Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


VIP-VIP, hurrá! Fidesz-atyák külön padja a templomban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Válaszoltak a nagy urak arra az írásra, ami a New York Times október 26-ai számában jelent meg a magyar egészségügy helyzetéről, többek között arról is, hogy az egészségügy helyett stadionokra költi a magyar emberek pénzét Orbán Viktor. Ez volt az egyik témája a mi tegnapi esti mesénknek is: Pollenként száll a nagyvilágban Orbán Viktor rossz híre. De különösképp a magyar emberek allergiásak tőle címmel. Mesébe illő választ adott a kormány, szerepelt az RTL Klub híradójában.

 „A Soros-birodalom folytatja a bevándorlás ellenes nemzeti kormány elleni támadást. A New York Times Soros lapja, ami közölte a Soros által pénzelt 444 álhírét.”

Mi van? Ennyi tellett a sok eszükből, drága urak? Nem sok. Legalább valami újat írtak volna, de bizonyára elfogyott a soros ötlet ott a magas hatalomban. Ajánlanám azért, hogy olvassák fel néhány klubban, hadd röhögjenek fiatalok, idősek. Szedjék már egy kicsit össze magukat, forduljanak az innovációs miniszterükhöz, aki ugyan beszélni nem tud, de hátha van ötlete egy formás nyelvújításra. Főleg, ha tartalmában még igaz is. Mert ez így nagyon szánalmas lett. Ettől még egy beszédesebb papagáj is pironkodna. Ülj le! Egyes. Nem ez volt a házi feladat, buta urak.

Azt a szaggatott nokedlijét ennek a szép országnak! Tojásosat természetesen, megbüdösödött savanyú papi salátával. Hej, ha ezt a ti Istenetek látná, egyből összeszorulna a nem tudom, milyen alkatrésze – van neki. Rájöttek a reformátusok egy kis faluban, hogy feldobják a fehér falat meg aztán az oltárkép helyett kitalálnak valami üdvözítőt. Összedobták buksijukat, mint a kormány, és meg is született a nagy ötlet: csináltak egy VIP-padsort. VIP-VIP,  hurrá! – örömködne Kengyelfutó gyalogkakukk! Azért csinálták, hogy amikor a Hoppál Péter bemegy a templomukba, nehogy összekeveredjen a néppel, és majd Pista bácsit szólítanák képviselő úrnak. Fideszes országgyűlési képviselő úrnak.

„Vagyok, aki vagyok”! Hoppál Péter képviselő úr a díszvendég a templomban

Csányoszrón, a Baranyai Református Egyházmegye reformáció ünnepi istentiszteletén külön ültették a Hoppált. Ez az ember éppen olyan művelt típusú, mint a Nagy Főnök, képekben is nagyon jó. Ha ingyen kapja. Emlékeznek, amikor a Magyar Kultúra Napján a volt kulturális államtitkár (jesszus, még ez is!) a pécsi Janus Pannonius Múzeum festményeit vette kölcsönbe, hogy a tárgyalóját díszítse? Keserü Ilona és Lantos Ferenc képeire fájt a foga. De nagyon szépen megköszönte a múzeumnak.

Ott ült/állt Hoppál egy táblácskával, ami tudtul adta országnak, világnak, hogy a csányoszrói és magyarmecskei templom felújítására 48 millió forint jutott az Új Széchenyi Tervből. Meg közpénzből. A politikusok padsorát a „Vagyok, aki vagyok” bibliai idézet díszítette. Ja, az vagy, amit produkálsz évek óta. Őri László volt fideszes pécsi alpolgármester és a vendég is kirakta a Facebook-oldalára – írja a 444. Normális ember úgy hajítja el azt a megkülönböztető cetlit, mint ügyes atléta a gerelyt. De ők nem hajigálnak, sőt tetszik nekik, élvezik a szánalmasan ócska kivagyiságukat. Fideszesek. Le sem tagadhatnák. Hiába, hogy Isten előtt mindenki egyenlő – csak a banda tagjai nem. Kicsinyes bunkók.

