Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rettegj csak, Jani, habár már régen nincs mitől

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Noha Magyarországon továbbra is rettegnek az emberek – leginkább az ide nem érkező migránsoktól és Sorostól – azonban úgy tűnik, Bécsben már egyre inkább nincs ok a félelemre. A Lázár János által nem is olyan régen lesajnált, a város egy részét no-go zónának beállító videó ellenére Bécsben – az AFP jelentése szerint – 19 éve nem volt olyan kevés bűncselekmény, mint a tavalyi évben. A bécsi bűnűgyi hivatal vezetője szerint ennek okai a következők:

A tavalyi év eredményei az intézkedések egy egészséges keverékének köszönhetőek, mondta el Josef Kerbl, a bécsi bűnügyi hivatal vezetője a hírügynökségnek. Intenzívebbé tették a járőrözést, a megelőző intézkedéseket is fokozták az osztrák fővárosban.

Ezek szerint mégsincs mitől rettegni, kedves János? Mégis arról van inkább szó inkább, hogy álhírgyártásba kezdett a kormány – ezt azóta ipari szintre emelte a felvásárolt médiájával – amellyel azt szerették volna bemutatni, hogy nincs még egy olyan biztonságos és keresztény ország, mint az Orbán Viktor által megvédett őshaza? A történet már akkor is nevetségesnek tűnt, de most, a statisztikák elemzését követően csak még inkább beigazolódott az a tény, hogy Lázár János kerek perec hazudott a magyar választópolgároknak, ráadásul vélhetően szánt szándékkel tette, hogy megpróbálja átverni azokat az embereket, akiknek nincs tapasztalatuk a határon túli világról.

Ugyanezt teszik Svédország, Finnország és jó ideig Anglia esetében is, ahol saját adatgyűjtéseikre vagy valamely külföldi álhíroldal cikkére alapozva hazugságokat írtak. A propagandagépezet azonban ennek ellenére is gond nélkül működik, hiszen akihez eljutott Lázár János rettegős videója, ahhoz nagy valószínűséggel nem fog eljutni az MTI által is közölt hír és az is szinte kizárható, hogy akár itt, akár más, még független oldal hasábjain olvasná azt. A közmédia ugyanis nem fogja lehozni, mint ahogy vélhetően egyik kormánypárti szennylap sem, így hát nem lesz honnan tájékozódnia az igazságról a honi szavazóknak. Ezzel persze tisztában vannak ott fent is, ez volt az oka a videó elkészültének is, hiszen teljesen mindegy, hogy annak minden másodpercét megcáfolták azóta, ez már nem jutott el az átvert emberekhez.

Bécs, mint ahogy Berlin, Madrid vagy akár a sokat ócsárolt Párizs is biztonságos helyek. Biztonságosak annyira, amennyire bármely főváros a világon. Az ember belefuthat egy bűncselekménybe, de ez ugyanúgy elmondható Budapesten is, hiszen ott, ahol több millió ember él egy helyen, már csak a nagy számok törvénye alapján is előfordulnak bűncselekmények. Vannak veszélyesebb és kevésbé veszélyes helyek. Bécs az utóbbi kategóriába tartozik, mint ahogy szinte minden más nyugat-európai nagyváros is. A bevándorlás – ami egyébként már évtizedek óta jelen van az osztrák fővárosban – nem egy újkeletű dolog, hiszen az emberek, ha megethetik, egyik városból, egyik országból vagy éppen egyik kontinensről a másikba, másikra költöznek.

Tehát, hogy a bevándorlóktól mennyivel is lett veszélyesebb az osztrák főváros? Semennyivel, sőt, mint az az adatokból kiderül, közel 20 éve nem volt ilyen biztonságosnak mondható. Állítson tehát bármit is a kormánypropaganda, Magyarországtól nyugatra nem lett rosszabb a helyzet, a civilizáció nem hanyatlik és még a muszlimok sem vették át a hatalmat a nagyobb városok felett. Egyszerűen az emberek vándorolnak egyik országból a másikba, mint ahogy megtették azt 100, vagy akár 500 évvel korábban is. Az embernek ugyanis joga van megválasztani lakóhelyét, még akkor is, ha ezt a kormány ismételten csak korlátozni szeretné azzal, hogy azt állítja, a migráció – tehát a vándorlás – nem egy emberi jog. Aki persze maradni akar, maradjon csak, aki viszont máshol képzeli el a jövőjét, azt hagyják békében kivándorolni, még akkor is, ha továbbra is abban a hitben élnek, hogy Magyarországnál biztonságosabb ország a világon sincs.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!