Május 11,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mosoly. Az igaz demokraták nem tojtak be a sokkolóktól

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 501,989 forint, még hiányzik 2,498,011 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek! Adnék egy Mosolyt.

Olyan kedvemben vagyok, hogy nagyon sajnálom, hogy nem vagyok vállalkozó. Dehogy akarnék én facsavart meg zászlókat gyártani, vagy gázszerelő lenni. Például most olyan hangulatban vagyok, hogy lennék csokigyáros. Ehhez a hangulat kevés, de mondjuk, pénzem is lenne hozzá, akkor olyan csokit kreálnék össze, aminek az lenne a neve: Mosoly. Étcsokoládét töltenék meg mogyorós vagy gyümölcsös krémmel. Milyen jó lenne: – Kérek egy Mosolyt! Aki adja, aki kapja – szeretettel – fülig érne a szája. Tripla öröm lenne.

Mert az úgy van, hogy a kicsi öröm is öröm, érezhetjük ezt a tegnapi választások után. Van még remény ebben az országban, ha összefogunk a maffia ellen: pártok, civilek, mindenki, aki meg akar szabadulni az Orbán-átoktól. Ahol sikerült is ledönteni a magabiztos kivagyiakat a települési trónokról, szóval, azoknak adnék Mosoly csokit. Mert megérdemlik.

Nem lesz könnyű továbbra sem az életünk, hiszen maradt jócskán a narancsos sisere hadból, de mégis csak kevesebben lettek, kevesebben boldogtalanítják a mindennapjainkat. Ahol összefogott az ellenzék a józan gondolkodású, változást akaró emberekkel, ott kicserélődnek a polgármesteri hivatal színei. Ezt a győzelmi erőt egyben is kellene tartani. Melegen tartani, mint a Józsi vacsoráját. Gondoljanak bele, Budapesten ellenzéki a főpolgármester valamint 14 kerületben is, az ország 3., 4. és 5. legnagyobb városát ellenzéki politikus, vagy ellenzék által támogatott független polgármester vezeti.

Elég volt belőlük. Tatabányának először van nő polgármestere, Szücsné Posztovics Ilona. Összefogással buktatták meg a várost Mészáros gyarmattá tett fideszes Schmidt Csabát

Mondok egy példát is:

  • Tatabányának először lett nő polgármestere, Szücsné Posztovics Ilona. Győzött az összefogás ott is, ezek a narancsosok nagyon pofára estek. Azt hitték, hogy a dajdaj meg a pénzszórás minden vacakra, örökké tart. Érdekes ez hajdani bányász város: a fideszes Schmidt Csaba 2010-ben fölényesen verte az MSZP-s ellenfelét, most azonban Szücsné Posztovics Ilona, az ellenzéki összefogás jelöltje kapta a szavazatok 49,18 százalékát. Schmidt úr elődje az a Bencsik János volt, aki 1990-től kezdve az összes választást megnyerte. Nem ám csak úgy: forgott ide, oda, ahonnan hatalmi dédelgetést remélt. Az első három választást SZDSZ-jelöltként, aztán 2002-ben függetlenként, 2006-ban pedig már fideszesként nyert. 1998-ban az országgyűlési választásokon képviselői mandátumot szerzett SZDSZ színekben a párt országos listájáról, és újra megválasztották polgármesternek – aztán idő előtt kilépett az SZDSZ-ből, illetve mondott le országgyűlési mandátumáról. Ezt a pávatáncot sokan nem bocsátották meg neki, de igazából nyertes ellenfele sem volt. Most igen. Borult a Fidesz-bili ott is, talán azért is, mert engedte Schmidt, hogy Mészáros Lőrinc gyarmata legyen a jobb sorsra érdemes város.

Nagyon jól van ez így – járna a Mosoly csoki -, aztán talán lassan-lassan elér a demokratikus kéz és szellem azokra a kistelepülésekre, ahol még tartja magát a Fidesz meg a rádiós, televíziós, újságos, kisajátított propagandájuk. A krumpliosztással együtt. Ami ott bejött, Budapesten nem. Fültanúja voltam naponta a kakukk közpénzlopó rádióban, hogyan gyalázták Karácsony Gergelyt, hogyan kiáltották ki alkalmatlannak, akarták belekeverni minden mocsokba. Borkairól nem esett szó sem. Úgy ment el sok-sok győri szavazni: – Figyelj, te kire szavazol? – Azt ikszeld be, ki lopjon még évekig!

Borkai szex és egyéb botránya überelte a sorosozást, migránsozást. Ahogyan hallgattak a győri polgármesterről Orbánék, csönd volt Sorosról is. Egy ideig még erőlködtek, ijesztgették az embereket azzal, hogy az ellenzéki vezetők migránsokat hoznának be a városokba. …és az emberek nem tojtak be a napi sokkolóktól.

