Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Drága fideszes nembarátom az agyhalálban, Rezsiszilus!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Utálom én is – nekem elhiheted -, hogy egyetlen nap leforgása alatt kétszer is veled kell foglalkozni, de mit tegyünk e nyárba hajló, utolsó májusi vasárnapon, ha nem bírtál csendben maradni. Pedig ma aztán tényleg senki nem várta el tőled, hogy egész népedet tanítsd, oktasd. Se elemi iskolás fokon, se máshogy.

Úgy látom, az agyadra ment a dicsőség, vagy mi a f@sz van, de legalábbis teljesen indokolatlanul rászabadultál a Facebookra. Két nappal ezelőtt még az volt, hogy reggel 8 óra előtt két perccel közölted, hogy éjjel fél három van és te nem tudsz aludni, mert a macskabagoly családot tervez az ablakod alatt. És milyen jól teszi, csak a régi komcsik ezt nem érthetik.

nemethsz2

Te már csak tudod, milyenek a régi komcsik, hiszen azon nosztalgiáztál szintén vagy három napja, hogy micsoda tartást adott a Ceaușescu-elnyomás a romániai magyaroknak, bezzeg a puhány Kádár-féle fridzsider-szocializmus.

Aztán hogy, hogy nem két napja azt is tudjuk, hogy nyilvános hörgéseid és fröcsögéseid elismeréseképpen végül csak a nyakadba szakadt két milliárd forint nem remélt költségvetési támogatás, amiből a magánalapítványod felépítheti a Magyar Birkózó Akadémia sportcsarnokát. Ha már híd nem vezet a munka világába, mert szétlopták az elvtársaid, akkor legalább senki ne szólhasson bele, hogy egy húszezredik Fidesz-közeli magánalapítvány mit kezd 2 milliárd (2000 millió) közpénzzel. Mert ez így korrekt. Hogy emberek azért fizetnek adót, hogy Szilus birkózócsarnokot építsen, ha úri kedve úgy tartja.

Majd amikor többen nemtetszésüknek adtak hangot ezzel kapcsolatban, megint a Facebook-huszárkodást választottad, hogy – ha már a kritikát nem bírod – helyrerakd a zavaros, rosszindulatú irigy fejekben a világ dolgait. Ahelyett, hogy kulturáltan elmagyarázd (jó, én is elröhögtem magam kínomban), miért lesz jó nekünk, ha a félmilliós csarnok kétmilliárdból épül. Például.

nemethsz

Mondjuk, fingom nincs, honnan kaptad elő ezt a márványtáblát, hogy egy eszelős kommunistázással üsd el az érdemi párbeszéd élét, de legalább ennyire idegesítő, hogy miközben egy fogalmatlan, műveletlen, nagypofájú senki vagy, úgy viselkedsz, mint egy önérzetes szűzkurva. Mert azt már szerintem mások is mondták, hogy – noha Lázár János másik intelligenciahányados is előszeretettel adta Szolzsenyicin szájába ezt az idézetet – Szolzsenyicin ilyet nem írt.

Ezért aztán legalábbis kínos (bár rendkívül tipikusan fideszes) húzás, hogy saját egybites véleményed igazolása céljából álidézetekkel mérgezed a nyilvánosságot. Az nem baj, hogy te nem olvasol, de akkor legalább járnál utána annak, amit táblára vésel. A zsigeri kommunista-fóbia, a mechanikussá vált kommunistázás önmagában nem írja felül és nem teszi meg nem történtté, hogy egy közönséges, félművelt, ráadásul bármire kapható pártkatona vagy.

Kivételesen nem kezdem el a Fidesz egykori MSZMP- és KISZ-tagjainak igencsak tekintélyes listáját itt teregetni, mert enélkül is elég világos a helyzet, és a lényeget egyáltalán nem fedi el. Cinikus seggfej húzás, hogy amikor valakik szóvá teszik, hogy semennyire nem helyénvaló, hogy a pár hónapja bejegyzett alapítványod franc se tudja milyen alapon kap kétmilliárd forint közpénzt, akkor csuklóból lekommunistázol mindenkit, valamint irigység-, hazugság és gyűlöletáradatot hazudsz bele a pofánkba. Irigy, büdös kommunista minden olyan polgár, aki szerint ebben az egyenletben semmi keresnivalója nem lett volna egy fideszes potentát magánalapítványának, amennyiben nem valami ordenáré gazemberség húzódik meg a háttérben.

Hát te nagyon el vagy tévedve, haver, ha azt hiszed, hogy normális, jóérzésű ember irigységet érez veled kapcsolatban. Mégis mit kéne irigyelni tőled, te gátlástalan, elvtelen – újabban közpénzből fészket rakó – parancsvégrehajtó? Szerinted tisztességes, nem átmosott agyú ember irigyli ezt a bolsevik tempót, amivel hatalmi pozícióból fröcsögsz és úgy komcsizol, hogy fel sem fogod, hogy közben saját maffiakormányod tökéletes jellemzését csomagoltad egy hamis idézetbe? És tudod mi a durva? Hogy miután annyit güriztél, minden vállalhatatlan szarságot magadra vállalva rohangáltál a péniszerdőben és égetted magad a rivaldafényben, annyira hülye vagy, hogy azt hitted, verejtékes erőfeszítéseid jutalmát vastaps és ováció fogja kísérni. Hogy nem fog kiderülni, hogy nemcsak véded mások szakadt mundérjának becsületét, de te is a korrupt gecik sorába illeszkedsz.

Nem az a végtelenül szánalmas, hogy a fenti hamis, primitív idézetet – amely szerint a kommunisták mocskos aljadék szemétládák – te mély filozofikus gondolatnak tartod, hanem hogy ezt Pintérrel, Matolcsyval, Kövérrel, és a többi, egykori MSZMP-hez dörgölőző elvtárssal a nyakadban teszed. Hörögve kommunistázol, miközben ha ez a két milliárd Gyurcsány, Botka vagy bármelyik politikai ellenséged ölébe hullt volna, akkor te óbégátnál a leghangosabban, és üvöltöznél a korrupcióról.

Igazad van, Rezsi! Ti nem kommunisták vagytok, ti a legaljadékabb bolsevik tempót toljátok. A harsány, végtelenül buta propagandátokkal, az örökös kettős mércétekkel és önkritikátlan gazemberségetekkel, a Farkas Flóriánhoz hasonló köztörvényesekkel kitapétázott állampártotokkal. Ezt márványtáblára sem kell vésni, minden egyes nap érezzük a bőrünkön.

A mai naptól csak azt a képet kell hozzáfesteni ehhez az elvetemültséghez, hogy immár Németh Szilárd is ágról-ágra röppen a szájában pénzkötegekkel, amelyekből fészket rak. Akinek meg nem tetszik, az büdöskommunista. Mer’ Szolzsenyicin is megírta. Vagy nem írta. Vagy valaki más írta. Mindegy is.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.