Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ima gyerekekkel. Perverzió a nemzethy tébolydában

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Elképesztő. Gyalázat. Mocskok, hát már mit meg nem engednek maguknak! Ha ez egy normális ország lenne, azonnal az Alkotmánybírósághoz kellene fordulni: azért, mert gyerekeket használnak fel a rohadt kampányukhoz, meg azért is, mert a törvényhozás házát piszkítják be a hamis, álszent vallási humbukjukkal. A Parlament nem az ország imaháza, mégis ott ment a hülyítés ezzel a semmire nem jó Soltész Miklós államtitkárral. Imádkoztak. Hatszáz gyereket befíroltak Fidesz-KDNP díszletnek, közös imádságra a nemzetért, vezetőiért, a kereszténységért. Piszkos szellemi pedofilok ezek! Bocsánat, de sosem volt úri asszony formámat ennyi gátlástalanság után/mellett nem lesz könnyű szinten tartani. Mindegy, már úgyis a pokolra kerülök, de akkor meg főleg mondom: kiderült, a közös ima annak apropóján történt, hogy újraindulásának tizedik évfordulóját ünnepelte a Pápai Missziós Művek Szent Gyermekség Műve. Mi a rosseb ez? Ilyen elkúrt névvel?

Jesszus! Gyerekek imádkoztak a törvényhozás házában a Fidesz, a kormány vezetőiért

A Pápai Missziós Művek honlapja szerint a Szent Gyermekség Műve – másképpen a Missziós Gyermekek Társasága – annak a vágynak köszönheti nevét, hogy a Gyermek Jézus az oltalma alá helyezi őket. Meg van győződve arról, hogy a gyermekek szellemi és társadalmi erőt jelenthetnek a világ igazi átformálásában.  Szent Gyermekség Műve 1843-ban alakult meg, gyorsan meggyökerezett a magyar társadalomban is. A lendületes missziós nevelési munka 1948-ban, az egyházi szervezetek betiltásával teljesen megszűnt, csupán 2009-ben született újra.

Soltész államtitkár arra biztatta a fiatalokat, hogy a felnőtt korra felelősségtudattal készüljenek, először is saját magukért. Ha ezt meg tudják tanulni, magukévá tudják tenni, akkor

nagyszerű tagjai lehetnek mind a magyar nemzetnek, mind a kereszténységnek, mind pedig a saját családjuknak: édesapák, édesanyák, vezetők, tanítók, sőt remélhetőleg minél többen papok, szerzetesek.

Meg aztán, legyenek büszkék a Szent Koronára, a Parlamentre, valamint vállalják fel a keresztény életmódot, ezzel ugyanis nem veszítenek semmit, sőt rengeteget nyernek. Soltész, mi még semmit nem nyertünk, de lassan mindent elveszítünk. A parlamenti ünnepségen több üzenetet is felolvastak: Áder János köztársasági elnök és Kövér László házelnök egyaránt köszöntötte a gyermekeket. Áder, Kövér – az ország szégyenei. Egy köztársasági elnöknek tiltakoznia kellene, nem belemorzsolgatni a hamisságot a gyerekekbe. Hát én nem tudom, de ilyen buta, nyolcszínű elnök nem telepedett még erre az országra – beleértve a csaló Schmittet is. Idomíthatóan böszme ember. Sajnos, a miénk, magyaroké.

Nekem a legocsmányabb az volt, amikor Orbán Viktor lényegében közvetlen irányítása alá vonta a menekültválságban fontossá vált Honvédelmi Minisztériumot; a kétharmados többséget igénylő javaslatot jobbikos és kormánypárti szavazatokkal elfogadta a parlament, mely szerint a katonák nem csak kerítést építhetnek, hanem lőhetnek is a határsértőkre… akkor Áder János köztársasági elnök, a Magyar Honvédség főparancsnokaként mi a fészkes fenét csinál – azóta is? Bólogat, okoskodik, és mindig rosszkor szólal meg. Jócskán besegít az orbáni hitványságba: a gyűlölet hercege imába öntve.

