Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csak a ma van, amikor kapaszkodni kell a bársonyszékek megroggyant lábaiba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az megvan vajon, hogy erőszakos, büdöslábú migránsok ablakokat törtek be és kézilabdás lányokat molesztáltak Körmenden május elején? Nem lehet meg, mert ilyen nem történt. Annyi igaz belőle, hogy az Orbán-Lázár-Pintér-Kovács kommandó rászabadult a nyilvánosságra, nyomozást rendeltek el és csapkodták az asztalt, hogy nálunk nem lesz Köln.

Tették ezt azt követően, hogy az atv.hu hitgyülekezeti szektából kinőtt, ellenzékinek álcázott médiaorgánum hangulatkeltő, félrevezető, csúsztató, ellentmondásos informácókkal körített cikkben, hamis tanúk szájába adott állítások kíséretében számolt be arról, hogy vandálok törték be a körmendi sportcsarnok ablakát és a kézilabdás lányokra támadtak. Lázár, a Miniszterelnökség, Magyarország Kormánya számos felületen fújta a kürtöket, kongatta a vészharangokat. Az esetről ITT és ITT írtam részletesen.

Tegnap a rendőrség oldalán megjelent közlemény pontot tett az ügy végére: lezárult a vizsgálat, amely kiderítette, hogy nem történt rongálás a Körmendi Rendészeti Szakközépiskolában.

Azt tegyük hozzá, hogy az ominózus cikkre reagálva a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság már közvetlenül az esemény után közleményt adott ki (amit felsőbb utasításra eltávolítottak), sőt Dr. Tiborcz János Vas megyei rendőr-főkapitány rendkívüli sajtótájékoztatót is tartott az ügyben, ahol egyértelműen cáfolta a sajtóban megjelent riogatásokat. Az Orbán-Pintér-Lázár parancsára elrendelt vizsgálat tehát most zárult le, az eredmény pedig igazolja a rendőrség eredeti állításait:

Körmenden a menedékkérőkkel szemben rendőri intézkedésre nem került sor, részükről a hatóságok nem tapasztaltak agresszív magatartást.

Nem találtam sehol a Nemzeti Kormány, Miniszterelnökség közleményét, amelyben Lázár János mindenhez értő főminiszter, Kovács Zoltán mindenbe belepofázó kormányszóvivő, Pintér Sándor szőkítetten olajozott belügyminiszter és Orbán Viktor, minden geciségek kútfeje, azaz miniszterelnök bocsánatot kértek volna azért, hogy egy ellenőrizetlen sajtóhír alapján csendben, diszkréten lefolytatott vizsgálat helyett teli torokból hazugságot terjesztettek, félreinformálták a közvéleményt és előre megfontolt szándékkal félelmet gerjesztettek az ország lakosságában. Hol van ez a közlemény, elvtársak? Ja, hogy sehol.

Akkor kérdezek mást: az ATV, köztudottan nem bigott vallási vezetők tulajdonában lévő médiaorgánum, amelyről egyre nyilvánvalóbb, hogy feltételek nélkül szolgálja egy bigott politikai elit érdekeit, nem tartozik némi felelősségel az indokolatlan tömeghisztéria szításáért? Rég volt, igaz sem volt, persze, hogy én vagyok a hülye.

Mindazonáltal meg kell állapítanom, így a néphülyítési kvótaszavazás és kvótahülyítési népszavazás (köszönjük, János, október 2-án járulhat az urnákhoz a nemzet, hogy a Fidesz választási főpróbájához asszisztáljon), egyben az Unióból való távozás előszobájában, hogy ez csak egy gyenge próbálkozás volt, de várhatóan ennél vadabbak következnek. Ezért erősíti a határvédelmet éjt nappallá téve Bakondi, ezért mossák össze tendenciózusan a Brexitet az Európán kívülről érkező migránsokkal és ezért süllyednek odáig összkormányzatilag, hogy nagy lendülettel vetődnek minden olyan kamuhírre, amiről utólag kiderül, hogy nem más, mint egy felfújt hazugság kipukkadt lufija.

