Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kicsi Vezér, jól zárd be az ajtót, nehogy rád törjék a migránsok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Azért mindenképpen nagy rafinált a mi a drága miniszterelnökünk. Ide csalogatja „Európa legfontosabb emberét”, Matteo Salvinit. Önös érdekből természetesen. És Salvini sem hülye, mégis csak egy kormányfőnek kellene beadni a nagy ötletet, ő nem vállalja belügyminiszterként, jobb, ha Orbán teszi. És akkor a kicsi Vezér saját ötletként bejelenti a javaslatot: a schengeni országok belügyminiszterei által alkotott tanács létrehozásáról, amely a határvédelmi kérdésekben és forrásokról dönthetne, amely jogköröket “Brüsszeltől el kell venni”. A nagy dicsőség az övé, miután kölcsönösen kinyalták egymás hátsóját. Ők azt is tudják, hogy

„Európa polgárai akkor járnak jól, ha nem Macron elnök úrra, hanem Magyarországra és Olaszországra támaszkodnak ebben a kérdésben.”

Miért? Ki a büdös kefe ez a két ember? Egyik kutya, a másik kutyább. Bocsánat, kedvenc négylábúak! Különben se bántsák Salvinit, mert akkor az olasz népet bántják, hablatyolja könnyes szemmel a haver. Egy nagy lószart, kicsi Vezér, téged utálnak, de nem a magyar népet Európában, ahogyan az olaszokat sem. Mi nagyon szeretjük őket – a művészetüket, a sportjukat, a gyönyörű városaikat, a lazaságukat. Kicsi Vezér, nézd már meg, hogy évente hány magyar kel útra a tengerpartra, a gyönyörű helyekre. Ki a lószellentést érdekel a te Salvinid? Te is csak annyira voltál képes politikai pályafutásod alatt, hogy elrontsd Magyarország levegőjét. Olyan áporodott lett már, hogy a büdöstől iszonyodnak a józan emberek. Belőlük van több, kicsi Vezér, de egyelőre nálad van bűzgép.

Egymásra találtatok ezzel az olasszal ebben az egész migrációs cirkuszban. Gyönyörűek vagytok a fotón! Éltanulók. Vízen, földön, levegőben ti vagytok a tutik, az idióta gyűlöletetekkel, azzal a hatalmi vággyal, amellyel képesek vagytok saját országotokat elvezetni valami exbalkáni vidékre. Az óvodában úgy szoktuk csúfolni a szerelmeseket: két hülye – egy pár. Az állítás maradt, csak ennél kicsit komolyabb a helyzet, mert, ha két szélsőjobbos populista összehajol, akkor nagyon el kell gondolkodnunk, nekünk magyaroknak is.

Sőt, hamarosan jön az erősítésed is, kicsi Vezér, a harmadik kedves vendég, Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár, aztán majd a török kedvenceddel, Erdogánnal vigyoroghatsz a kamerába. Buggyos gatya marad. Begyűjtöd az  összes dikit, mert már semmiféle utad nincs, bezáródott körülötted a kör, azt pedig mi egyetlen pillanatig nem gondoljuk, hogy megváltozol. Te, a valahai liberális, eltolódtál jobbra, mert ott találtál helyet hatalmi törekvéseidnek, most tovább totyorogsz a szélsőjobboldali populisták közé. Vinnéd magaddal az embereket is, mert most éppen ők jelentik neked a jövőt. Pedig már az eddigi politikáddal régen elveszett a jövőnk, de még nem visszafordíthatatlanul. Ezt kellene felismernie a magyar embereknek, és nem bedőlni a hőzöngésednek, az állandó vircsaftodnak, kicsi Vezér. Te már nyolc éve feladtad Európa közösen vallott értékeit – királyi trónodról odavágtad a perzsa szőnyegedre a jogállamiságot, a sajtószabadságot, az igazságszolgáltatás függetlenségét, az emberek szabadságát. Mennyire jellemző rád! Azért is haragszol az Európai Bizottságra, mert

„mindenféle marhaságra van pénz, de hogy Magyarországnak legalább 50 százalékban megtérítsék a határvédelmet, az eszükbe sem jut”.

Kicsi Vezér, hogyan van merszed ilyent kiejteni a szádon? Te, aki úgy lopod magadnak, a családodnak, a haveroknak a közpénzt, mint az egyszerű és hülye tolvaj a szomszéd szilváját. Vagonokba. Amíg le nem bukik. Rád is ez vár, pedig azt hiszed, addig dúl a korrupció ebben az országban, ameddig te akarok, a seggnyalóid bólogatásával.