Gyerekekkel kampányol ez a mostanra már tényleg eszét vesztett alakulat, azért, hogy a saját visszataszító jellemű vezetőit éltessék. Vallási kuplerájt csinálnak a Parlamentből. Mára a demokrácia, a jogállam olyan cirkusz lett, amelyikben az ellenzéknek, a józan civileknek szava sincs. Eretnekek lettek. Saját hazánkban lettek, lettünk ellenségek. Ez az orbáni inkvizíció, része az illiberalizmusos NER-nek. Már csak az hiányzik, hogy a papok Orbánra esküdjenek fel. Ez a magából kivetkőző sereg hergeli és fanatizálja az embereket, most már a gyerekeket is. Már az óvodában elkezdik. Soltész egy sima hivatalnok. Mégis az egyházat szolgálja, valamiféle magasabb rendű hivatástudatból papol. Miért is ne tehetné, amikor Orbánék lefizetik a papokat, akik a revendera alatt iszonyatos ingert éreznek arra is, hogy nyíltan kampányoljanak a magyar Orbán Dzsó bácsinak. Így köpik szembe a saját alaptörvényüket is:

„Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, valamint kizárólagos birtoklására . Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.”

„Mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a vallás vagy más meggyőződés szabad megválasztását vagy megváltoztatását, és azt a szabadságot, hogy vallását vagy más meggyőződését mindenki vallásos cselekmények, szertartások végzése útján vagy egyéb módon, akár egyénileg, akár másokkal együttesen, nyilvánosan vagy a magánéletben kinyilvánítsa vagy kinyilvánítását mellőzze, gyakorolja vagy tanítsa. Magyarországon az állam és az egyházak különváltan működnek. Az egyházak önállók.”

Soltész államtitkár rohadt nagy tévedésben van, vagy azt hiszi, hogy neki kötelessége hívővé nevelni a gyerekeket! Neki sem. Ezek a nagypofájú álnokok a más vallásúak ellen gyűlöltre hangolják az embereket (áderi jóváhagyással) az „emberevő” fanatikusok, a muszlimok ellen, miközben a semmiből akarnak magyar államvallást rittyenteni. Perverzió a nemzethy tébolydában.

Szelfi ima után. Az állami alkalmazott Soltész Miklós államtitkár rocksztárként viselkedik

Egyébként így működik ez az elcsavart fejű, minden hazugságot beszopó szülőknél is. Elmesélem: pedagógus ismerősöm osztályába három olyan gyerek jár, akik rettenetesen utálják hittant. Ha tudják, különböző kifogásokkal el is kerülik. Panaszkodtak a diákok a tanárnőnek, hogy bigott fideszes szüleik kényszerítik őket erre, pedig soha nem voltak ők vallásosak. A boldogulásukat az orbáni nemzet jövőjében keresik, remélik. Közben nem törődnek azzal, hogy a gyerekeiket már kicsiként utálatra, kétszínűségre nevelik. Hiába beszélt a szülőkkel a tanárnő a gyerekekért: még viszonylag simán megúszta azzal, hogy magánügy, semmi köze hozzá. Tanítson, ez a dolga, ne pofázzon bele a családi életükbe. Tessék, beérett a családbarát kormány kábítása, agyelszippantása. Lehet rettegni a jövőtől!

Annak pedig én voltam a szem- és fültanúja, amikor a buszmegállóban megállt egy autó. Kiszállt belőle egy tizenéves fiú, és köszönt a sofőrnek: Dicsértessék a Jézus Krisztus, az úr legyen velünk. Amikor becsukta az ajtót, jó hangosan és eléggé feldúltan megjegyezte: – B*ssza meg, még haza is hoz, hogy nem tudok szabadulni ettől a hülye paptól. Sajnáltam a srácot.

A Fidesz nem párt, hanem vallás, az ideológiai érdek katyvaszukban. Tudjuk ezt régóta, nincs ebben semmi meglepő. Hívei vannak, papjai, templomai. Azt nem tudom konkrétan, csak sejtem, hogy Orbán vallásossága(?) akkor kezdődött-e, amikor eldobta liberalizmusát; amikor polgári esküvőjük után tíz évvel megrendezték az egyházit is, és a gyerekeiket utólag megkereszteltették. Ez már nem magánügyként jelent meg az életében, akkor már jól tudta, helyet és embereket kell keresni a hatalmi mániájához. Vallásos tömegeket és az egyházakat meg kell nyernie. Így is történt, a programokat felváltotta a fanatizálás. Több egyház ujjongott örömében. És megszületett a szerelem – egymás ölébe bújva. Tart a magyarok ideológiai átnevelése, ehhez vannak olyan nyájas szolgák, mint a Soltész. És ehhez az átneveléshez a hatalom – Ádertől Kövéren át a Fidesz-mamelukok – mindenre képes. Orbán és az egyház így lett egy. Pénz- és érdekszövetséget kötöttek. A demokrácia ellen. A fideszes arcátlansági verseny egyre vadabb.

„Az egyházakban politikai szövetségest kereső pártok olyan elkorhadt, régi világot képviselnek, amely soha többé nem fog visszatérni Magyarországra.” Ezt ugyanaz az Orbán Viktor mondta, igaz, még 1992-ben, aki mára a kereszténység európai védelmezője, a papok szövetségese lett.

Mindenki jobban jár, ha nem magamtól, hanem móriczi dühhel mondom: mindegyiket „törje ki a hoppáré, egye meg a féreg, hüljön rá a bűr!…“

Az önök véleménye

Nagy feladat előtt áll szegény Sziszi! Hogyan fessük nemzeti színűre a velős pacalt, amit természetesen Orbán portréval ékesítve kell tálalni. 😀 (Judit)

OV. külföldön egy étteremben ebédel. Ámulva néz körül, milyen szép minden. – Ez a csipke-terítő, ugye, halasi csipke? – Nem, uram, ez brüsszeli. – De a porcelán az herendi. – Nem, sajnálom, uram, ez francia porcelán. – Ó, de ott szemben a falon, az a kép az biztosan magyar. – Milyen kép, uram? – Hát, az a búsképű, öreg c.g.nyt ábrázoló kép. – Nem, uram, az egy velencei tükör. Anikó)

Azért a csülköspacalt megnézném piros-fehér-zöldben… (pireza)

Űzenem ezeknek, hogy inkább vagyok liberális idióta, mint olyan aki egy tál lencséért/igaz jó nagy az a tál), beáll a hazaáruló, csak a maga javát szemelőtt tartó, illiberális szarjancsikhoz. (N. Csabáné)

Én tényleg énekelnék,zenei aláfestéssel,Jimmy Page,Santana,Hendrix,stb.De legyen részeg a hangtechnikus,mert akkor a gitár elnyomja a hangot. (janos)

Így írtunk mi

Egyre jobban terjed az alpári, büdöslábú tahóság

Ha ezek egy győztes választási kampány részei, én inkább a Holdra költözöm

Csak remélni merem, hogy ezt Azbej Tristan mondta, és nem másvalaki, akit Azbej Tristannak hívnak

Nemzeti Daloljunk Mostmár

Salakanyag

Áder János boldog

Az emlékezetpolitikáról

A hírhedt pávatáncos mit csinál ilyenkor? Na mit?

Szívemben mindig lesz egy hely

Whisky kísérő nélkül

Ma már a vallást nem megélni, hanem megvásárolni kell?

A nap kommentje:

Sajnos én is jobban tartok attól, hogy megint narancsos lesz a térkép! DE, reménykedem is, hogy lesznek kék, lila, piros esetleg más színű foltok is bőven, és úgy gondolom, hogy a megtorlást nem merik megengedni maguknak, esetleg csak kis szemétkedéseket. Ezt pedig arra alapozom, hogy túlságosan közel lesz 2022 áprilisa. Ezeket nem egy letaglózó ütéssel, hanem több, sorozatos gyomrossal lehet padlóra küldeni, de legalább el kell kezdeni! (famano)

Tudod, én ott voltam címmel új dallal és klippel jelentkezett Bródy János. A Lángoló gitárokon bemutatott dalnak egyértelmű üzenete van. Szövegét Bródy János, zenéjét Tolcsvay László jegyzi, Kirschner Péter hangszerelte.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.