Nem csak az a baj, hogy következmények nélkül hazudnak, hanem az, hogy fröcsögve szítják az idegengyűlöletet. Elmagyarázzák – és talán ez a leginkább helyrehozhatatlan pusztítás -, hogy vélt/valós ellenségnek kikiáltott, ismeretlen emberek gyűlölete az mifelénk a hazafiság ismérve. Ahol pedig egy ablakbetörésből tömeghisztériát lehet kreálni, ott igen nagy baj van. Hogy ennek fegyvere immár egy állítólagos ellenzéki médiacsatorna, az főleg. Ott, ahol egy nem létező szabálysértésre bármikor rá lehet nyomni a terrorveszély álságos bélyegét, ott a kormányzati agymosás hatásai nem egy múló állapotban öltenek testet.

A mesterséges rettegés ideális állapotának eléréséhez közben közpénz-milliárdokat dobálnak ki az ablakon. Mert nekik nincs holnap. Csak a ma van, amikor kapaszkodni kell a bársonyszékek megroggyant lábaiba. A saját kis jelentéktelen életébe belefáradt hitgyülekezeti tag pedig zabálja a moslékot, türelmetlenül veti rá magát a rettegnivaló betevőre. Elhiszi, hogy ablakot betörni csak terrorista-migráns szokott, nőket molesztálni szintén, tehát minden menekült bűnöző. Akkor is, ha sem ablakokat nem törtek be, sem nőket nem molesztáltak. A napi paráztató összeállítások az éhesen is rettegő, gyűlölködő fanatikusok adrenalin szintjének kordában tartását szolgálják, semmilyen hazugság nem drága ezért. Hazugságokra és féligazságokra pedig hazug népszavazás épül. Ami hivatkozási alapul szolgál majd (mivel semmilyen jogkövetkezménye nincs) az Unióból való kilépésre. Akármennyire érvénytelen lesz, ezzel verik majd a  mellüket: a magyarok ezt akarták.

Addig is naponta üzenik Brüsszelnek, hogy a pénzükre igényt tartanak és közben kényük és kedvük szerint csinálnak hülyét a híveikből, akik pontosan annyit érnek, amennyi hazugságot képesek benyelni gondolkodás nélkül. A marginális fontosságú, létező, de legtöbbször nem létező eseményeken való pörgés, a virtuális démonokkal való hadakozás, a megtámadottság hamis képzete csúcsra járatta az emberek legrosszabb ösztöneit. A nemzeti korrupció kormányának pedig ez maradt az egyetlen lehetősége: meglovagolni a sötét, dohos, múltba révedő primitivizmust, a tudatlanságra épülő vakhitet. Ha nem jön be, majd taktikát váltanak. További milliárdokért.

Közben meg soha, egy pillanatig sem a bevándorlókról szólt ez a történet, sem az igaziakról, sem a Körmendre vizionált garázdálkodókról. Arról az országról szól, amely nem volt képes még örök pszichiátriai kezelésre küldeni megszállott, személyiségzavaros vezetőjét és annak szervilis hadseregét. Amely nem volt képes még szembenézni azzal, hogy hataloméhes, idejétmúlt szemlélettel beoltott senkik élik fel a jövőjét, akik sem arra nem képesek, hogy partnereivé, sem arra, hogy méltó versenytársaivá tegyék Magyarországot az európai országoknak. Helyette egy körbedrótozott, elszigetelt tyúkketrecet építettek, ahol egy paranoiás kisebbség a puskaporos hordón ülve szorongatja a kormány kerekét. Nem lenne muszáj ennek így lennie. De egyelőre így van. És ha még sokáig így lesz, akkor még sokáig így is marad. Körmenden és Budapesten és Ózdon és Hejőpapin egyaránt.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.