Március 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Soha nincs olyan, hogy ez már a legalja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,302,882 forint, még hiányzik 1,697,118 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hejjhó! A tisztelet talaján állva (höhö), de nem toporzékolva, ahogy a Kovács-Szijjartó vonalon szokás, jó reggelt kívánok mindenkinek is! Nem diszkriminálok semmilyen irányba. Mivel a hétfőket nem sikerült eltörölni, még mindig hétfő van, csak keddnek hívják, állítólag beütött a hideg front, úgyhogy nem 38 fok lesz , csak 27. Jól ki is használom az alkalmat, hogy már-már embernek érzem magam, úgyhogy elmesélem, mi a kínom.

Tegnap vérmérséklettől és a NER-hez viszonyított farfekvéstől függetlenül minden sajtó-, illetve nem sajtóorgánum beszámolt arról az örömteli hírről (via MTI), hogy Thürmer Munkáspárt Gyula is bejelentkezett Budapest vezetésére, vagyis indul az októberi önkormányzati választáson. Azon nem csodálkozom, ha a sakálmédia úgy szállítja a halleluját, hogy Thürmer elindul Tarlós ellen a főpolgármesteri címért, na de hogy például a hvg.hu is? Magyarázza el nekem valaki, hogy az a Thürmer Gyula, aki 2014-ben azért nem indult Budapesten, mert nem sikerült elég ajánlást összegyűjtenie, aki aztán 2016-ban Salgótarjánban is bepróbálkozott, ám négy jelöltből az utolsó lett, mégis mi a tökömért indulna Tarlós ellen? Ja, hogy ugyanazért, amiért a Berki Krisztián nevű trashcelebritás, aki állítólag ma rukkol elő az ő választási programjával (nyehehe)? Akire hosszú évek óta a kedves családján és a baráti körén kívül legfeljebb két vagy három számjeggyel leírható mennyiségű ember szavaz, akinek a nullaegésznégy százalékos választási eredmény kisebb csodával ér fel, az mi a fészkes fenéért indulna Tarlós ellen? Vagy miért Tarlós ellen? Naugye.

Pont annyira indul Thürmer Gyula Tarlós István ellen a főpolgármesterségért, mint amennyire ellenzéki párt a Mi Hazánk Mozgalom nevű fideszes ernyőszervezet. Magyarul az állampárt bevallottan náci tagozata, akiket véletlenül bevallottan a Fidesz pénzel a Fidesz érdekei mentén működtetnek. Ennek a megkésett Coca-Colás hisztériának az értelmezéséhez – külön Novák Előd, aki a változatosság kedvéért nem a tolószékeseket gyalázta, hanem a rákos emberekhez hasonlította a melegeket, a homoszexualitást meg rákos daganatra – én már kevés vagyok. De azért figyelmébe ajánlanám ezeknek a náci elfajzásoknak, hogy ezt a tegnap előadott pedofíliás lábszagú nempoént Kövér viceházmester már elsütötte, és véresen komolyan is gondolta (melegek=pedofilok). Szóval nem volt túl eredeti az a gagyi molinó, ahogyan Thürmer Gyula ellenzéki politizálása sem az. Átlátszónak átlátszó, az kétségtelen.

A hét kommentje díjra (pedig még csak kedd van) nagy esélyekkel pályázik közben Lázár János földesúr és helyi kiskirály, aki a dinnyeszezonnal egybeeső uborkaszezon ellenére megtolta a fideszes Farkas Éva Erzsébet, Makó jelenlegi polgármesterének kampányát, tekintve, hogy a kormánypárti politikusasszonyság folytatni kívánja. Senki nem röhög, a lefokozott kancelláriaminiszter is véresen komolyan gondolta azt, ami elhagyta a száját:

Mi a Fideszben soha nem pozíciót, hanem munkát ajánlunk mindenkinek. Aki csatlakozik hozzánk, vagy aki közénk tartozik, arra számíthat, hogy mindenkinek lesz munkája. 

