Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rogán Antal elbújt. Orbán Viktorra elfogytak a jelzők

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Rogán Antal úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Hová lett a mi Tónink a választások óta? Nagyon hiányzik, mert fogpiszkáló került a kormány meg a Fidesz propaganda gépezetébe. A Tóni mindent rendben tartott, volt rá sok milliárd forintja, hogy kiplakátolja Magyarországot közpénz reklámokkal, meg hadd szóljon az utálatos, hazug médiájuk meg aztán arra nagyon vigyázhatott, hogy a rábízott pénzünket jól megőrizze magának. Nagyon elcseszhetett valamit, rohadt sok pénzért, Orbán haverja, ha mostanában bujdokol. Mert ugye, arra nem számítottak, hogy a forintmilliárdok és az ócska kampányuk bedőlt. Kapcsoltak az emberek, nem tűrik már a sok piszkosságot. Meg aztán besegített a lotyolindás Borkai is plusz azok a piti idióták, akik gyermekeket vezényeltek ki nagyságuk megtapsolására.

Az önkormányzati választás utáni estén, Rogán nélkül (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Tényleg hová lett a Nemzet Tónikája? Csak nem becsinált a gatyájába, amikor a Borkai-videókat nyilvánosságra hozó blogon bejelentették: felkészül Rogán Antal. Nem valami művészi produkcióval, hanem a művészien és alattomosan elszórt közpénzekből, a korrupcióból. Vagy még költözik a Pasa Parkból Cilike asszony barátnőjének villájába. Ottan nem kell majd elszámolnia a rezsivel, mert az asszony barátnőjének a férje nyilván kifizeti. Milliárdos. Az ingatlan tulajdonjoga Bessenyei István kormányközeli vállalkozóé, aki Rogán Cecília barátnőjének, Sarka Katának a férje. Tetszenek látni, itt minden úgy összefut, mint a füstös vonatok, ha elalszik a bakter. Lesz is belőle katasztrófa, meglásd!

Talán most majd nem lesz gondja Rogánnak a vagyonnyilatkozata kitöltésével, majd együtt megoldják. Ja, nagyon fontos közlendőm van: az ingatlant Rogán-Gaál Cecília bérli. Van miből, kapott már annyi közpénzt, hogy kibérelheti a várat is. (Bocsánat, azt Orbánnak vettük. Nehogy összevesszenek.) Cilikének biztosan több pénze van már az állami támogatásokból kibélelt cégeiből. Amire mindig a kedves férje minisztériumának kellett rábólintani. És Tóni bólintott – egyszer, kétszer…, százszor. Hadd legyen már jobb dolga, mint neki:

szegény, miniszterként 1,9 millió forintot, képviselőként is 1 milliót meg valamilyen feltalálói szabadalomból „eseti jelleggel” 42,6 millió forintot kap.

Jut eszembe, ez az ember is volt polgármester, mint a Borkai. A mi Tóninknak a lakásmutyijairól volt hangos volt a sajtó. Fel is jelentették az ügyészségen az V. kerületi ingatlanügyek miatt. A feljelentésben hűtlen kezelés, csalás, gazdasági csalás, hivatali visszaélés, és üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény-sorozat szerepel. Ezt is megúszta, hiszen az égvilágon nem történt semmi. Minden szabályos volt. Majd meglátjuk!

Lehet, hogy lassan majd az is kiderül – ha az ördög nem alszik – mi a bánatos lepke szellentésből futotta Rogánnak a luxusra; hogyan gazdálkodott vagy garázdálkodott a letelepedési kötvényekkel; ki fizette a bérleti díját az Audi Q5,-ötösnek, amivel furikáztak valamint a családi helikopterezését egy esküvőre? Igaz-e, hogy nem ismeri Portikot meg a Habonyt? Rogán soha nem ismer (el) senkit, akivel piszkos üzletei vannak. Ez az ember az orbáni termékek legnagyobb, legsunyibb gazembere.

A Borkai is lebukott. Lebuktok ti, mind. Sokat tudunk Rogán Antalról meg a Cilikéről, mégis annyit, mint a semmi. Ha Polt Péter úr aludt, akkor megy az másképp. Lesz még itt ördögi játszma, féljetek. Nem tart örökké a királyság.