Ellenség nem jön. Szijjártó Pétert nem a nem létező migránsoktól kell megvédeni. Védje magát saját magától, az ingyen van. Addig közpénzből fizetjük a TEK-eseket

Nyugi, ez csak átmeneti szünet lehet, jönnek még ide menekültek, hiszen Szijjártó Petyát 52 TEK-essel meg kellett erősíteni. Védik – ki a lószar ellen – a magyar külügyért mindennap. Zsoldos hadsereget kap ez a magyar- és világ szánalom: évente bruttó 650-700 millió forintért – írja a Népszava. Védik a mi pénzünkön az államfőt, a házelnököt, a kormányfőt, a legfőbb ügyészt, és most már az alkotmánybíróság és a kúria elnöke mellett Szijjártót is. Nehogy elvigye a migráns ördög. Mert saját maguktól nem védi meg őket még egy jól fejlett oroszlán sem.

Pánik van rothadó narancsoséknál. Sokk.

Nem számítottak vereségre a Fidesz hivatalban lévő fővárosi polgármesterei. A kormányoldal tíz, eddig általa irányított budapesti kerületben veszítette el a városvezetői posztot vasárnap – írja 24.hu. A Fidesz pártközpontja ugyanis nem készítette fel a kerületi polgármestereket az ellenzéki előretörésre, és mint egyikük elmondta, B-terv nélkül, teljesen készületlenül érte őket, hogy hétfőn az újabb ciklus indítása helyett dobozolniuk kell az irodájukban.

Hallották? Valami megroppant Magyarországon – olyannyira, hogy a hang túljutott a határon is. Dobozoljanak csak. Lesz fuvaros, aki elviszi a cuccukat. Mondom, hogy nekünk a kis öröm is öröm – sajnálom, hogy nem tudok mindannyiuknak Mosoly csokit adni. De vegyék mégis úgy…

Az önök véleménye

Ami azt illeti, ettől az eredménytől egészen megjött a munkakedvem. Gyürkőzzünk neki, hátha még menthető ez az ország. (marbles)

Ha azt akarjátok, hogy a gyerkeitek ne kérjék számon, hogy mi van, ill. mi volt Mo-n, indítsátok útba Őket nyugatra. Akárhová! A Lajtán túl minden jobb! A lányom már kint van, az egyik fiam most készül, és utána megyek én is a harmaik gyerekkel. A mai Mo. már nem számít a hazámnak, pedig valaha nagy magyar párti ember voltam. Menekülni kell, leginkább a polgárháború elől, mert a mai állapotokat csak egy polgárháborúval lehet megoldani. Lehetne megoldás a belső teror is, de egyszerre kellene el tenni a láb alól 6-8 embert, ez majdnem lehetetlen. Meneküljetek, míg nem késő… (István)

Kövér elvtárs tekintetével ott a háttérben, ha ölni lehettt volna, mind ‘hóttan fordultunk volna le, Gulyás G is igen kínosan, ijedten nézett, fénylő csillagunk meg valahogy elhagyta a kedélyeskedését, fergetegs humorát. (agador)

Glázer újraszámoltatja a szavazatokat. Talán van értelme, mert tavaly is leállt az NVI szerver, csak akkor a jegyzőkönyvek is „elvesztek”. Most ezt nem hazudják. (Pal)

Így írtunk mi

A bosszú hamarosan végig fog söpörni az országon, mint egy tornádó

A városok népe végre felébredt mély álmából

Orbán suffers defeat as opposition wins Budapest mayoral race

Fel kell kavarni az évtizedes mocskot

A nagyembernek nem kell nyújtózkodni. Látszik messziről

A pitiáner tolvaj

Polt Péter szerint külön kiemelendő a magyar ügyészség és az OLAF együttműködése

Lábon kihordott agyhalál

Köszönöm!

Várlak

A trágyahordó keresztény magyar álompár segítségével potyog a tégla a váradból, Nagy Mágus

Csak éppen Orbán meztelen seggét nem láttuk még

A nap kommentje:

Mielőtt rátérnék a cikkre, szeretném megköszönni annak a sok ezer embernek a közreműködését az ellenzék pártjainak önkéntes, térítés nélküli segítségét a választások előtti rengeteg munkáját. Nélkülük nem nyert volna az ellenzék annyi helyen. Minden tiszteletem az övék. Polt: ő egy személyben a 3 majom, nem lát, nem hall, nem beszél, legalábbis ha a fideszesek seggét kell védeni. Ha nem, akkor viszont tényleg teljes erőbedobással dolgozik, ha bűnös a delikvens, ha nem. (Transzporter)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.