Május 31,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ehhez csak annyit tennék hozzá: a lónak a …

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,171,738 forint, még hiányzik 1,828,262 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma is vitanapot tartanak a parlamentben, ezért hát Halász János, a Fidesz vezérszónoka is befáradt a már régen nem tisztelt házba, hogy elmondja véleményét az ellenzékről. A Fidesznek kezd elege lenni abból, hogy egyes politikusok – ellenzékiek és függetlenek egyaránt – kifejezik véleményüket a kormánypárttal szemben. Ez már a házmestert is jó ideje zavarja, nem véletlenül kommunistáz le mindenkit. Kövér előbb egy karámba terelte az újságírókat, hogy ezzel is lehetetlenné tegye azt, hogy a sajtó egyetlen munkatársai is holmi kérdéseket merjen feltenni azoknak a politikusoknak, akik elvileg a magyar embereket képviselik.

Azonban ez sem volt elég, házszabály módosításra van szükség szerintük, ugyanis elfogadhatatlan az, hogy „rendbontás” történik a tisztelt házban. Halász nagyon gálánsan azt mondta, hogy a Fidesz elfogadja azt is ha ellenzékben kell dolgoznia – hát hogy a viharba ne -, meg azt is, ha kétharmados felhatalmazással kell újjáépítenie az országot. Halász szerint továbbá minden jóérzésű magyart felháborítanak többek között a durvaságok és az ocsmány, trágár beszéd. Akkor csak egy fotót mutatnék a drága képviselőnek:

Forrás: Facebook

Az embereknek a boldog karácsonyt kívánó felcsútiból van elege, meg abból, hogy a Fidesz kisajátította a parlamentet. Hogy ez ellen, mint utolsó lehetőség már csak a figyelemfelhívás maradt? Hát van ilyen.

Fidesz: elejét kell venni a további rendbontásnak a Ház falain belül

Halász János, a Fidesz vezérszónoka kijelentette: a szóban forgó javaslatok célja elejét venni a Ház falain belül a további rendbontásnak, és ezt a Fidesz frakciója támogatja. Emlékeztetett: az elmúlt években sokat változott a világ, ami miatt sokszor kellett változtatni a jogszabályokon, de a mostani javaslatokat nem az élet kényszerítette ki, hanem egyes ellenzéki képviselők törvényhozási munkát ellehetetlenítő magatartása. Korábban is voltak viták, de a képviselők elfogadták a választók döntését – tette hozzá.

A politikus közölte: a Fidesz akkor is elfogadja a választók döntését, ha ellenzékben kell dolgoznia, és akkor is, ha kétharmados felhatalmazással kell újjáépítenie az országot. Kiemelte: a fegyelmi szabályokat azért szigorítják, mert minden jóérzésű magyart felháborítanak azok a durvaságok, amelyek a Házban történtek, az ocsmány, trágár beszéd, a rendbontás elfogadhatatlan.

Cél az Országgyűlés hatékony és zavartalan működésének visszaállítása, tekintélyének és méltóságának megőrzése – fogalmazott. Hozzáfűzte: a vélemények kifejezése nem akadályozhatja a Ház munkáját. Halász János hangsúlyozta: senki sem korlátozza a szólásszabadságot, csak azt kérik, hogy a képviselők tisztelettel, tisztességesen dolgozzanak a képviselői esküjükhöz hűen. – MTI

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!