Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán Viktor, a fittség és egészség jelképe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Orbán Viktor és családja ma is csodás napot zárt a Tusnádfürdőn tartott dzsembori keretében. Orbán Gáspár – aki Jézus jó barátja – előadást tartott Isten szeretetéről, meg persze arról, hogy mi a bűn és mi nem az. Mondanom sem kell, hogy nem tért ki édesapja maffiakormányára, sem arra, hogy testvére mindent megkap apucitól – értsd a hazai divatszakmát -, csak kérnie kell. Mint ahogy nem tért ki arra sem, hogy mondjuk jó lenne, ha Ráhel férje, Tiborcz István nem károsítaná meg  az országot sok milliárd forinttal. Szólt viszont a bűnösökhöz, akik házzaságtörők, drogoznak és talán még hányni is szoktak bulik után. Ők azok, akik noha bűnben élik életüket, Jézus mégis ott van velük. Hogy ezt mégis honnan tudhatja Orbán Gáspár?

egy nappal korábban egy debreceni csarnokban volt Felház-gyűlés, és csak azon a napon négyszer-ötször szólt hozzá az isten

Hogy édesapja hívta-e őt telefonon és ezt vélte Isten szavának – hisz tudjuk, Orbán Viktor az élő Isten ugyebár – azt nem tudni. Mindenestre szép kis család ez. Reméljük azért, hogy Orbán Gáspár nem tervez funkciót betölteni a magyar kormányban, mert akkor itt kő kövön nem marad. Imádkozzunk Jézus barátjának lelki üdvéért, hisz úgy tűnik igen nagy gondban van, apjához hasonlóan viziói vannak, mely talán komoly kezelésre szorulna.

Orbán Viktor ismét beszélt reggel a Kossuth Rádióban, ahol bejelentette, hogy ő bizony elfáradt, így egy kis pihenésre van szüksége. Elmondta ugyanakkor azt is, hogy az Európai Bizottság napjai meg vannak számlálva, így a bizottság által indított kötelezettségszegési eljárásnak nem kell nagy feneket keríteni. Mivel a bizottság mandátuma jövő májusban lejár, így mindössze egy dologra kell koncentrálni, mégpedig arra, hogy megtalálják azt a módszert, amivel el tudnak lavírozni jövő májusig. Tehát Orbán a Velencei Bizottság véleménye után az Európai Bizottság véleményét is semmibe veszi a Stop Sorossal kapcsolatban. Így is kell ezt.

Az erőim végén vagyok, tehát igazán rám fér, hogy az akkumulátorokat föltöltsem. Ez nem mindig látszik egyébként, mert a miniszterelnöknek az a dolga, hogy fitt, jókedvű, és egészséges ember benyomását keltse, de ez nem mindig van így, és amikor az ember fárad, akkor türelmetlen.

Nos, azzal azt hiszem elég sokan tudnánk vitatkozni, hogy Orbán Viktor fittnek tűnik-e, valamint egy egészséges ember benyomását kelti-e. Az, hogy Orbán a 174 centis magassága mellé bőven 100 kg felett van, nem a fáradtság de még csak nem is a türelmetlenség eredménye. Engem mondjuk nem zaklat föl, hogy épp hány kilót nyom a miniszterelnök, az már inkább, hogy képtelen ember módjára felöltözni, amikor más országok vezetőivel találkozik és még az alapvető illem betartására is megoldhatatlan feladat, nem beszélve arról, hogy maffiarendszert épített ki idehaza – bár ennek nem sok köze van az egészhez – azért tényként mégis megemlíteném. Tehát a nemzet vezetője szabadságra megy, örüljünk hát.

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy Sztojka Ivánt jó magaviselete miatt idő előtt szabadon engedték. A döntés – mely igen sokakat felháborított – azonnal muníciót adott a kormánymédia számára, noha mint kiderült hazudtak  tévedtek. Júliustól ugyanis fél éven keresztül Szabó Sándor tölti be az OBT  soros elnöki tisztjét, a Pesti Srácoknak pedig azonnal sikerült a Sztojka döntést Szabó nyakába varrni. Szerintük ugyanis az ő általa vezetett büntetés-végrehajtási csoport döntött a férfi szabadon engedéséről. Ezzel szemben az igazság az, hogy Szabó Sándor nem vett és nem is vehetett részt ebben, ugyanis július 17-e és 30-a között szabadságát tölti, az ügyről pedig, amiben amúgy is az érintett bíró maga döntött, egyáltalán nem is tudott. Mondjuk ez kötve hiszem, hogy érdekelné a Pesti Srácok olvasóit, mégis fontos ezt megjegyezni, abban ugyanis biztos vagyok, hogy ez a későbbiekben még téma lesz.

Miközben idehaza szinte csendben tűrjük, ahogy az Orbán-kormány leépíti a demokrácia utolsó bástyáit is, addig a sokak által testvéreinknek tartott lengyelek bizony nem törődnek bele sorsukba ilyen könnyen. Miután a lengyel köztársasági elnök Andrzej Duda aláírta több igazságügyet érintő törvény módosítását is, a fél ország utcára vonult. Nem csak a fővárosban, hanem 24 különböző városban mentek utcára a döntéssel elégedetlen tízezrek. A törvénymódosítás értelmében a Legfelsőbb Bíróság elnökét elég, ha a testület kétharmada választja meg, miközben korábban a 120 bíróból legalább 110-nek egyet kellett ahhoz értenie, hogy megválasszák az új elnököt. A bíróságok függetlenségének lerombolása ez tehát, amelyet a magyar kormány is épp most hajt végre. A különbség mindössze annyi, hogy a lengyel nép nem otthon a négy fal között háborodik fel, hanem megtölti az utcákat. Románia és Lengyelország is tiltakozik a demokrácia leépítése ellen, miközben idehaza néma csönd honol.

Egyetért-e azzal, hogy az Országgyűlés kötelezze a kormányt arra, hogy benyújtsa csatlakozási kérelmét az Európai Uniós ügyészséghez?

A következő kérdéssel  nyújtott be népszavazási kezdeményezést az MSZP a Nemzeti Választási Bizottsághoz. A kérdés már csak az, hogy milyen formai, vagy egyéb kifogást fog találni az NVB, amiért sajnos kénytelen lesz elutasítani a népszavazási kezdeményezést. Mindenesetre jó látni, hogy Hadházy Ákos mellett van még aki legalább megpróbálkozik azzal, hogy megállt parancsoljon az Orbán-kormány teljhatalmának.

Lássuk mai cikkeinket:

Erőlködés, esetlenség, szellemi nyomor

Termelési jelentés Propagandisztánból

17 kereszt

Üvöltés

Marching band

Kásler Miklós céljai

Itt a helyem

A nap kommentje pedig Sándoré:

..az amerikai elnökkel…a NATO-csúcs keretében néhány mondatot személyesen is váltottak.”Idézem :”Who are you ? I’m the Hungarian Prime Minister. You? Me. I thought you were taller. Where is Hungary? In Europe. Aha .”

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.