Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bezzeg mi megmondtuk, mi már akkor megmondtuk, hogy a kereszténység, mimagyarok, aljas támadás, háború van, mindmeghalunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem tudok úgy pontot tenni a nap végére, hogy ne ejtsek szót arról, ami a rántotthúson kívül történik. Abban az Európában, amelynek meggyűlöléséért éjt nappallá téve dolgozik az ország vezetése. Hetedik éve megállás nélkül. Tegnap este egy elmebeteg, egy, a hírek szerint pakisztáni, alvilági kapcsolatokkal rendelkező menekült egy lengyel kamionnal belehajtott egy berlini karácsonyi vásárba. 12 ember meghalt, 48-an megsérültek. A német kancellár is megszólalt: bár az eset részletei még nem ismertek, de igen, terrortámadás történt.

Mi történik mindeközben Magyarországon? A magyar kormány fejvesztve kommunikál, a barnanyelvű propaganda-brigád ontja a szentenciákat, Földitől Bakondin át Pintérig páncélba borultak: a nemzeti-keresztény megváltók sütögetik odaégett pecsenyéjüket, riogatnak és rázzák az öklüket. Bezzeg mi megmondtuk, mi már akkor megmondtuk, hogy a kereszténység, mimagyarok, aljas támadás, háború van, mindmeghalunk. Az indulatok elszabadultak az interneten is, bármerre néztem ma, hullámzik a fröcsögő gyűlölködés. Sokan Kósa Lajos és Németh Szilárd artikulálatlan bikkfanyelvén, Kovácsi Zoltánt megszégyenítő bizonyossággal tudják, mi történt, miért történt és kinek a kurva anyját. Külön Angela Merkelnek.

Mi történik mindeközben Magyarországon? Olajszőkített Pintér parancsára a TEK harckocsikkal vonul fel Budapest utcáin. Nem azért, mert terrorfenyegetettség van, hanem mert nincs. Tulajdonképpen még soha egy büdös pillanatra nem volt terrorfenyegetettség, de Magyarországon, Európa lyukában a TEK páncélozott harckocsikkal parádézik a fővárosban. Hogy Vajna Tímeának is legyen mitől elalélnia, és legyen miről véleményt nyilvánítania:

Koszonjuk TEK! Fő a biztonság!

Tényleg, baszki, koszonjuk szépen! Nem elég, hogy a legtöbben fel sem fogják, hogy mi történik, milyen folyamatok és globális ok-okozati összefüggések vezettek el odáig, hogy karácsony előtt öt nappal egy fanatikus kretén embereket gyilkol Berlinben, ahogyan korábban Párizsban, Brüsszelben, Nizzában. Nem elég, hogy a nemzeti keresztény kormány évek óta idomítja őket a zsigeri rettegésre. Nem, még mindig nem rettegnek eléggé a tudatlan, a Széles Gábor-féle gyökerek által fogyasztott rém- és kamuhíreket zabáló, megvezethető néptömegek. Márpedig ha nem félnek eléggé, akkor nincsenek ráutalva arra, hogy a megváltó kormánytól reméljék, hogy megszabadítja őket a gonosztól.

Ezt a végtelenül egyszerű, primitív pszichológiai játszmát tolják, ez volt Brüsszel vagy Nizza után, ez van most is. Riogatni a közvéleményt, hogy az utolsó zsákfaluban a Migráns1 előtt feszítő Mari néni is lefossa a bokáját, hogy most aztán tényleg biztosan ő következik. A felvilágosítás helyett a magyar kormány szítja a pánikot, ehhez értenek, ennyire futja, ez minden, amiben bízhatnak. A népek már kezdtek rájönni, hogy a korrupció nagyobb nyomorúságot hozott a nyakukba, mint három migránshorda.

Ezért ahelyett, hogy a kormány elmagyarázná a polgárainak, vagy engedné, hogy olyanok elmagyarázzák, akik értenek hozzá, és  nem akarnak politikai tőkét kovácsolni egy nép pszichológiai terror alatt tartásából, állami monopólium alá helyezte a paráztatást és erőt demonstrál a szájbab*szott tankjaival.

