Október 27,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Védj meg minket Viktor!

Soros, Brüsszel, zsoldosok! Nincs olyan nap, hogy Brüsszel ne próbálná meg aláásni a magyar demokrácia intézményét. Egyszerűen nem képesek elfogadni, hogy a magyar nép tiszteli és becsüli Orbán Viktort és kormányát, akik megvédenek bennünket a csúf, gonosz migránsoktól, akiket Soros György küldött Európába, hogy azok leigázzák a keresztény kontinenst. De mi nem hagyjuk! Ezt maga Hidvéghi Balázs nyilatkozta az MTI-nek:

A Fidesz álláspontja szerint szó sem lehet arról, hogy Magyarország átadja a határvédelem jogát a bevándorláspárti brüsszeli intézményeknek – mondta a párt kommunikációs igazgatója szombaton, sajtótájékoztatón, Siófokon.

Hidvéghi Balázs hozzátette: Brüsszel legújabb terve, hogy elvegye a határőrizet jogát azoktól az országoktól, amelyek nemet mondtak a bevándorlásra.

“A magyar határt csak olyan honvédek és rendőrök védhetik, akik a magyar alaptörvényre esküt tettek, és akik számára Magyarország védelme az első” – fogalmazott.Mint mondta, Brüsszel nem megállítani, hanem megszervezni akarja a bevándorlást. A legutóbbi dokumentumokban már nem is határvédelemről beszélnek, hanem határmenedzsmentről – jegyezte meg.

A párt kommunikációs igazgatója szerint, ha Brüsszelen múlt volna a magyar határok védelme, akkor mára Magyarország is bevándorlóország lenne. A magyar emberek azonban világosan döntöttek ebben a kérdésben; világossá tették, hogy nem akarnak Magyarországból bevándorlóországot csinálni – húzta alá.

Hangsúlyozta, hogy a magyar kormány a magyarok döntését hajtja végre, és érvényt szerez a magyarok akaratának: meg kell védenie az országot, és semmi szín alatt nem adhatja át a határőrizet jogát másoknak.

Hidvéghi Balázs közölte: a Fidesz arra kéri a kormányfőt, és abban támogatja, hogy – ahogy eddig, ezután is – minden eszközzel védje meg Magyarországot, és “semmi szín alatt ne engedje át a határőrizet jogát bárki másnak”.

Ehhez képest lássuk miben is mesterkedik az EU, amelyet tegnap esti posztunkban bővebben is kifejtettük:

Ugyanis az Unió NEM AKARJA ELVENNI A TAGÁLLAMOK HATÁSKÖRÉT. Anyagi, technikai és szakmai segítséget kíván nyújtani a tagállamoknak. Ha szükséges, egy bármikor mozgósítható 10 000 fős készenléti alakulatot – vagy abból amennyi kell – küld abba az országba – az ország kérésére -, ahol erre szükség van a migrációs nyomás miatt, HA A TAGÁLLAM KÉRI. Az alakulat AZ ILLETŐ TAGORSZÁG KORMÁNYÁNAK UTASÍTÁSÁT HAJTJA VÉGRE. Nem Brüsszelét.

Emellett az egyik legfontosabb pontja az egésznek az, hogy ez egy olyan javaslat, amiből csak akkor lesz jogszabály, ha azt elfogadja a magyar kormánynak is helyet adó EU tanács, valamint az EP. Brüsszel tehát nem kényszerít rá semmit Magyarországra, ez ugyanannyira a mi döntésünk is, mint mondjuk Franciaországé, vagy Olaszországé. Hidvéghi Balázs és a kormány nem tesz semmi mást, mint továbbra is hergel Brüsszel ellen, miközben hazugságokra alapozva támadja azt a szervezetet, amelynek Magyarország is ugyan olyan teljes jogú tagja, mint bármely más EU-s ország.

Ha már Hidvéghi Balázs megkéri valamire a kormányfőt, akkor én is élnék ezzel a jogommal: Orbán Viktor fejezze be a magyar nép nevében történő állandó háborút Brüsszellel, ugyanis erre senki nem kérte fel. Köszönöm.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!