Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csókoltatom a vadakat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Blahán lesz éhes száj bőven a finom falatokra. Halkan megjegyezném, nekünk is van hobbink: az életünk. 

A narancssárga törpike, akit Orbán fogadott örökbe, politikailag erőtlen ellenzékről beszél, akik fizikailag próbálták megakadályozni, hogy az Országgyűlés elvégezhesse tervezett munkáját. Nem fejlődött semmit narancssárga törpike, kicsit visszamaradott, ezért beszél ostobaságokat, amikor azt hebegi: az ellenzékiek nem a választók támogatását kívánják kiérdemelni, hanem meg nem engedhető eszközökkel meg kívánják akasztani a többség akaratának érvényesülését. Narancssárga törpike a választásokon sehol nem jegyzett párt vezére. A nagyfőnök árnyékában rászorulna egy alapos szemináriumra, hogy megismerje a többség szó lényegét. Nagyítót is vigyen magával, hogy lássék a törpvilág. Igazi kicsi magyar, mint a Viktor, és amilyen kicsi, olyan nagy a pofája, úgy élvezi a közpénzt, mint szűz fiú az első légyottot.

Most éppen vadászati kiállítást akar, előzetesen ötvenmilliárdra gondolt. Basszus, ennyi pénzből tizenöt stadiont is lehetne építeni – még Kamcsatkának is jutna belőle. Gondold meg, Viktor, hagyod-e a narancssárga törpikét garázdálkodni. Csak nehogy megüsse a guta a nagy tervezgetésben, mint amikor vasárnaponként templomba hajtotta volna az embereket, ne vásároljanak, hanem imádkozzanak. Meg nem erősített hírek szerint akkor beszélt a disznókkal, a marhákkal, a libákkal és a kutyákkal is, vasárnap tartsanak méregtelenítő kúrát, mert a gazdi Hévízen áztatja a bütykeit. Sokan úgy vélik, akkor váltott lóra, mert vasárnap hol tankolt volna. Most meg úgysincs autója, lovon jár a balatonfenyvesi vityillójába vagy a gánti aprócska vadászházába. Lóval viteti be magát Erdélybe, egy-egy nyerítés közben integet, emeli kalapját magának, mert megérkezett minden magyarok narancssárga törpistene. A ló erős állat, ki kéne próbálnia a napokban a Kossuth téren, hogyan bírja a gázsprét, de nagyon be van szarva. Mármint a ló.

Semjén lőni akar. Itthon. Ne kelljen Svédországba, Kanadába mennie és törvénytelenül elejtenie védett állatokat. Úgy gondolja, vadászházához vadászati világkiállítás is dukál 2021-ben. Elsőként a világkiállítás fő helyszínéül szolgáló kőbányai vásárváros területét és környékét fejlesztenék. Összeköthetnék gánti házával, csak a kisvasút projekt foglalt, mást találjon ki. Megoldja Kovács Zoltán kormánybiztosként, tízmilliót kap a programok szervezésére. Tízfős titkársága és egy projektcég is segíti. Ennek alapítására 563 millió forint menne még el az idei büdzsé terhére. Aztán még majd kétmilliárd logóra, ajándéktárgyakra, plusz helyi vadásztársaságok is kapnak milliókat. Ákádémia szinten, nem akárhogy. Le sem írom a nevét a szervezetnek, de a büdös virág életbe, az lesz a dolguk 19 millió forintért, hogy megmutassák, mit lehet főzni vadhúsból, halból. Nyilván a Blahán lesz éhes száj bőven a finom falatokra. Legyenek szívesek külön figyelni a nyugdíjas különítményre.

A természet ünnepe lesz, mondja a Kovács. Az Orbán-Semjén brigád tagja ő is. Velük már úgy elbánt a természet(ük), hogy attól az állatok is sírnak: papagájként potyogtatják hazugságaikat, kecskeként mekegnek, lovakként nyihognak. Kukorékolnak is, miközben zsebre vágják a gyémánt félkrajcárt. Nekünk marad a rókázás. Amúgy, csókoltatom én is a vadakat, jól megvannak ők Orbánék és milliárdok nélkül. Semjén 2021-re gondolta a világkiállítást. Ha megéri. Nincs sok esélye rá, már nagyon elszaladt a ló vele, velük. Mert abból is rohadtul elegünk van, hogy a nagyságos urak hobbijait mi fizetjük: hol a futballt, hol a vadászatot. Túlórázunk az utazásaikért, kastélyaikért, minden luxusukért. Halkan megjegyezném, nekünk is van hobbink: az életünk. Mihamarabb élvezni akarjuk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.