Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szél Bernadett lyukat fúrt Németh Szilárdba, de az egész Fidesz belesántult

Hát akkor úgy illik, hogy folytassuk, ahol tegnap abbahagytuk, mégpedig a Fidesz-frakció közleményével, amely így szól:

Németh Szilárd országgyűlési képviselő tegnapi sajtótájékoztatóján világossá tette, hogy a Fidesz egyetlen képviselő jogát sem vitatja a parlamenti bizottságában való részvételre.

Ugyanakkor elfogadhatatlannak tartjuk, ha Soros György és szervezetei tevékenységével kapcsolatosan a Soros György által támogatott, migrációt segítő szervezet korábbi programszervezője kap tájékoztatást.

Ezt az ellentmondást az LMP tudja feloldani, ha más tagot jelöl a Nemzetbiztonsági bizottságba.

Máskülönben a Fidesz kockázatosnak tartja e témakör Nemzetbiztonsági bizottságban való megvitatását, ezért e napirendi pont megtárgyalását Szél Bernadett bizottsági tagságának fennáltáig nem támogatja.

Különösen indokolt a politikai óvatosság azután, hogy Szél Bernadett tavaly olyan személyt javasolt a Nemzetbiztonsági bizottság LMP-s szakértőjének, akinek személyével kapcsolatosan a nemzetbiztonsági átvilágítás során kockázati tényező merült fel.

Világos, mint a vakablak. Németh Szilárd elkezdte, a Fidesz folytatja: Németh Szilárd ócska politikai véleményét teljes mellszélességgel támogatják. Nem baj, hogy nincs rá törvényi felhatalmazás, nincs olyan előírás, ami alapján egy parlamenti párt egy másik parlamenti párt tetszőleges tagját véleménykülönbség és ordas rögeszmék okán kitilthatná egy bizottságból, de megcsinálják. Mert az elmebaj, a gátlástalanság nem lehet ellenzékben.

Úgyhogy a Fidesz eldöntötte, hogy ki a nemzetbiztonsági kockázat. Az összes Soros-ösztöndíjat zsebre dugó fideszes nagyágyú nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot, Szél Bernadett, vagy azok, akikkel kapcsolatban áll, azok igen. Mert ők azt mondták. Szerencsére a körözött terroristákkal purparlézó Orbán Viktor sem jelent nemzetbiztonsági kockázatot. A sötét multú arab maffiózók magyar állampolgársága ügyében lobbizó Semjén Zsolttal sem merülnek fel aggályok, és a letelepedési kötvényekkel üzletelő Rogán Antal sem jelent problémát. A nemzetbiztonsági kockázat itt mindenki, aki a Fidesz Soros-elmebaját nem támogatja, vagy egyenesen kiröhögi.

Szerintem változatlanul érdemes lenne elmerengeni azon, hogy ez már a fal, vagy még mindig van idő hátrálni.

Frissítés:

Szél Bernadett, és más LMP-s politikusok a Soros-tervet támogatják, és nem a magyar emberek érdekeit képviselik. Szél Bernadett a Soros-birodalom alkalmazottja, fizetett alkalmazottja volt. Aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, aki az egész pártot így irányítja, aki az egész LMP-t ennek a Soros-tervnek a megvalósításáért mozgatja, az nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Ha így lesz, mi kivonulunk. (Németh Szilárd)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS