Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha van szégyene és mélypontja az elmúlt 27 évnek, akkor ez az

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lázár János ellenkező előjelű állításával szemben nem készült semmiféle megvalósíthatósági tanulmány a Gyulaházára tervezett űrközponttal kapcsolatban, amire 3 milliárdot löknek ki az ablakon, pedig milyen szépen és hosszasan vakította a népet a legutóbbi kormányinfón. Ez csak egy példa Lázár Jánosból, aki főnökéhez hasonlóan soha nem hazudott, csak kár, hogy nagyítóval is nehéz igazságfoszlányokat felfedezni az ő hétről-hétre előadott szerepjátékaiban.

Nem is ez a lényeg, végül is a vizes vébé egyik tök felesleges létesítménye is csak félmilliárddal drágult a másfélszeresére egyetlen nap alatt, és a szerencsés véletlenek folytán éppen Tiborcz István nemzeti vej és sajátláb haverja/kényszerből hátrahagyott üzlettársa nyert a bulin. Mészáros Lölö újabb szállodabizniszt indít útjára, mindenki más meg néz, és nem lát.

Ez csak egy unalmas pénteki nap két random híre volt hazugságról, nagyipari lopásról, de ha már Lázárról esett szó: jegyezzük meg jól ezt az unalmas pénteki napot, amikor a mindenhez értő arrogáns kancelláriaminiszter munkásőr-kiállításon („Kádár-huszárok és pártkatonák – Munkásőrök Hódmezővásárhelyen, 1957-1989”) szónokolt.

Kövér László zsigeri kommunistázásának (ITT és ITT) nem feltétlenül logikus, de mindenképpen majdani történelemkönyvek lapjaira illő folytatásaként Lázár bebizonyította, hogy miért ő a legkártékonyabb-legveszélyesebb tagja a magyar kormánynak, íme:

  • Álvita folyik az ügynökkérdésről, 27 éve várat magára a megrendelők megismerése.
  • Nem az ügynökök, hanem a megrendelők listájának nyilvánosságra hozatala a valódi kérdés: azokat kell megismerni, akik a gaztetteket, a megtorlást elrendelték és végrehajtották.
  • Nem árt tudni, kik voltak azok, akiknek a párttagság sem volt elég, hogy kivegyék a részüket a rendszerből”, ezért mindenkinek megadják majd a megszólalás lehetőségét.
  • Más volt a felelőssége annak, aki 1957 után lépett be a munkásőrségbe, mint annak, aki karriervágyból vagy megfelelési kényszerből, a hetvenes-nyolcvanas években csatlakozott a szervezethez. „Nem vendettát” akarnak (…), hanem bocsánatkérést és a hibák beismerését.
  • 1990 óta a Kádár-rendszer gaztetteiért Magyarországon senkit sem vontak felelősségre, senki sem került börtönbe. Attól tart, hogy „egyre inkább elmosódnak a határok gyilkos és hős között”.
  • Kádár Jánost Szent István és Mátyás király után az egyik legjelentősebb történelmi személyiségnek tartják az emberek, holott „Kádár nem volt több egy köztörvényes gyilkosnál”.
  • Aki az MSZMP tagja volt, az 1989-ig arra esküdött, hogy megakadályozza a magyarok szabadságát, önrendelkezését.
  • A tisztességhez, a helytálláshoz, a becsületes élethez nem feltétlenül kellett párttagság. Arra csak a kényelem, az érdemtelen előrejutás, a nagyobb tanácsi lakás és a jobb autó miatt volt szükség.

Nem tudom, hogy Lázár János hogy nem esett bele arccal előre a saját verbális hányásába.

Nem tudom, ez előtt az ámokfutó, gennyes duma előtt egyeztetett-e Lázár János Matolcsy György MSZMP-taggal, Boros Imre MSZMP-titkárral, Fónagy János, MSZMP-taggal, Hoffmann Rózsa MSZMP-taggal, Kerényi Imre MSZMP-titkárral, Martonyi János MSZMP-taggal, Pintér Sándor MSZMP-titkárral, Stumpf István MSZMP-taggal, Tállai András MSZMP-taggal, Turi-Kovács Béla MSZMP-taggal, és különösképpen Kövér Lászlóval, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársával. Már csak azért is jó kérdés ez, mert ezek a nemzeti-keresztény köpönyegforgatók egytől egyig karriervágyból, megfelelési kényszerből, kényelemből, az érdemtelen előrejutás, a nagyobb tanácsi lakás és a jobb autó miatt lettek párkatonák. Ahogy mondod, Lázár!

