December 4,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


…és akkor kisgyerekekkel pótolják a csőcseléket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 203,744 forint, még hiányzik 2,796,256 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Az, hogy jól vagy rosszul alszanak, magánügy.

Nyilván teljesen véletlenül olyan nőt választott ki a kakukk közpénzlopó rádió, aki elalélt a kormány babaváró meg CSOK, meg a fene tudja milyen családsegítő programjától. Megy ez, tömény reklám Novákék mennybe meneteléért. Mondta a nő, ők nagyon örülnek, mindenben megfeleltek, hogy hitelképesek legyenek, és már rendelkezünk egy gyerekkel.

Rendelkezünk bizony, papírokkal, pénzzel, ésszel plusz egy gyerekkel. Ebben a mondatban minden benne van, amit a nemzet szülésznője hallani akar. Ezek szerint, ajándék pénzes autóval nem rendelkezhetnek, de még két gyerek, és az is rendelkezésre állhat.  …és akkor már az Isten sem menti fel a fiatalasszonyt, hogy működtessen egy nagycsaládot. Ha minden csavar a helyén van. Így rendelte Novák Katalin családvédő Fidesz-alelnök. Aki bizony meg van zavarodva, le is esett az erkölcsi létráról.

Nem volt példaértékű a győri polgármester viselkedése, de alapvetően magánügynek tartja a történteket. Novák szerint egy pártnak ilyen esetben nincs feladata, mozgástere, sem ítélkezni, sem mást tenni. Nem gondolja úgy, hogy Borkait ki kellene zárni a pártból. Novák azt mondta:

„Sok tagja van a Fidesznek és látni kell azt is, hogy vannak olyanok, akik elbotlanak, hibáznak.”

Jaj! Alapvetően megbotlott a Borkai. Meg. Mint a Józsi lova a kátyúkkal teli úton. Úgy. Pontosan úgy. Nagy a zavar Katalin anya, feleség meg Fidesz-angyal agyában. Mert az pontosan magánügy, hogy ki mennyi bébit akar szülni, nevelni. Mégis belepofátlankodnak a magyar emberek ágyába. Példátlanul.

Tudatlan Novák. Gyermeket szülni magánügy, közpénzből szexelni és dajdajozni közügy

Yachton csalni az asszonyt, és kirendelt kurváknak közpénzt jattolni polgármesterként – az is magánügy lenne? Szervezett prostitúció, egészen véletlenül, nem bűncselekmény ez? Én kérek elnézést minden nő és választópolgár nevében, mert ez a Novák még csak nem is szégyelli magát. Aki ilyent mond, összekeveri a szezont a farokkal fazonnal, márpedig így elég megvetett emberré válhat. Benne a nagy keresztény Fideszben. Szoknyában a nyakkendős, úrnak látszó kukacokkal.

Egyre inkább nyilvánvaló, hogy miért nem merünk csatlakozni az európai ügyészséghez! Mossuk a szart, a lopást, az úri dőzsölést, a korrupciót, pedig Borkainak vége. Már le kellett volna mondania. Minimum világgá mennie – a saját pénzén. Nem teszi meg, mert nem tisztességre, nem a morálra, a szégyenérzetre szocializálódott. Őt Orbán és a pártja szocializálta politikussá, polgármesterré.

Igen, rendelkezünk gyerekekkel. Az a helyzet, hogy nem csak a családban, rendelkeznek velük politikusok és most éppen a Magyar Labdarúgó Szövetség. Kimondottan gusztustalannak tartom, hogy beetették az iskolásokat a vasárnapi Azerbajdzsán elleni, Eb-selejtezőre. És most szól a nóta, hogy 15 ezer gyermek buzdíthatja a magyar válogatottat. Azzal együtt gusztustalan, hogy ugyan az UEFA zárt kapus meccsel büntette a válogatottat, ám a szabályzat így is lehetőséget ad arra, hogy 14 éven aluli gyerekek a helyszínen tekintsék meg az összecsapást.

Szabályzat ide vagy oda, nekem ez azért nem tetszik, mert az UEFA nyilván nem tudja és nem is érdekli, hogy minálunk hatalmi játékszer lett a gyerekek ide-oda rángatása. Arról már nem is szólva, hogy a büntetést a Szlovákia elleni meccsen elhangzott rasszista, kirekesztő megnyilvánulások miatt kapta az MLSZ. Az UEFA visszaesőként bírálta el a fegyelmi vétséget, mivel az elmúlt öt évben többször is el kellett járni a magyar szövetséggel szemben a nézőtéri rasszista magatartás miatt.

