Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Alulírott hazaáruló

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Valaki tud esetleg valamit arról, hogy Lázár János miért lógta el a szokásos csütörtöki kormányinfót? Vajon bekrepált a technika, nem sikerült kinyomtatni a 4-es metróval kapcsolatos OLAF-jelentést és hanyag eleganciával odadobni a nemzet asztalára? Kifogyott a tintapatron? Netán kigyulladt a nyomtató? Vagy a Fidesz nevű kormánypárt változatlanul véresen-komolyan úgy gondolja, hogy lehet itt bűnözőket kiáltani, ismeretlen tettesek ellen feljelentéseket tenni anélkül, hogy az istenadtának joga lenne tudni, ki lopta el azt a sokszázmilliárdot? Ezek az emberek üvöltenek torkuk szakadtából nemzeti összefogásról, összetartozásról, ezek taposnak bele mindenkibe mangalicatrágyás gumicsizmával miközben alapvető, mindenkire tartozó, közérdekű információkat titkolnak, bízva benne, hogy hátha megússzák?

Igen, sőt. Miközben Lázár János mindenminiszter – ha jól sejtem, előre megfontoltan – elsunnyogta tehát a mai kormányinfót (és majd lehet tetszőleges indokokat kitalálni, hogy miért), itt van a minden fronton beindított büdösszájú propagandagépezet, amely terel minden irányba. A Fidesz – szellemi értelemben – árvízkárosult kiszolgálói intellektuális képességeik teljes arzenálját felsorakoztatva könyörtelenül rászabadultak az ország polgáraira. Kiemelten azokra, akik nem velük vannak.

Bár tegnap is, ma is volt erről szó, és bár azt hittem, hogy a Bencsik András nevű kommunista köpönyegforgató munkásőr, aki más szelek fújása idején a magyar-szovjet barátság nagyszerűségéről, illetve a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontosságáról  futtatott eszméket, nem az a kategória, amivel még foglalkozni érdemes, meggondoltam magam. Ez az emberszerű lény, aki a szelek megfordulása óta keresztény-nemzeti gyökérré nevezte ki magát, konkrétan lehazaárulózta a magyar polgárok egy részét. Negyedmagával összehajolt mélymagyarkodni, és arra jutott, hogy aki a Momentum olimpiallenes ívét – nevezzük így – aláírja (Bencsik szerint kérdőívét), az hazaáruló.

Aki ezt aláírja, az hazaárulást követ el, ezt jó, ha tudja.

Igen. Ezt jó, ha tudja minden idegenszívű. Talán túlzás bűncselekménynek nevezni, de lelki értelemben pici bűn, de akkor is bűn ez – így Bencsik András, és sem Bayer, sem Huth nem borította rá az asztalt. (Jó, vicceltem.)

Hát ha valaki, akkor egy ex-MSZMP-s káder egészen biztosan tudja, mi az a hazaárulás. Ki tudná jobban, mit jelent hazaárulónak lenni, mint az a kitartott senkiházi, aki gazdája karácsonyi interjújának meghekkelését terrorizmusnak nevezte? Ki tudhatja egyáltalán mi a hazaárulás, ha nem az a szellemi papucsállatka, aki szerint a magyar polgárok zöme simán megengedhet magának egy jó kis helikopterezést, ahelyett, hogy irigykedne Rogán Cecíliára?

Nekiállhatnék persze jogászkodni, és a hazaárulás, mint egyértelműen bűntetőjogi kategória részletes taglalásából levezethetném, hogy Bencsik András miért egy intellektuális fekete lyuk és egy rothadó erkölcsi fekély az úgynevezett nemzet testén. Enélkül is megleszünk, ez rég nem szorul bizonyításra, bár kétségtelen, hogy mindenkori, hormonzavaros őrültségei legsúlyosabbikát préselte ki magából ez a gerinctelen szellemi toprongy. Akinek csak úgy zárójelben mondom: a hazaárulásnak nincsenek fokozatai, te agyalágyult! A hazaárulás nem kicsit bűncselekmény, hanem egészen az. Aki ezzel a fogalommal ilyen ordenáré módon dobálózik, az nem csupán egy tudatlan barom, de egy közveszélyes lázító is.

Mert a lényeg mégiscsak az, hogy a rezsim ráuszította mindenre kapható, kitartott csahos kutyáit a Momentum Mozgalomra, tágabb értelemben azokra a magyar állampogárokra, akik úgy gondolják, hogy egy olimpia megrendezése nem lehet érzelmi kérdés, miután kőkemény gazdasági vonzatai vannak. Klasszikus rutinmunka ez, a legaljasabb fajtából. Mráz Ágoston Sámuel Töhötöm Ignác Szilamér sötét, primitív, a rémhír-terjesztéssel rokon uszítás műfajában elkövetett merénylete a józan ész ellen, vagy Náray-Szabó Gábor akadémikus morális ámokfutása ebben a témában, élő bizonyítéka annak, hogy támadásba lendült a maffia.