Nix keveredés a néppel. Maguknak vannak, mert a jó istennek sem kellenek, sajnos, a papoknak igen. Jótett helyébe, jót várj. A nagy összeborulás jegyében kaptak a református templomban egy politikusi padot Hoppálék. Megint jól összefújta az érdekszél a fideszeseket és  tiszteletes urakat. Atyagatya! Két nagyon lényeges dolgot látok még a képen.

  1. Ha igaz, akkor Hoppál szeme, keze előtt ott van a persely. Most akkor azt kérdezném: üres vagy tele van már. Nagyon nem mindegy. Beletesz néhány forintocskát vagy kivesz belőle? Mi jellemző ezekre a földi csibészekre? Az én tippem, viszik ezek az egészet.
  2. Úgy áll ott Hoppál, mintha valami bírósági tárgyalóteremben lenne – csak a díszlet más.

Csak úgy mondom. Anélkül, hogy úgy ismerném a templomokat és bíróságokat, mint a tenyeremet. Elég, ha szenvedői vagyunk sok millióan az orbáni Magyarországnak. Nem is nézek többet a képre, mert elfog a röhögés is, inkább mondok „Áldást-Békességet”.

Utóirat: Handó Tündét, az Országos Bírósági Hivatal elnökét jelöli a Fidesz-KDNP frakciószövetség alkotmánybírónak Stumpf István helyére. Itt van Orbán Viktor jogállami kabaréjának újabb fejezete. Főszerepben az a nő, aki a legtöbbet tette a független a bírói ítélkezés felszámolásában. Ugye, ez csak októberi, hétfői tréfa? Hoppál, te csak kismiska vagy ehhez a Handóhoz képest. Itt tartunk most. Az ám, hazám!

Az önök véleménye

Soros rossz dontèst hozott, mikor tàmogatta a vezèrt..( nem tudhatta előre hogy kigyòt nevelget a keblèn..) ezt azòta is a legrosszabb dontèsènek tartja..csak sajnos 10 ( màr csak 9 ) milliò magyar szenved miatta… (Krisztina)

A lejáratásról jut eszembe, hogy lejáratni az ember elsősorban saját magát tudja, mondjuk kinőtt érettségi öltönyben, trottyos gatyában, útszéli viselkedéssel, napvilágra kerülő botrányos ügyekkel. Persze mást is le lehet járatni, de az ritkább és minél tisztességesebbel próbálkoznak, annál kevésbé sikeres. Újhelyi és Hadházy is van annyira hiteles ember, hogy nem tudták őket a sárba rántani. (Madárlátta)

Miért baj az,ha templomokban ezentúl,Santana, Zappa, És Hendrix számokat adnak elő.Ingyenes csülköspacal,és korlátlan misebor fogyasztással. Egyébként is, a perselybénzből vásárolják a gitárokat,és meg is szentelik azokat.Apropó! Az a Fekete Péter, az nem valami gyerek kártya volt? Valami rémlik. (janos)

Pesterzsébeten süljön le a bőr a pofájukról az ellenzéki önkormányzatnak. Azonnal emelték a képviselők fizetését. Ezek sem különbek a Fidesz-KDNP és NER lovagoknál. Minden reményem elveszett, hogy itt lesz változás! (Zebike)

Örülök, hogy már nem vagyok benne ebben a mókuskerékben, de a tanítói munkában mindig is a gyerekek jelentették a legnagyobb örömöt! (Toleráns)

Így írtunk mi

Akkor végre tiszta vizet lehet önteni a Félázsiához dörgölőzés retkes poharába

Így is lehet

Magyarország, Orbán Viktor uralkodásának sokadik évében

Vakrandi

A keresztény szabadság sámándobjának árnyékában

Végre hátradőlhetett Orbán és Semjén, gyermekek tettek fel kérdést a Parlamentben

A gazt ki kell irtani

Visszamenőleg más nyakába varrni

A hajnalok madara

Legyek a hazám lánya, asszonya meg a néma parasztja

A kattanó závárzatok miatt gondolta meg magát

A nap kommentje:

Poltot nem érdekli a jog. Őt csak az érdekli, hogy teljesítse orbán minden kívánságát. Jó ideje rengeteg ilyen koca és megvehető jogász van a kormányban és körülötte. (Transzporter)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.