December 1,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Zacher Gábor lemondott! Vagy mégsem?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,769,645 forint, még hiányzik 1,230,355 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Zacher Gábor, a Honvéd Kórház sürgősségi osztályának vezetője elfogadta az intézmény által felkínált lehetőséget: lemondott pozíciójáról. Az elmúlt hónapokban történt, halállal végződő esetek megtépázták a Honvéd Kórház hírnevét, így a döntés ugyan meglepő, mégis ésszerű. Az elmúlt napokban a kórház vezetése cáfolta azokat az értesüléseket, miszerint Zacher hibázott volna akkor, amikor valós vizsgálat nélkül küldte haza a vérmérgezés gyanújával beutalt idős asszonyt.

Azzal hogy Zacher elfogadta lemondását, talán végre egy új korszak köszönthet be a Honvéd Kórház sürgősségi osztályának vezetésében, mely elősegítheti a rendszer javulását. Ez a pár nappal ezelőtti eset ugyanis nem az első volt, amikor valaki az életével fizetett egy szakmaiatlan döntésért. Az információ, melyet a HVG közölt, talán elhoz egy várva várt változást, az egyébként állami pénzekből kitömött Honvéd Kórházban. Én személy szerint sok sikert kívánok az új vezetőnek.

Frissítés: A zoom.hu-nak Zacher azt nyilatkozta, a hír kacsa, ő nem mondott le.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!