Nem tudom, Orbán Viktor Kommunista Ifjúsági Szövetségi titkár Orbán Győző nevű MSZMP-párttitkár apjával meg volt-e beszélve ez a hihetetlen megmondás? Rogán, Deutsch, Varga KISZ-titkárok is örülnek ennek az antikommunista halálhörgésnek? Van pofád, Lázár? Ehhez is? Lévai Anikó édes szülőapjáról, vagyis az Orbán nevű Viktor állambiztonsági ügynök apósáról most csak azért nem szólnék külön, mert nem szeretek a Kurucinfóra hivatkozni.

Aki nem értené a fenti pofátlan és felháborító maszatolást, annak szedjük sorba pontonként. Különös tekintettel Lázár Jánosra, akinek hőn szeretett keresztény pártja ipari mennyiségben hasznosította újra és foglalkoztatja mai napig azokat a söpredékeket, akiket előadása szerint éppen felmenteni készül.

Abból a 27 átkozott évből, ami alatt Lázár szerint álvita folyt az ügynökkérdésről lassan 12 évet nyugodtan a Fidesz számlájára írhatunk. Ennyi idejük lett volna rendet rakni ebben a kérdésben, nyilvánosságra hozni, tisztázni, de nem sikerült. És azért nem, mert kiderült volna, hogy a legfőbb tudathasadást foggal és körömmel védelmezők, akik ma is teli pofával röhögnek a lábszagú dakota bölcsességein, akik antikommunista, nemzeti, keresztény elkötelezettségű hősöknek vallják magukat, akik a legharsányabban kommunistáznak mai napig másokat, azok voltak a legnagyobb besúgók, jelentgetők, mocskos trágyalapátolók.

És most oda jutott a negyedik mandátuma előtt álló Fidesz, hogy kimondja egy – koránál fogva – bizonyíthatóan nem MSZMP-s, de minden arrogancia, cinizmus, sunyiság, képmutatás és álszentség legfelsőbb határán álló elsővonalbeli díszpénisszel, hogy a pártállami diktatúra és az ügynökösdi szempontjából nem az ügynökök neve a fontos. Nem, csak akkor fontos az ügynökök neve, ha Gyurcsánynak és a Fidesz mindenkori ellenzékének hívják őket, nem igaz? És te vöröscsillagozol, pártállami szimbólumozol, Lázár? Te, aki egy III/II-es operatív tiszt kitüntetéséhez asszisztáltál október 23-án? És te ma azt mondod, hogy nem kell vendetta? És ha a Fidesz nem lenne roskadásig tele Pintérekkel és Kövér Lászlókkal, akkor fontosak lennének az ügynökök nevei?

Teli torokból kommunistáztok mindenkit, aki nem veletek van, ebből éltek lassan harminc éve, és most, amikor újra szóba kerültek az ügynökakták, most jön az ügynökeitek mentegetése? Hogy nem a besúgó, hanem a megrendelő? Hogy relativizáljátok a felelősséget? Hogy előre menekültök? Hogy a gyilkos rendszert működtető spicliket – akiknek jelenleg szétreped a nemzeti-keresztény ing a mellükön – éppen készültök kimosni a szarból? Ezek lesznek az áldozatok? Ha kiderül a széles néprétegek számára, hogy Orbán egy közönséges besúgó volt, akkor majd mártírként fogjátok siratni?

Igen, mi pontosan látjuk, hogy ezek azok. Ugyanazok. Akik most is, a legsötétebb pártállami reflexek jegyében (amiket te is kiválóan elsajátítottál, Lázár) törlik bele a lehányt gumicsizmájukat a magyarok szabadságába és önrendelkezésébe. Őket próbálod tisztára mosni, Lázár? Igen, ez a beszéd pontosan erről szól.

Hogy a harmadik kormányzati ciklusa végén, a kommunista bűnök leleplezését és nyilvánosságra hozását akadályozó Fidesz, amelyik 27 év elteltével is saját soraiban tudja az MSZMP egykori lojális, maximálisan tehetségtelen, emberileg selejtes tagjait, lassan eljut odáig, hogy fideszesként MSZMP-tagnak lenni erény volt. Hogy az ügynökök nevei már nem is fontosak. Ha van szégyene és mélypontja az elmúlt 27 évnek (márpedig van neki bőven), akkor ez az. Egy gennyes, fekélyes sebektől vérző ország egyik legnagyobb szégyene.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.