Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Sokan vagyunk és dühösek vagyunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Rögtön kezdjük is a mai kiemelt kommentekkel:

Az elmúlt 20 évből 8 telt el, mikor is korrupt politikusok kisebb-nagyobb összegeket síboltak el. A maradék 12 viszont azzal telt, hogy profi bűnözők szinte az utolsó szögig elloptak mindent amit értek. Eközben olyan törvényeket hoztak, amik ellehetetlenítik a számonkérhetőségüket. A vallást kihasználva tévesztik meg folyamatosan emberek tömegeit. Tönkretették az egészségügyet, az oktatást. Elcsaltak minimum egy választást. Jelenleg pedig fenyegetik azokat akik felemelik a szavukat mindezek ellen. Ezen tények megerősítéséhez nincs szükség nemzeti inzultációra sem. Jól gondolom vagy jól gondolom?(János)

A cikk majdnem minden szavával egyetértek. Csak egy mondat kivétel, amely szerint „…ezt még Orbán sem teheti meg”. De igen.Megteheti ezt is és bármi mást is. Mindegy miről beszélünk, nincs olyan, amit ne tehetne meg és bár tudjuk, hogy így van, mégis megdöbbenünk, amikor meg is teszi. Nem személyesen persze, mert talán a Vadai Ágnest ért inzultusra is lenne képe azt mondani, hogy nem foglalkozik nő-ügyekkel, hanem a primitív őstulok szellemi szintjén álló rabszolgái útján, akiknek még annyi eszük sincs, hogy rabszolga mivoltukat felismerjék. Ott tévedünk mindannyian, hogy minden egyes újabb borzalom hírére azt mondjuk, hogy nem, ezt már biztosan nem fogják megtenni, mert nem tehetik meg. Sem a józan paraszti ész, sem a civilizált európai gondolkodás, semmi nem készíthet fel bennünket arra, amit évek óta tesznek, mert el sem tudjuk képzelni. Ki lehetett volna találni olyat, hogy egy munkaadó a túlmunkáért fizetendő díjat akár 3 évig is visszatarthatja? Ugye, hogy nem. Ha az előző kormány tett volna ilyet, már lángban állna az ország.(Mamari)

Kedves Erzsébet! Két barátommal meló előtti kávézás közben együtt olvastuk a cikkét, és mindhárman egyet értettünk a megfogalmazott állítások, óhajok többségével. Viszont abban is egységes a véleményünk, hogy most bizalmat kell szavaznunk a Csipkerózsika álmából magához tért ellenzéknek, mert nekik is, nekünk is ez az az utolsó esélyünk, hogy megszabaduljunk Európa salakjától. Részünkről bírják a támogatásunkat és reméljük, hogy még nagyon sokunkét. Hajrá!(Aegean)

Azért, mert 2012 jan 2-án nem vettétek komolyan ott a Parlamentben, hogy mit jelent, amikor egy párt egy keresztényfasiszta diktatúra ALAPSZARJÁT helyezi a törvényes ALKOTMÁNY helyébe.
Ezt az összefogást, amit most megtettetek már a 2014 -es választások előtt meg kellett volna tennetek, amikor a választási törvényt magára szabta a rezsim!! 
Ez a mulasztás okozta, hogy azóta emberellenes törvényeket hozhattak, és mint látjuk, már a képviselői mandátum sem véd meg benneteket a fizikai atrocitásoktól sem.
OKOZAT, mert eddig mindig a saját pártotok érdekeit képviseltétek az alkotmányos rend, és a társadalom ellenében. Orbán törvényei mutatkoznak meg abban, ami most az MTV székházban zajlik.
Szégyenletes mindannyiunkra nézve.
Mondhatnám, hogy a helyzet komikumát jellemzi, hogy a mi pénzünkből finanszírozott köz TV – ben hogy bánnak az országgyűlési képviselőkkel.
Nem mondom, mert ez tragédia, ahová süllyedt a kormány, és a szervilis alattvalói, akik amíg folyik az atrocitás az országgyűlési képviselőkkel szemben, aközben adásban folyamatos hazugságokkal hülyítik a nézőiket..
OKOZAT, hogy a rendőrség az akárhányadik segítségkérés ellenére sem lép közbe, akiknek a legfőbb parancsnokuk olaj szőke Sándor, akinek előélete sem bizonyíték egy törvényes eljárásra..
A történések miatt már nem csak a rabszolgamunka miatt kéne fellépnetek, hanem ennek a keresztényfasiszta diktatúrának a megdöntésére koncentrálni együtt ahogyan most kiálltok, mert a társadalom nagyobb része veletek van.
Hiszen az OK, meg van.
Senki által nem törvényesített, fidesz alapszart kényszerítettek a társadalomra, így kötelesek vagytok a demokrácia nevében helyreállítani az alkotmányos rendet.
Most VELETEK vagyunk, ne szúrjátok ezt is el! (Gabriella)

A cikkben foglaltakkal az utolsó betűig egyetértek.

