Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tartson hát minket össze a Szent Korona ereje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Kezdjük rögtön a nap legerősebb hírével. Mint tudjuk, Orbán Viktor parancsára ősszel esik neki az alkotmányrevíziónak a kormány. A revízió koordinálásával Trócsányi László igazságügyminisztert bízta meg Orbán, aki viszont kap maga mellé két segítőt is. Egyfelől Szájer József EP képviselőt – Handó Tünde, az OBH elnökének férje -, másfelől pedig Németh Szilárd ex-rezsibiztost. Igen, jól olvasták. Az egykori birkózó és szenevedélyes pacalfőző segítséget fog nyújtani az Alkotmány alaptörvény felülvizsgálatában. Az egy dolog, hogy a gránitszilárdságú izét már negyvenhatodszorra módosítják, de hogy ebben ezúttal még egy ahhoz a legkisebb mértékben sem értő ember is segédkezik, igencsak érdekes. Najó, de pont Németh Szilárd?

Az Echo TV ismét csodálatos helyszíne volt egy Semjén Zsolt és Bayer Zsolt közötti, hihetetlen szellemi magasságokban szárnyaló beszélgetésnek. Bayer szóba hozta a miniszterelnök-helyettes igencsak botrányos vadászatait – ha valaki nem emlékezne, országunk második embere egy háziállatot lőtt ki, hogy azt egy helikopterrel végigvonszolja fél Svédországon; a kanadai afférjait meg hagyjuk is -, azonban én itt és most az alább olvasható egyetlen gondolatot emelném ki lóháton vadászó keresztény zseni mosakodásából:

Az egész politikát addig csinálom, amíg az ember normális lehet.

Hát akkor ezt lehet sikerült egy kicsit túltolni, kedves Zsolt. De sebaj, a kormányban sokan vannak akik hasonlóan jártak, mégis a mai napig a parlament üléseit koptatják. Ilyen például kedves barátunk, Kövér László is, íme:

Van ehhez értelme bármit is hozzáfűzni? Nem hiszem.

Mostanság éppen Szent László napokat tartanak Nagyváradon, ahol valamiért Kásler Miklós onkológus, újabban az Emmi-t vezető miniszter is tiszteletét tette. Nyitóbeszédében kitért Szent László szerepére a magyar történelemben. Vagyis:

Szent István apostoli királyságot hozott létre, megszervezte a magyar államot és az egységes egyházat, »felkenésével« pedig közvetlen kapcsolatba került a Mindenhatóval. Utóbbi kapcsán Kásler Miklós beszélt a magyar beavató koronáról, amelyből lett a Szent Korona és a Szent Korona-tan, amely »a világon egyedülálló erőként nemzetösszetartó erővé vált«. (MTI)

Tartson hát minket össze a Szent Korona ereje! Azt hiszem, Kásler tökéletesen hozza amit elvárnak tőle, vagyis hogy hasonló baromságokat képes beszélni, mint tette azt korábban Balog Zoltán. Noha Kásler nem lelkész, mégis onkológus létére képes olyan vallási badarságokat összehordani, amit a kormány megkövetel tőle. A Tízparancsolat gyógyító, és a Szent Korona nemezetösszetartó ereje után, most a változatosság kedvéért az Istennel barátságba elegyedő Szent Lászlóról hadovál. Hogy az Emmi élén betöltött tisztsége mellé jár-e valami tudatmódosító szer is azt nem tudom, de nem lepne meg, ha ez így lenne. Máskülönben mi magyarázza ezt a látványos megbolondulást?

A nap végére pedig érkezzen egy igazán lesújtó hír. A Bors információi szerint az MLSZ meneszteni fogja Georges Leekenst. Ez olyannyira fontos információ szerintem, hogy muszáj voltam megemlítenem. Most már csak azért imádkozzunk, hogy Orbán Viktor találjon valakit, aki még Leekens úrnál is tehetségtelenebb, tehetetlenebb. Ha ez megvan, akkor a túlfizetett focistáink újra megpróbálhatják a lehetetlent, például Albánia és Andorra legyőzését. Addig is hajrá magyarok, hajrá magyar foci!

Lássuk mai cikkeinket:

Szilárd úr, ezért ezért tuti megsimogatja a fejedet a főnök

Úgy tudom, a trágyázásnak is megvan a maga kultúrája

Ócska cirkusz

Az oktatói hálózat közleménye

Az ártatlan képű Bence úr igyekszik túlteljesíteni az orbáni normát

Magyarországot ismét megtámadták!

Bűvös sál

III. szonett

A nap kommentje pedig Andreáé:

A hajléktalanság eltörlésének margójára: Megmondták, hogy senkit nem hagynak az út szélén… hát, most legalább tudjuk, hogyan is értették…

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.