Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Addig megy mindenki a picsába a hülye olimpiájával

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Én már minden ökörséget megéltem ebben az országban, de ezt imádom a hazámban. Hogy soha nem lehet unatkozni, nincsenek megszokott, stabil dolgok. Folyamatosan változik minden, a régi idiótákat újak váltják. Egyszer az egyik tulok veri a mellét egy fél turullal, hogy nála magyarabb és hazafibb márpedig nincsen, máskor meg a másik. Olykor egyszerre, szinte tercelve, mint egy rendes orosz falusi temetésen.

A jelenlegi hazafiság-fokmérő az olimpia. Tetvesül eldöntötték az elvtársak, hogy márpedig itt olimpia lesz, ha bele kell dögölni, hát beledöglünk, de lesz. Lássuk be, érthető a szívós tapadás a témára, baromira sok pénz tudja elveszíteni a közpénz jellegét egy túlárazott – nem akármennyire, hanem mondjuk háromszorosan túlárazott – akármilyen létesítmény kapcsán. A franc se akar ide-oda hurcolászott macskakövekkel pár milliót magánosítani, amikor egész stadionokat és sportpályákat lehet ellopni. Hát nem? Hát de.

A legújabb versenyző a ki-a-piszkosul-magyar versenyben a magyarokról, valamint időkről elkeresztelt akárhol bukkant fel és végre megmondta a tutit. De úgy megmondta, hogy az még a gazdag honvédő-mezőnyben is letépi a gyanútlan olvasó orcáját. Ch. Gáll Andrásnak hívják a versenyzőt és – én nem tudtam, ez a cikkből derült ki, de az én műveletlenségem az oka – sokat próbált, hírneves sportújságíró és forró kebelű hazafi ő. Itt van a cikk, el lehet olvasni. Lustáknak zömítek.

A szerző mindjárt kezdésnek hazudik, de legalább nem egyet, viszont jó öblöseket.

„Friss sajtóhír szerint már ötvenezer aláírás környékén tart a szigorúan politikamentes MoMo, ha így haladnak, még az sem kizárt, hogy átugorják a 138 ezres küszöböt. Jó helyen fogták meg a témát, a legalantasabb emberi ösztönre apellálnak, a zsugoriságra, a merjünk kicsik lenni mifelénk hagyományokkal rendelkező gondolatával. Az ellenzéki pártok többsége azonnal rácsavarodott MoMóék NOlimpia kampányára.”

Nohát, drágaszép olvasóink! Tegye fel a kezét az a szellemileg visszamaradott, aki valaha is szigorúan politikamentes szervezetnek gondolta a Momentum Mozgalmat! Ha van ilyen, az sürgősen keresse fel orvosát, gyógyszerészét, vagy szerető édesanyját. Hogy a jó égbe lehetne politikamentes egy olyan mozgalom, amelyik a megalakulásától kezdve politizál – nem ám fű alatt, hanem nyíltan – konkrétan párrtá akarnak válni és indulni szeretnének a következő választáson? A büdös életben senki nem mondott olyat, hogy politikamentes lenne a Momentum. A nagyon hozzáértő szerző alighanem nincsen tisztában azzal, hogy a politikamentes és a civil nem egymás szinonímái. Ez mondjuk elég gáz, bár egy sportújságíró részéről akár elnézhető is lenne, amennyiben az illető nem próbálna meg olyan témáról elmélkedni, amihez püspöklila fingja sincs.

Az meg egyenesen vérfagyasztó, ahogy az öt olimpiáról is tudósító (szintén a cikkből tudom) költő tetézi a hülyeséget, amidőn zsugorinak és pitiánernek igyekszik beállítani az olimpia ellenzőit. Jóember! Évek óta gagyi manipulátorok vezetik ezt az országot. Akinek kettőnél több működő agysejtje van, sötétben, ellenszélben is felismeri a szánalmasan hülye befolyásolási kísérletet.

Az van, drágajó honfitársaim az együttrablás virágzó rendszerében, hogy a tököm teli van már az ilyen szánalmas figurákkal. Akik veszik maguknak a bátorságot és hazaárulónak, pitiánernek, idiótának, Harpagonnak nevezik mindazokat, akik meg nem támogatják a szájbatekert olimpiát. Bárkinek ebben az országban joga van tiltakozni, aláírást gyűjteni, ha úgy alakul, akkor szavazni, ellenezni, véleményt nyilvánítani az olimpia ellen és még ekkor sem lesz egy centivel sem kevésbé hazafi, mint a számomra mindmáig és valószínűleg a jövőben is tök ismeretlen Ch. Gáll, vagy bárki más.

Ha annyira rohadtul kell az olimpia, uccu neki, dobják rá össze a pénzt az érdekeltek és a szurkolók. De ameddig ez nem így van, ameddig nem Mészáros Lölö, reménybeli kivitelező és nem Ch. Gáll hazudós hazafi pénze kell hozzá, hanem mindenki másé is, addig ne bassza már meg az ég, hogy az ilyen senkik nézzék hülyének a hét minden egyes napján az adófizető magyar polgárokat. Hajrá, hazafiságból gyűjtögessék össze a rávalót, Lölövics és társai vállalják el hazafiságból a munkákat, Ch. Gáll meg hazafiságból közvetítsen és ne legyen pofája felvenni a fizetését. Az én pénzemből lehetőleg senki ne döngesse a mellét és pláne ne hülyézzen le, főleg pedig ne is nézzen kreténnek.

Ameddig a kórházak, idősotthonok, iskolák, szociális intézmények nincsenek rendberakva, ameddig leszakad a fejem, akkora kátyúk vannak az utakon, ameddig képtelen ez az ország egy szájbatekert telet úgy átvészelni, hogy a havazás után kettő héttel le legyenek takarítva a mellékutak, ameddig úgy kell kunyerálni pénzt a gyermekhospice-ellátásra, ameddig nekem kell gyógyszert, lázmérőt, speciális matracot vinni a hozzátartozómnak, addig megy mindenki a picsába a hülye olimpiájával.

Ja, még valami!

„(…) a görög gazdaságot a tizenhetedik (!) havi nyugdíjak, a léhűtőknek kifizetett ötezer eurós bérek döntötték romba, nem az olimpia”.

Ebben legalább egyetértek a világhírű költővel. A magyar gazdaságot sem közvetlenül az olimpia döntené romba, hanem az idióta, korrupt, telhetetlen, tolvaj társaság, aki mögé sikerült beállnia minden érintettnek. adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.