December 7,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szél Bernadett lyukat fúrt Németh Szilárdba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 450,813 forint, még hiányzik 2,549,187 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem szeretnénk elrontani a bulit, úgyhogy teljes szépségében idetesszük és azt az MTI által nemrég közzétett hírt, amely a magyar parlamenti demokrácia és jogállam mai állapotát

A Fidesz szerint Szél Bernadett és pártja, az LMP Soros György érdekeit szolgálja, ezért az ellenzéki képviselő nem vehet részt egy olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a Soros-tervvel foglalkozna.

Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján indoklásul azt mondta: LMP-s politikusok összevissza hazudoztak a nemzeti konzultáció alatt, mindvégig a Soros-tervet támogatták, folyamatos fúrásban voltak.

Aki pedig a Soros-tervet támogatja, aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, az nem vehet részt a Soros-terv megakadályozásáról szóló nemzetbiztonsági bizottsági ülésen – jelentette ki.

A politikus megjegyezte azt is, hogy Szél Bernadett olyan, migránsokkal foglalkozó szervezetnél dolgozott, amelyet Soros György fizet, tehát Soros fizette Szél Bernadettet is. Ráadásul az LMP társelnöke ezt még le is tagadja, parlamenti önéletrajzában ugyanis nem szerepel ez a munka – fűzte hozzá.

Németh Szilárd kitért továbbá arra, hogy Szél Bernadett néhány hónapja Brüsszelben találkozott a Soros György szervezetét méltató Vera Jourová uniós biztossal.

Arra a kérdésre, hogy milyen alapon lehet kitiltani a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadettet – aki tagja a testületnek -, a Fidesz alelnöke úgy reagált: nincs kitiltva senki, de azon az ülésen, amelyen a Soros-terv téma lesz, az LMP-s tag nem vehet részt, mert egészen mást képvisel, mint a magyar érdek.

Teljesen világos minden? Akkor nem kell elmagyarázni. Szél Bernadett tagja a nemzetbiztonsági bizottságnak. Szél Bernadett nem ért egyet a Fidesszel a gennyesre csócsált, kényszeres, hazug Soros-agymenésben, tehát Szél Bernadett nem a magyar érdeket képviseli. Mert a magyar érdeket kizárólag Németh Szilárd képviseli. Vagyis Németh Szilárd saját hatáskörben megtiltja Szél Bernadettnek, hogy elvégezze azt a munkát, amiért közpénzből javadalmazás jár neki. Nincs kitiltva, de nem mehet be, mert Németh Szilárd így döntött. Hogy ő a magyar érdek. Jól van akkor.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!