Figyelj, kicsi Vezér, belenéztél egyszer is, nyomortól nyüszítő öregasszony, éhező kisgyermek, tanulástól félrelökött fiatal, munkahelyéről parancsodra kirúgott anya, apa szemébe? Dehogy, ahhoz te gyáva vagy. Őrült. És hozod a szintén örült haverjaidat, mert azt hiszed: eljött a te országod, a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Legfeljebb a Semjénnel eteted ezt meg. Azt sem látod a hatalomtól elborult elméddel, hogy a demokratikus, emberi világban nem kellesz. Egy kicsi, senki Vezér vagy. Kepeszthetsz akárhogy.

Kapóra jött Angela Merkel német kancellár – akitől te hideglelést kapsz – válasza a javaslatodra, hogy az Európai Néppárt legyen nyitott, és működjön együtt a Liga olasz kormánypárt által kovácsolt új jobboldali, populista szövetséggel. Mert szerinted Európának bevándorlásellenes politikai erők szövetségére van szüksége. Normális vagy? Mit vártál az önző agyaddal? Jól felhúztad a kancellárt asszonyt, aki

“teljes mértékben egyetért Manfred Weberrel, az EPP csúcsjelöltjével, aki szerint a Néppárt semmiféle módon nem fog együttműködni a radikális jobboldali pártokkal a május végi európai parlamenti választások után.”

Így vélekedik a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke, Annegret Kramp-Karrenbauer is, aki a kancellárt váltotta a pártelnöki tisztségben.

“Ha Orbán még inkább eltávolodik az EPP-től, nem lesz visszaút számára és a Fidesz számára.”

Emlékeztetnénk, hogy a Fidesz nevű alakulatod néppárti tagsága jelenleg fel van függesztve. Kívülről pedig nem illik belepofázni a nagyok, igen a nagyok dolgába, kicsi Vezér. Azt meg, hogy kinek mire van szüksége, családapaként otthon eldöntheted, beledumálhatsz – a világhíressé vált magyar családpolitika nevében. Úgyis te döntöd el, hogy mennyi lóvéval dobod meg a vejedet és a lányodat – sötét lámpástul, szaros pelenkástul.

Kicsi Vezér, szállj le trónodról, kapsz helyet a Várban Bayer Zsolttól vagy Rákay Filipovics haverjaidtól. A Fidesz-majmaid lakáscsere útján meglehetősen a piaci ár alatt bérelnek önkormányzati lakást a budai Várban. Bayer az Úri utcában havi alig több, mint 30 ezer forintért, Rákay a Bécsi kapu téren havi 39 ezerért. Bassza meg! Kicsi vezér, házi úrként fogadhattok annyi diktátort a szobátokban, amennyit akartok. Salvini úr, koszt, kvártély lesz. Kicsi Vezér, jól zárd be az ajtót, nehogy betörjék a migránsok.

Az önök véleménye.

A hozzászólásom első része teljesen megegyezne János Duhonyi véleményével, a pedofilok ügyében, ezért ezt nem írom le. Egy nagy tévedés van a cikkben, mert szerintem a rezsiszilárd igenis képes lenne ökörfejet zabálni az Ómagyar Mária-siralom mellett, és azorbán is köpködné a szotyit a Chronica Hungarorumot nézegetve is. Az összes többi stimmel. (Transzporter)

Ez semmihez sem hasonlithatò gyalàzat!..Talàn az orbànihoz, csak màs megkozelitèsbol…sèrult testek, lelkek, èletek..erre semmilyen egyhàz nem adhat felodozàst!!..majd ha sikerul a hiveknek kijonni a nagy magyar keresztèny kodbol, akkor talàn felfogjàk ennek a sùlyàt.. Addig is marad a semjènek àltal ( Is) tàplàlt naagy kereszènyi szeretet..àlsàgos, aljas, ès nagyon kàros..: (Krisztina)

Nálam a pedofília büntetése úgy kezdődik, hogy letépni a tökeit, lenyomni a torkán, aztán ha ezzel megvagyunk, akkor lehet majd beszélgetni arról, hogy hányszor 10 évet fog eltölteni egy nívós BV intézetben, mint kislány. (János)

“Hogy a büdös, bánatos lóherébe engedték újra gyerekek közé ezt a pedofilt” Egyáltalán, mit keres iskolában egy hitoktató (ha pedofil, ha nem) a XXI. sz-ban? (Pasinszki)