Csak még ilyenek jutnak eszembe, mint:

„A bűn az nem lesz könnyebb,
hiába hull a könnyed.
Hogy bizonyság vagy erre,
legalább azt köszönjed.” (József Attila)

meg ez:

„Sírni csak a győztesnek szabad.” (Székely Éva)

A győzelemhez azonban tovább kell harcolni! Végre azt csinálni, amit vállaltatok és ígértetek az embereknek! Hajrá!(Gábor)

Miközben a fél ország a rendszer elleni elégedetlenségi hullámmal foglalkozik, addig a kormány továbbra is leszarja azt. Orbán Viktor épp Bécsben mond baromságokat, de előtte elzavarta Kósa Lalát, hogy parfümöket szaglásszon. Azt nem tudni, hogy Lázár János épp otthon reszket-e félelmében, látva, hogy a főnök épp Bécsben teszi kockára életét, vagy sem. Miközben a teljes nemzetközi sajtó, a Reuterstől kezdve, a New York Times-on keresztül egészen a Guardianig a hazai eseményekről számol be, addig a kormánysajtó továbbra is képtelen erre. Az ugyanis, hogy Soros, illetve újabban már Bajnai – a Gyurcsány szálra még várni kell – szervezi, a szerintük erőszakos megmozdulásokat, nem igazán jelent tájékoztatást.

Kiderült a mai napon az is, hogy a temérdek világjáték és világbajnokság mellett Budapest otthont fog adni egy vadászati világkiállításnak is, melynek előkészítési költsége – nem megrendezési költség – jelen állás szerint 7 milliárd forint lesz. Hogy erre mit lehet mondani? Elmentek ti a jó büdös francba, oda.

Emellett ma a kormánypárti csicskák ismét bojkottálták a nemzetbiztonsági bizottság soron következő ülését. Ezzel csak folytatták a szánalmas színjátékot, amelyet már hónapok óta folytat a kormánypárti csőcselék. Az ülést egyébként eredetileg a fideszes Halász János hívta össze, azonban rájött, hogy ott olyan dolgok is szóba kerülhetnek, minthogy mégis mi történt az MTVA székházánál, így azonnal korrigált és padtársaival bojkottálta az ülést. Taps, kedves János, taps.

Orbán Viktor szerencsére nem maradt egyedül a mai napon, hiszen csatlakozott hozzá Kovács Zoltán is, méghozzá a baromságok halmozásában. A The New York Times-nak adott interjújában kifejtette, hogy  a tiltakozásoknak egyáltalán nincs társadalmi támogatottságuk, és nem az átlagemberek, hanem elkeseredett ellenzéki képviselők és „celebaktivisták” akciójáról van szó. Kovács Zoltán lassan kimászhatna Orbán Viktor valagából, akkor talán látná, hogy a tüntetéseken nagy többségében fiatalok vettek részt, akiknek már elegük van ebből az egészből, ami ebben az országban folyik. Mi, mindannyian akik ott voltunk a Kossuth téren, a Kunigunda utcában, esetleg a Lendvay utcában, bizony nem elkeseredett ellenzéki képviselők, de még csak nem is celebaktivisták, hanem elégedetlen, dühös állampolgárok vagyunk.

Lássuk mai cikkeinket:

Ezután már semmi nem lesz ugyanolyan

Vadai Ágnes könnyei

Médiatúlsúly, vagy fogyókúra?

Családbarát kormány, márpedig csak egy van

Csókoltatom a vadakat

A hatalmi arrogancia átgázolhat mindenen és mindenkin?

A nap kommentje pedig Sándoré:

Ami eddig nem ment senkinek, Orbánnak sikerült :összefogtak az ellenzéki pártok.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.