Ebben a szinte hihetetlen, ép ésszel felfoghatatlan, bicskanyitogató tragikomédiában márpedig az a legsúlyosabb, hogy megint a hazaárulás aduászát rántották elő a turulmintás mellényzsebből. Olyankor szokott ez előjönni – évtizedes nemzeti hagyománya van, mint tudjuk -, amikor a soha nem volt érvek is elfogytak, és nem maradt más hátra, mint előre.

Ott tartunk megint, ahol annyiszor: egy önjelölt nemzeti vérmagyar, a tetejébe ex-munkásőr – bár valójában bármelyik szolga lehetne – egyenlőségjelet tesz saját csürhéje és a magyarság, a hazafiság közé. A cél: minden érdemi párbeszédet és konstruktív vitát ellehetetleníteni. Egy köpönyegforgató percember kiált ki romlott lelkű embereknek és SZDSZ-utódkölyköknek magyar állampolgárokat és nevezi őket hazaárulónak arra hivatkozva, hogy az igazság a nemzetiek oldalán áll.

Aki szerint több ezer milliárdos hitelt felvenni és egy gatyából kilógó seggű országot több generáción át eladósítani bűn, az hazaáruló.

Aki nem szeretné, hogy egy hetedik éve szabadrablással foglalkozó kormány n-szeresére túlárazzon egy merénylettel felérő olimpiát, az hazaáruló.

Aki szerint egy olimpia megrendezésének semmi köze a hazaszeretethez, az hazaáruló.

Aki nem támogatja hivatalból az olimpiát, az nem magyar.

Aki tavaly októberben nem volt hajlandó részt venni a kormány gyűlölet-népszavazásán, az hazaáruló volt.

Aki most népszavazást szeretne egy, az ország jövőjét tekintve fajsúlyos ügyről, az hazaáruló.

Aki demokratikus, törvény által szavatolt alapjogával szeretne élni, az hazaáruló.

Aki egy, magát virágzó demokráciának tartó országban tetszőleges kérdést illetően más véleményen van, mint a kormány, az hazaáruló.

Ezek és ilyenek vagytok ti, kivénhedt, keresztény-nemzetinek újjászületett MSZMP-sek, a mindenkori rendszereket széles nyelvcsapásokkal kiszolgáló nímandok. Akik, ahelyett, hogy meghúznátok magatokat és örülnétek, hogy vígan szívhatjátok az ország vérét az elvtelen seggnyalásért cserébe, köpköditek azokat, akik nem menetelnek veletek, csak egyszerűen élni szeretnének. Békében, nyugalomban, jólétben.

Totális elmebaj és elhülyülés. Miközben naponta azzal döngetik hazafiságtól duzzadó mellüket, hogy a budapestiek támogatják az olimpiát, azt a jogot elvitatják ezektől az emberektől, hogy kifejezzék véleményüket. Már nem csak az a hazaáruló, aki a kormány tetszőleges intézkedése ellen tiltakozik, netán a kormány ellen szavaz, hanem az is, aki egyáltalán lehetőséget szeretne kapni arra, hogy szavazatával véleményt nyilvánítson. Mi lesz a következő? Hogy aki nem a Fideszre szavaz 2018-ban, az hazaáruló? Mert hazafias eleve elrendelés, hogy olimpia kell és a Fidesznek kell örökre hatalomban maradnia?

Bencsik András, te szégyene az emberi evolúciónak! A te erkölcsi és szellemi állapotod önmagában érv amellett, hogy egészséges ember ne akarjon olimpiát. Ha holnap Orbán kitalálná, hogy mégsem jó nekünk az olimpia, te lennél az első, aki elkezdenéd köpködni az olimpiát szorgalmazókat, te írnád alá elsőként azt a kérdőívet. Azzal a szervilis önszorgalommal és buzgósággal, amit te képviselsz, gondolkodásra képes és hajlandó ember nem tud közösséget vállalni.

Rossz hír, hogy a te létezésed az ország nyakán taposó velejéig rohadt rendszer működésének tükre. Ami nem a ti szátok íze szerint történik, az hivatalból hazaárulás. Aki nem veletek van, az hazaáruló. Akkor hát én – alulírott hazaáruló – fenyegető, minden jóérzést és normalitást nélkülöző szavaidhoz már csak annyit fűznék hozzá: nem lesz ez mindig így. Ennek a hazaárulózó pusztításnak vége lesz egyszer. Jó, ha tudod, Bencsik!

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.