Hit- és erkölcstan: a bevezetésekor az volt az alapvetés, hogy erkölcstant csak házas, családos tanerő taníthasson, a “szinglihorda” nem mutat kellően jó példát a kereszténygyökér Magyarország felnövekvő nemzedékének. Ahogy Ilona írja, ebben az országban még a levegővételhez is erkölcsi bizonyítvány kell, akkor hogy a bánatba tehette be ez a szemétláda a lábát kiskorúak közé?!!! Csak abban bízom, hogy legalább az a filmes klisé igaz, hogy a börtönökben a pedofilokkal elég rondán bánik a többi fogvatartott…
Az OSZK pedig… nincsenek szavak, szívszorulás van, meg hogy várható volt, őket mikor éri utol a megalománia terjeszkedése :(((( A világ egyik legszebb közkönyvtára :((( (Madárlátta)

Örüljünk, ha nem gyújtják fel a könyvtárat. Sok minden lehet ott, ami veszèlyes a NER-re. (Dupla)

Így van ez rendjén a nagy dinasztiákban, minden jelentős képviselője alapít valamit. Széchényi Ferenc könyvtárat, a fia, a “legnagyobb magyar” Akadémiát, Orbán Győző bányát, a fia a “leghitványabb magyar” börtönt. (Gábor)

Rákay Philip óhatatlanul a saját KESMÁ-s csinovnyikaikról írt. A valósággal ő és alattvaló társai is tökéletesen tisztában vannak, csak hát a megélhetés miatti kényszer nagy úr. (Zoltán)

Lázár nagyon teper, hogy visszakerülhessen a tűz közelébe, pedig nem fog neki sikerülni, hiába mantrázza a migránsokat, mindmeghalunkat. Mindenki, fideszes, nem fideszes úgy gondolta, hogy ő lép majd orbán helyére, szerintem van is benne késztetés erre. Ezt viszont orbán nem tűrheti. Lázár nem hülye, csak nagyon erőszakosan törtető, sunyi, ezért veszélyes orbán hatalmára. (Transzporter)

Kollégiumi utolsó élelmiszermorzsák külföldön, jegyrendszer idején: pár hónapos Albert keksz csípős Piros arannyal… (Madárlátta)

Kezdő tanító koromban, nagyon éhes voltam, csak egy maroknyi rizs és nagyanyám készítette málnaszörp volt összes ehető “vagyonom”.Se só, se semmi más. Megfőztem a rizst kis vízben s jól megöntöztem szörppel. Ehetetlen lett. Sírva kapartam bele a kályhába… (Julianna)

Honvédségi reggelire minden hétfőn öklömnyi sült bőrös zsírszalonna (pörcnek hívták, ha jól emlékszem). Már a kinézete is rémisztő volt, úgyhogy a hétfői reggeli 25 dkg nápolyi volt. Ma már nem annyira kívánom a nápolyit sem… 😊 (Attila)

Ez a szöveg a török külügyminiszternek és erdogánnak szólt, a magyaroknak meg orbán istenítése. orbán szavazóinak kb 80-90%-a nem is tud arról, hogy miről beszélt futsalos a török kollégájával. (Transzporter)

Hogy itt migrációs nyomás legyen, ahhoz az kell, hogy valami csoda folytán, a migráncshordák a görögökön, macedónokon, szerbeken át ide érjenek, lévén mi nem vagyunk tengerpattal rendelkező ország. Elsősorban ezek kerülnek útjába a migrációnak. Hogy 2015-ben, mikor László Petra is felrúgta a gyereket, gáncsolta az apját, hogy kerültek ide, azt szépen elszólta Simicskó, mikor még honvédminiszter volt, hogy jó barátunk, Putyin buszoztatta át a Balkánon őket. (agador)

Nekem az éreccségiről csak az jut eszembe, hogy nem tanultam rá semmit, viszont olyan elegáns voltam, mint egy vámpír. (zsoltix)

Így írtunk mi.

A Budai Vár bevétele

Rettegj csak, Jani, habár már régen nincs mitől

A hazai élsport halála

Cvekedli

Birodalmi törekvések

Beismerés

Találkozó a Sztálin szobor előtt

Ilona levele a múltból / Luca ajtaja 13

Mama

Érettségi? Ugyan, nem nagy vasziszdasz

A gerinctelenség közös nevezője

A nap kommentje:

A potrohos kocafocista fejében a “liberális”, “keresztény” és a többi szó nem becsípődés, hanem csak egy-egy tétel egy árlistán – semmi különös, csak napi árfolyamon beárazott árucikkek, amiből mindig kiválasztja az épp legjobb ár-érték arányút. A szektatagok meg egyébként sem fárasztják a szürkeállományt gondolkodással. Hagyjuk, megérdemeljük. (Madárlátta)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!