Hová tűnt a nemzet propagandaminisztere? Úgyis előkerül, kivárjuk, de addig is kívánok neki és az egész családjának jó egészséget, nyugalmat, tiszta lelkiismeretet.

Sokáig gondolkodtam azon, feltegyem-e ide ezt a képet. Mert tudják, a hányinger és az undor lett úrrá rajtam. Van ez a Nick Vujicic végtagok nélkül született keresztény motivációs tréner. Dehogy tőle forog a gyomrom. Orbán Viktortól, Magyarország miniszterelnökétől. Már régóta nem gondolom, hogy nem tud új és újabb aljasságot produkálni. A képen együtt imádkozik Orbán a vendéggel.

Térdre ereszkedett az ál csuhás Orbán, valahai és állítólagos liberális fickó. Buggyos gatyája térdben kisimulva a földön, és motyorászik, miközben várja, hogy a fotós kattintson az örök, gyönyörű és megható pillanatra. Földre ereszkedett a hazáért a magyar miniszterelnök. Még a térkő is zokogott. Kitette a Facebook oldalára ócska magamutogatását. Nem tudok most több jelzőt leírni – majd önök talán megteszik -, mert ezt a képet nézve, annyit látok, hogy ez az ember beteg… Agyilag zokni. Magyarország első számú szégyene.

Az önök véleménye

Az én két unokám külföldön született ( a „fél” unokám – a párom lányának fia ráadásul 10 ezer km-re), ott is élnek. Ritkán látom őket, és néha nagyon hiányoznak, de aztán látom, mit jelent ott az óvoda, iskola és azt mondom, nem az én érzéseim fontosak, hanem az ő jövőjük. Amit ott tanulhatnak (úgy, hogy közben élvezik is), azt itt még évtizedekkel Orbán után sem fogják. 🙁 (Judit)

„és fideszes frakcióvezető azzal döngeti a mellét, hogy a Fidesz-KDNP
leköszönő budapesti kerületi polgármesterei jelentős pénzügyi
többlettel, összesen mintegy 93 milliárd forinttal adták át az
önkormányzatokat az utódaiknak” Ez önmagában ugyanis nem hogy nem bizonyít semmit, de nem is értelmezhető. Mennyinek kellett volna a kasszában lennie? 2. Mekkora kötelezettség terheli ezt az összeget? (Erzsébet)

Ez nem csak Jászberényben működik így, hanem szinte mindenhol, ahova fideszes teszi be a lábát. Azok kapják az önkormányzati lakásokat, akiknek vagy van már lakásuk, házuk, talán nem a saját nevükön, vagy bőven meg tudnának venni egyet. Igaz ezt is majd egy idő után szarért-hugyért meg fogják venni. A bíróságok meg már vagy fideszesek, vagy csak féltik a munkahelyüket. Itt már nincs igazság szolgáltatás, csak gazság szolgáltatás. (Transzporter)

Nem ártana a templomfelújításokat kissé korlátozni, helyette inkább azoknak segíteni, akik már nem bírják ellátni a saját menekültjeiket. (Melinda)

Így írtunk mi

A rothadó magyar jogállam nagyobb dicsőségére

Vajon miért van az, hogy az igazságszolgáltatás csak és kizárólag a Fidesz számára lehetőség?

Világvége?

Lépjünk tovább!

Bocsánatot kérni

Komolyan nemzetközi segítséget várunk el akkor, amikor pont mi vagyunk azok, akik ez ellen a leginkább ágálnak?

Simicska Lajos „hosszú bájtok éjszakája” óta ilyen nyílt beismerése a lopásnak, csalásnak, sumákolásnak még nem volt

Kit érdekel a hálószoba?

A Marson

Porrobanás

Én, McMurphy

A nap kommentje:

Valamikor, amikor még dívott a szocialistabrigád mozgalom, „ingyen” sokkal különb és biztonságosabb játszótereket építettünk. Voltak ügyes kezű emberek, akik az üzemek hulladék, és olykor nem hulladék anyagaiból készítették el a szükséges játszótéri bútorokat. Igaz fémből készültek, valahogy mégis biztonságosabbak voltak mint a mostani, fa-műanyag kombinációk, annyi rengeteg pénzért! (K. L. István)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.