Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A trágyahordó keresztény magyar álompár segítségével potyog a tégla a váradból, Nagy Mágus

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ebben a képben a Fidesz egész ocsmánysága benne van. Nézzék meg a pökhendien vigyorgó Borkai házaspárt. Beleröhögnek egymás képébe: mi a szart akartok, mi vagyunk a Janik, akármit csináltok is! Bekaphatjátok!

Íme Magyarország keresztény és ideális házaspárja! Egy tartás és minden erkölcsi értéktől irtózó nő. Hiába a félre kúró férj, a vagyon összetartja NER álom házaspárját.

Így röhögnek bele a magyar emberek képébe is. A győriekébe is. De nem számít, ma én, holnap te! Nekem jó, hogy vagy – tőled függök, kispajtás, nem baj, ha lopsz, nem baj, ha kurvákat fizetsz – jut belőle nekem is, Zsoltika. Mi tartunk a trónon, te pedig meghálálod nekünk. Mégsem az utcasarkon dugtál, hanem olyan vállalkozókkal együtt, akikkel kölcsönös függő viszonyban vagy – keress, majd a haszont meg a vagyont együtt éljük fel.

Hát így! Így lehetett polgármester és polgármesterné a két alak, minden demokratikus elvet felrúgva segítenek az ország kifosztásában. Ez a Fidesz módi: rothadó, büdös és savanyú paletta. Történelmet írtak. Valóban az, már vették a lapot Európában is.

Vigyorognak a Fidesz kitermelte trágya hordozói. A nő pedagógus: simán belenéz a tanítványai szemébe, oktatja nekik, lám, mire is jó a szeretet. Lám, mire is jó, a tövéig szaros – mint a Ráhel eldobott pelenkája – keresztényi értékrend meg a luxust zabálók összetartása. Önelégülten röhögnek. A győriek polgármesterüknek választották a korrupt, a nulla morálú Borkait. Lesz még ennek böjtje. Is.

Csakhogy hiába vicsorítanak bele a kamerába, pontosan rajtuk is múlott, hogy ezen a választáson megremegett Orbán vára – hullanak ki belőle a kövek. Mert csessze meg a Borkai pár, a magyar emberek józan többsége nem akar lesüllyedni a mocsokba, és nem szereplői a hatalmi mutyiknak. Nem akarnak papírt arról, voksukkal sem, hogy részesei egy maffia hatalomnak. Nem akartak erre a magukat konzervatív kereszténynek valló luxusutas, luxusjachtos, luxusingatlanos, luxuskölykös brancsra szavazni.

Borkai, te nem nyertél, veled majd a főnök rendelkezik, a ti rendszeretek így működik, ez a ti illiberális ocsmányságotok: hagyjátok állni a szart, aztán amikor már Orbán várába ér a bűz, akkor lép… bele a saját maga termelte ganéba. Kimosni nem lehet, ez a ti igazi arcotok. Fokmérője: hány ribanccal megspékelve, hány milliárdot bírtok magatoknak zsebre tenni; mennyi erkölcsi tetem kell még a Fidesz-KDNP hatalom megtartására.

Vigyoroghatnak egymásra, üzenve nekünk: mindent szabad, csak akarni kell benne a Fidesz moslékban. Csakhogy, Borkai, jó úton vagyunk, azzal, hogy bemocskoltad magadat, a városodat, Magyarországot, segítettél felnyitni végre az emberek szemét. Kösz, megy ez nektek.

Köszöntjük Budapestet, Szegedet, Miskolcot, Tatabányát és a többi olyan települést, ahol összesöpörték az illiberális, hulló szemetet, és győztek a demokratikusan gondolkodó emberek. Az pedig egyetlen percig nem érdekel, hogy mit akar Borkaival a szárnyakat vesztő Nagy Mágus, mert már késő okoskodni, taktikázni: most a Borkaiéknak lett vége. Megy ez, mindegyikőtök sorra kerül. Düledezik a várad, Orbán!

Lehet fellengzősen vigyorogni. Lesz az a hely…

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.