Pedig a szakemberek folyamatosan erről beszélnek: az Iszlám Állam visszaszorulóban van a törzsterületén, ezért erőt kell felmutatnia megmaradt híveinek. Ehhez pedig olyan úgynevezett puha célpontokat választ, ahol sok a sebezhető civil. Ilyenek a karácsonyi vásárok. Tökmindegy hányan halnak meg, gyilkolni akarnak, félelmet kelteni, ez a céljuk. Nem Mari néni tyúkszaros életére ácsingóznak, nekik Nyugat-Európa pánik alatt tartása a lényeg. Nem azért alakult ki ez  helyzet, mert az Aleppóból tömegesen elmenekült háromgyerekes muszlim férfiak mind terroristák, hanem mert az Iszlám Állam nevű terrorszervezettel összefüggésben ez háborús törvényszerűség.

Ha a magyar kormány profi belbiztonsági tanácsadókra támaszkodna és kivételesen nem kampányolni akarna a berlini tragédia nyomán (kellett ez nekik, mint egy falat kenyér), akkor már rég nem Földi-Nógrádi-Bakondi típusú jól fizetett propagandisták hülyítenék a népet. A nép pedig tudná, hogy nem az volt a kérdés, hogy lesz-e következő terrortámadás, hanem az, hogy mikor. Akkor a nép azt is tudta volna, hogy lehet anyázni Merkelt, lehet demensezni Ferenc pápát, de a valóság kicsit bonyolultabb annál, mint hogy minden merényletért a menekültek felelősek. Igen, Európa még mindig lépéshátrányban van migrációs hullámot illetően, nem zárnak jól a szelepek, új szabályozásokra, intézkedésekre van szükség, már tegnap is késő volt.

De le lehet szállni rólam, sem migránssimogató nem vagyok, sem a kecskebaszó, mocskos arabokat nem védem, egyszerűen baromira elegem van ebből a fullba tolt népbutításból és pánikkeltésből. Ha Tarjányi Péter kiváló szakemberre hallgatnék (aki tényleg-igaziból biztonságpolitikához értő ember, nem egy dilettáns Bakondi-Földi-Nógrádi), akkor most meg kellene bíznom a TEK-ben. Sajnos képtelen vagyok erre az életérzésre. Egyszerűen képtelen vagyok ezt az ön- és közveszélyes, egymást lábon-tökön lövöldöző, négy utcás zsákfaluban eltévedő, egy rendőr értelmetlenül abszurd halálára semmilyen magyarázatot nem adó, metróaluljáróban bohóckodó siralmas stukkermájer-kompániát komolyan venni. A Vajna Tímea legnagyobb örömét szolgáló parádézást pedig az opportunista, alkalmatlan és végtelenül aljas kormány- és állampárt kapaszkodásának tartom egy nem remélt szalmaszálba. A hülyeségnek és a hülyének nézésnek ezt a szintjét nem sűrűn überelik sehol Európában. Itt senki nem látott még terroristát, de egy idiótára vett fél ország retteg az életéért.

Szomorú ez. Jó, hogy nem tengeralattjáróval, vagy anyahajóval vonultak fel a Károly körúton, bazmeg. Vakuljon a paraszt, higgye el, hogy futnia kell az életéért, és csak az Orbán nevű képes megvédeni. Normális országban, normális hatóságoknak eszükbe nem jutna a Vajna Tímeák szellemi szintjén vegetáló, tájékozatlan embereket így palira venni. Mert normális országokban tudják, hogy az, ami tegnap Berlinben történt, csak felderítéssel, hírszerzéssel, beépüléssel, azaz megelőzéssel állítható meg. Persze az nem ennyire látványos, ráadásul rendkívül melós dolog, és Vajna Tímea sem izgul rá a történetre.

A terrorizmus ellen felderítéssel és titkosszolgálati eszközökkel lehet küzdeni, nem azzal, hogy tökig páncélban felvonulunk a Körúton. A terrorizmus ellen főleg nem tankokkal és nem a háborús hangulat gerjesztésével lehet harcolni, ellenben alapvető követelmény lenne a közvélemény higgadt és korrekt informálása. Persze a hatszámjegyű SIM-kártyával grasszáló hajléktalanok és populista maffiózók országában, ahol a rezsim láthatatlan ellenségekből és kollektív félelmekből él, ott az effajta erődemonstráció a darab része. Ott a maszkos, fegyveres páncélos bohóckodás legfeljebb a szubjektív, hamis biztonságérzetet erősíti, amit Vajna Tímeának is feltétlenül szét kell kürtölnie az éterben.

Az remélem megvan, hogy mindeközben, azaz a TEK-es puccparádé mellett fegyverrel raboltak ki egy dohányboltot a II. kerületben. Koszonjuk! Hát ne adja a jóisten, hogy Budapestnek valaha is szembesülnie kelljen egy terrortámadással, mert kő kövön nem marad.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.