Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lesújtó kórkép az erkölcsi rothadásról, ami ezt a műkeresztény hányinger bandát jellemzi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mivel közeleg a karácsony, úgy gondoltam, hogy két virtuális kocsonya- és töltöttkáposzta illat közé kivételesen nem valami méretes-gennyes korrupcióról szóló esetet ékelek, hanem mesélek egy sztorit a mi keresztény és emberbarát országunkról. Mindazokról, akik most és mindörökké szeretetről, együttérzésről, empátiáról és a különleges magyar lelkületről hörögnek. Miközben.

Tulajdonképpen az Abcúg már tegnap elmesélte a történetet, ezért nekem elég annyit leírnom röviden: konyhakéssel vágják a fát és a fűtött budiban alszanak a körmendi menekülttábor lakói, akiket sátrakban helyezett el a bevándorlási hivatal a tél közepén. Olyan emberekről van szó, akik valószínűleg hosszú időn keresztül fognak jogi csatát vívni a magyar állammal a menedékjogukért. A helyi plébános a segítségükre sietett, és fűtött szállást kínált nekik, erre lesorosbérencezték.

Mindenkinek ajánlom elolvasásra a cikket, tökéletes kórkép arról, hogy az uszításra szakosodott mélymagyar kormány miként szívatja halálra az Iszlám Állam elől menekülőket. Keresztényi alapon. Bár az ország további menekülttáborai (Vámosszabadi, Kiskunhalas, Balassagyarmat) – amelyek történetesen nem a mínuszokba kib*szott sátrak, hanem tűrhető állapotban lévő, télvíz örömére fűthető épületek – egyáltalán nincsenek túlzsúfolva, 22, azaz huszonkét szerencsétlent (ennyien vannak Körmenden) kilöktek a francba. Hogy aztán elmondhassák, hogy ezek a budin alszanak, az ágyba szarnak, civilizálatlan büdös hordák, akik élősködni jöttek a nyakunkra, miközben halomra erőszakolják az asszonyainkat, lányainkat. 

A röpködő mínuszokkal harcoló idegen kultúrájú népeknek volt bőr a képükön megkeresni Németh Zoltán plébánost és segítséget kérni tőle. Az atya – aki nem a magyar hatóságok és főleg nem az állam-kormánypárt kottájából gyakorolja a keresztényi szeretetet – múlt héten megnyitotta a helyi plébánia udvarán álló közösségi szállást a számukra, amely egy fűtött, takarított helyiség.

Amellett, hogy a menekültek ügyében (is!) megbocsáthatatlanul álszent és kettős játékot játszó katolikus egyház nem áll ki a pap mellett (tavaly ősszel Erdő Péter még dörgedelmes levelet írt Ferenc pápának, amelyben azzal döngette a mellét, hogy a magyar katolikus egyház követni fogja az egyházfő felhívását és segítenek a rászorulókon), a 20 milliárdos gyűlöletkampányon edzett hívek is odáig fajultak, hogy lesorosbérencezték azt az embert, aki befogadta az embertelen körülmények között tengődő nyomorultakat.

Ez tehát a prekarácsonyi-keresztényi, emberbaráti szeretettől túlcsorduló hangulat Máriaországában, kiegészítve azzal a jelentéktelen aprósággal, hogy miközben a Katolikus Karitasz igazgatója, bizonyos Écsy Gábor kifejezetten rosszallotta Németh Zoltán lépését, mert szerinte szó nincs rossz körülményekről, megfagyásról, netán éhezésről, a keresztény kormány éppen tegnap vágott hozzá közel 10 milliárd forintot a szeged-csanádi püspökséghez, hogy abból stadiont, vagy mi a trágyát építsenek. A Szeged-Csanádi Egyházmegye megyés püspöke pedig nem más, mint az a Kiss-Rigó László, aki szerint Ferenc pápa hülyeségeket beszél; aki azt állította, hogy Magyarországon nem menekültválság, hanem invázió van; aki úgy véli, méltatlan támogatni a háborúból menekülőket mert a legtöbbjüknek van pénze, egyébként is szemetet hagynak maguk után és sokszor az ételt is visszautasítják. Kerek minden? Szerintem túlságosan is.

Szégyenletes. 22 darab embert nem képesek/nem hajlandóak emberhez méltó módon elhelyezni, ellátni a téli hidegben (most pont nem az van, amikor rájuk olvad a katonai sátor a 43 fokban), de zsigerből lesorosbérencezik azt az egyházi embert, aki kilóg az embertelenség sorából. Sikerült szívós munkával és rengeteg elégetett közpénzmilliárddal a krónikus lélekhalál (az agysorvadáson már túl vagyunk) állapotába terelni ezt az országot. Ahol a Krisztus tanítását követő plébánost a propagandával feltüzelt, magát különlegesen kereszténynek tartó nép leköpi, az egyháza pedig elfordul tőle. Ahol lassan a minimális emberség főbenjáró bűnnek minősül, ott nem tegnap óta nincs kultúra, amit félteni kellene attól, hogy elveszik.