…és akkor majd a gyerekekkel pótolják a csőcselék viselkedését a Groupama Arénában. Kicsikkel, mert azt most aláírom, hogy nagyobbakat sokkal nehezebb lett volna oda rángatni a meccsre, azok már gondolkodnak, és ha akarnak, ellenállnak. Nem sajnálom a gyerekektől, hogy ők még igazi élménnyel és tátott szájjal nézik majd Dzsudzsákékat. Felnőnek ezek a kis szurkolók is. Talán többségük itthon. Majd megtapasztalják a szép jövőt.

…és akkor majd a gyerekekkel pótolják a csőcselék viselkedését a Groupama Arénában

Az UEFA azt sem tudja, mennyi magyar kisgyerek lett a Fidesz díszlete ebben az ótvaros kampányban: álltak esőben, hidegben, forróságban, amikor felavattak a jó bácsik budit, ajtót, félkész utat, balesetveszélyes játszóteret, meg minden szart, ahova ki lehetett rendelni gyerekeket – rendelkezni velük. Ma ott tartunk, hogy az Orbán-bérencek és az egyház hű képviselői csiholják a kölyköket – mindenáron a maguk bábjaivá.

Komolyan az is érdekelne, hogy a zárt kapu vonatkozik-e a VIP-páholyra, vagy Orbánnak, Csányinak meg a haveroknak szabad lesz élőben nézni a nemzethy válogatottat. Szotyi is lesz? Meg az is fúrja az oldalamat, hogy kísérő címén hány felnőttet engednek be az arénába. Kérdések, amik nem lennének kérdések, ha nem ebben az országban élnénk. Mert itt rohadt sokan rendelkeznek protekcióval, amit ki is használnak.

Aztán még egy: olyant nem olvastam, hogy őfelsége focikirály megszólalt volna az agyat eldobott szurkolók ellen, pedig nagy része van a gyűlöletkeltő politikájának abban is, ami a lelátókon történik. Már régóta beérett a sportban is a brutalitás, az idegengyűlölet, a fajgyűlölet. Ezt bizonyította a csőcselék a szlovákok és a románok elleni mérkőzéseken is.

Egyben azért reménykedem, nem ül, áll majd a díszpáholyban díszvendégként az azeri baltás gyilkos. Csak szólok. Rendelkezik az Orbán-hatalom bűnözőkkel, doszt.

Az önök véleménye

Amit a szegényekkel művelnek, az nem szégyen, hanem gyalázat, sokszoros súlyos büntetést érdemelnének csak ezért is. Olyan feneketlen már a nyomorúság, ahol ez a réteg él, hogy lassan már a civil szervezetek is tehetetlenek lesznek, az elkövetkező kormányok pedig képtelenek lesznek kezelni, már lyuk sincs, amire foltot lehetne tenni. Megbocsáthatatlan. (Melinda)

Szerencsétlen családok (mert nem politikus a papa) tömegei tűnnek el a süllyesztőben. Tisztességtelenül nagy haszonnal létrejönnek beruházások. Kinek? Üres stadionok, lakóparkok, drága egészségügyi ellátás stb. kinek? Nincs ennyi magyar, akinek telik rá. Készülnek betelepedni a “jó” migránsok? (Lajos)

Novák ért a szerecseny mosdatáshoz. A keze (szája) alatt minden hófehér lesz. Legalább tudom, miért tartják. Amit tett a párt társa “az nem követendő, se nem példaértékù.” De azért ők mindent megbocsátanak neki. Tartok tőle, ha nem, nem nagyon marad párt társa. Legfeljebb csak mezei. (anima)

Azt azért a fideszben is nagyon jól tudják, hogy ők itt addig tudnak hatalmaskodni, ameddig ez a teszetosza ellenzék van. Lehet is dumálni, hogy le kell váltani az ellenzéket, de abban a pillanatban, hogy egy valós alternatívát megjelenítő párt jelenik meg, ezeknek befellegzett. (J. János)

Így írtunk mi

Nem botlás, nem hiba, hanem egy szerteágazó, büdös korrupciós ügy

Kiben lehet még egyáltalán bízni?

A Simicska Lajos, majd Gyurcsány Ferenc által belengetett bomba mintha egészen váratlan helyen kezdett volna ketyegni

Ásott halom

Budapest a csőd szélén táncol

Szex, hazugságok, a választók megvesztegetése: Így folyik a választási harc Magyarországon

Ismerni a szélirányt

Útszéli szeméttelep

Misztikus alkonyat

Választás. Miniszterelnök úr, lesz-e újabb alkotmánymódosítás a polgármester úrért – lex szex Borkai néven?

Ha van valami, ami még Borkainál is undorítóbb

A nap kommentje:

Na, szóval, előfordul más helyen is, hogy egy elmebeteg nem teljesen az őt megillető pozícióba kerül. Az azonban, hogy sikerüljön minden állami pozíciót gilisztákkal, csúszó-mászókkal feltölteni, az manapság már elég ritka. (kolozsi)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!