldás az adakozónak és az elfogadónak egyaránt. Ha mások iránt érdeklődve megfeledkezünk önmagunkról, ezzel máris legyőzhetjük gyengeségünket.”

Ezek lennénk mi. Le is győztük a gyengeségünket, a kiszolgáltatottságunkat, főlegmég a romlottságunkat. A mama meg a gyerek a patakpartra tolta a talicskát, diplomáciai egyeztetés gyanánt. Ugye, így látják onnan fentről is? Most hogy adtunk utazgatni 35 milliárd forintot, félve kérdeznénk meg: elég lesz? 

Az önök véleménye

Ismerek egyszerű embereket, olyanokat akiknek még érettségijük sincs és mégis értelmesebbek mint a kupakos lala. (Transzporter)

„Kósa tökéletesen megfelel az orbáni elvárásoknak: tőle is menekül az értelem. Menekült értelem. Világszabadalom!” MIGRÁNCS „ÉRTELEM”! kósa esetében ÉRTELEMRŐL BESZÉLNI tiszta, hamisítatlan SCIENCE-FICTION (SCI-FI). Ő már eleve sérült aggyal jött a világra. Gyógyszer meg NINCS neki. (b33r)

A szegényebbekbe azzal is belerúgtak egy nagyot, hogy januártól az új építésű lakások áfája 27 % lesz. Miközben most jelent meg a felmérés, hogy a lakhatási szegénység 41 % kishazánban. (Judit)

A labdarúgásból Orbanisztánban hit alapú foci lett. Ugyanaz a célja, mint a nerszolga egyházaknak – fanatikus, hívő tömegeket becsatornázni. (masikszempont)

Már meg is kezdődött a választási eljárás buherálása. Ismét felmerült az előzetes regisztráció ötlete, ami azért jó, mert ha a kampány utolsó napjaiban történik botrány, ami megmozgatná a passzívakat is, nem szavazhatnak, mert fél évvel korábban nem regisztráltáltak. (agador)

És nyilván a törökökkel is kormányközi alapon kíván majd tárgyalni Vásárhelyi is. A főnök útmutatásai alapján, Már hogyan is vizsgálná az EU azt, aki tagja kíván lennei ? Már hogyan is vizsgálná azt, aki már tag és a demokrácia, a köztársaság ellensége ? Szerintem el kell kezdeni a magyarok és lengyelek kiszorítását az EU-ból, amíg nem nőnek az égig ! (Bela)

Így írtunk mi

Hogy semmilyen módon ne lehessen felelősségre vonni semmiért

Magyarország egy ország, a magyar kormány viszont továbbra sem az

A Fidesz alól kihaltak a szavazók

Hamis a baba

Antall József örökségét Orbánék kiásták méltó helyéről, a trágyadomb aljáról

Ehhez csak annyit tennék hozzá: a lónak a…

Ők nem torokból énekelnek

A miniszternek szóló videóüzenetben követelik a szülők a kötelező 6 éves beiskolázás visszavonását

Menekülés az Úrhoz

Mikor nagyapátok magyarba faragta a műlábat a focistáknak

Ki temeti be a lövészárkokat?

A nap kommentje:

Bizonyám!!! Mert az vérlázító, amit az ellenzék művel. Mert ebben az országgyűlésben csak az az elfogadott,h 1 nap alatt lenyomnak alkotmányellenes törvényeket, tárgyalás, egyeztetés és érdemi vita nélkül. Az jogszerű és erkölcsös. (Zsuzsanna)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.