Kisstílű, undorító, legalja. Semjének, Harrachok katolikus anyaszentegyháza, kereszténység a javából, az. Pátosz- és kenetteljes ömlengések, nulla emberség és csontig benyalás a gyűlölet nemzeti kormányának, a milliárdokat osztogató maffiavezér alfelének serény nyaldosása közben. Csillapíthatatlan vágy a pénz és a hatalom iránt. A keresztényi szeretet, a körömfeketényi szolidaritás helyett a katolikus egyház a kormány seggébe bújva élen jár a gyűlöletkeltésben. Lesújtó kórkép ez az erkölcsi rothadásról, ami ezt a műkeresztény hányinger bandát jellemzi.

És  már megint azzal kezdem a mondatot, hogy kurvára nem vagyok migránssimogató terrorista-barát és nem támogatom a korlátlan, ellenőrizetlen befogadást, de emberekkel egyszerűen nem bánunk így. Akkor sem bánhatnánk így, ha nem markoltuk volna fel a pénzt, amit az Unió arra adott, hogy ne rohadjanak meg a -8 fokban. Senki a büdös életben nem várta el, hogy a világ összes nyomorultját befogadjuk, de ezeknek az embereknek a többsége háború elől menekül akkor is, ha elmebeteg, fanatikus kretének bosszúhadjáratot folytatnak Európa ellen. (ITT írtam erről a TEK minapi bohóckodása kapcsán.)

Aki Berlin után vinnyogva-hörögve kapaszkodik abba a hamis ténybe, hogy ugye bezzeg mind rohadt terroristák, az pontosan ugyanazt teszi, mint az elkövetők: a normális, emberi hozzáállást feszíti keresztre, pánikot, gyűlöletet gerjeszt, a beilleszkedés reményét is kivérezteti. Aki most azzal jön, hogy bezzeg a sok nélkülöző, éhező, fázó magyar ember, akinek nem jut ünnepi vacsora és a kihűlt lakásban kell túlélnie a szent karácsonyt (apropó, Harrach, megérkezett már a Bözsi-utid?), azt szeretném emlékeztetni, hogy Magyarországon a Fidesz uralkodása óta mindenki lépett előre, tejjel-mézzel-kolbászból kerítéssel ömlik a nyakunkba a sok jóság. Vagy nem?

Bezzeg ilyenkor vannak nyomorult magyarok, hajléktalanok, munkanélküliek, amikor az embertelenséget relativizálni kell. 22 ember miatt éhezik-fázik több millió magyar? 22 rongyos menekült miatt fűt PET-palackokkal és elhullott állatokkal Észak-Magyarország? Annál nagyobb görénység nincs, mint amikor a mélyszegénységben, szegregációban élőket megpróbálják kijátszani két tucat menekült ellen. Akit elég lenne csak nem kibaszni a farkasordító hidegbe, hanem valami fűtött helyet biztosítani számukra. De ez sem megy, és ez a pitiánerség mutatja, milyen undorító, álkeresztény seggfejek ezek a politikum és az egyház összeborulásában.

A gyengék, elesettek felkarolása helyett büszkék rá, hogy nekik nincs dolguk ezzel, és ők nihilistáznak, ők, a köpönyegforgató antikrisztusok. Minden tiszteletem Németh Zoltán plébánosé, és minden megvetésem a Kiss-Rigó-féle aljadékoké, akiknek az aktuálpolitika hajbókoló kiszolgálása mellett folyton kifogásokat kell keresniük, hogy miért fossák le a munkaköri leírásukat. Jézus tanításai helyett Orbán Viktor parancsolatait követni, a lelketlen görénységért folyamatosan fizetséget remélni és kapni, minden vállalhatón túl van.

Szégyen erre az országra nézve, hogy ilyen egyházi vezetőik vannak, és szar lehet hívő katolikusként folyton arról győzködnie magát az embernek, hogy a vallás, az egyház nem jelent egyet politikai kurvának állt vezetőivel. Szégyen, hogy ez az egyház és ez a rezsim hergeli embert az ember ellen, és hozza ki belőle a legalantasabb állatot. Aki leköpi a papot, aki befogad néhány fázó nyomorultat. Amúgy lesz bejgli otthon, lesz bejgli?

adomany