Ez pontosan ugyanazt jelenti, amit a senkit nem hagyunk az út szélén szlogen is jelentett a hőskorában és azóta is. Aki velünk van, aki lojális, aki nem beszél ki a kánonból, aki szervilis és húzza az igát, az számíthat ránk. Aki nincs velünk, az vagy nincs, vagy nem lesz, mert belerugdaljuk az árokba, tönkretesszük, lejáratjuk, kicsináljuk. Majd a pofájába vágjuk, hogy annyit is ér. Nem bonyolult. Köszönjük Lázár elvtárspajtásnak, hogy mikor már majdnem megfeledkeztünk volna róla, eszünkbe juttatta, hogy nem véletlenül ő a fideszes arrognacia és cinizmus koronázatlan királyainak egyik legkirályabbja a maffiában.

Ha valaki azt mondta volna pár éve, hogy a nem is olyan távoli jövőben megérem, hogy a fideszes propagandamocsár legnagyobb ellensége az összes többi ellensége mellett a Richard Gere nevű amerikai színész lesz, hangosan és érthetően elküldtem volna a búsba. Ámde most meg szórhatnám a hamvakat a fejemre, mert bejött. A sakálmédia konkrétan Richard Gere ellen fakardozik (harcos publicisztikák formájában is) Matteo Salvini oldalán, aki Szijjártó Péter gyanánt mosta fel a padlót vele, amiért szóvá tette, hogy nem kellene embereket démonizálni és szopatni. Például azokat a menekülteket, akik augusztus eleje óta az Open Arms katalán hajó fedélzetén szívnak a Földközi-tengeren. Ha az, hogy az olasz belügyminiszter úgy kommunikál, mint egy szellemileg földszintes troll nyolcasék kommentszekciójában, ha a tahóság és a primitívség politikai kommunikációs erény, akkor ja, Salvini kétségtelenül felmosott. Enyhe vigasz, hogy a háromnevű, gyáva rezsimszolgákkal ellentétben a Vatikán nem különösebben díjazza a szenteket megidéző, a rózsafűzért teátrálisan csókolgató Salvini műanyagkereszténységét, aki az egyházi szimbólumokat pártpolitikai célokra hasznosítja. Akkor bekaphatja a Vatikán is, kérdezzék meg Kiss-Rigó Lászlót, hogy miért nincs semmi baj azzal, ha a politika a kereszténység álcája mögé bújva öl, butít és dönt nyomorba egy országot. Ferenc pápának van stadionja? Ennyi.

Miközben felcsillan olykor a reménysugár, hogy talán mégsem tört még ketté mindenkinek a gerince, mert például fel lehet állni a közpénzmédiában is, amikor már elviselhetetlenné válik, hogy hazudni kell, hogy semmi más nem számít, csak a pártközpontból érkező utasítások, amikor embereket parancsra kell nevetségessé tenni, megalázni, amikor szárnyaló keresetekről kell hallelujázni, miközben még V4-es kitekintésben is leszakadóban vannak a magyar bérek, van itt egy sztori, ami azt mutatja, hogy nincs itt semmiféle remény. Múlt héten kezdődött, amikor a TV2-Origo-888-Ripost fekete lyukában előálltak Donáth László zaklatási botrányával. Amiben az volt a lényeg, hogy egy szocialista lelkészről és egy momentumos EP-képviselő apjáról van szó. Akkor azt írtam, ez annyira a legalja, hogy ide normális ember le sem lát. Ismét tévedtem.

Screenshot: Origo, hétfő

És továbbmentek. Egy hete különböző arcukat, nevüket nem vállaló tanúkat, leveleket, vallomásokat kapirgáltak elő az evangélikus lelkész elleni hadjáratban, de tegnap szintet léptek: előrángattak egy diáklányt (arc és név nélkül), aki ezúttal is valamiért a fideszeses lejáratógépezethez fordult a panaszával. Már nem csak az a sztori, hogy Donáth László szexuálisan zaklat egy szeretetotthonban, hanem az EP-képviselő lánya is rámozdult egy fiatal lányra. Szintén szexuálisan. Két évvel ezelőtt! És innentől az van, hogy csak értetlenkedni lehet, védekezni, magyarázkodni és előbb-utóbb lelkileg megtörni lehet. Mert ha valamit biztosan megtanulhattunk a Fidesztől az az, hogy soha nincs olyan, hogy ez már a legalja. És mindegy, hogy mennyire életszerű a történet, már beépült az agyakba. És hiába gondoltuk azt, hogy túl vagyunk már azon, hogy ilyen olajozott karaktergyilokra alkalmas gépezeteket még össze lehet rakni és következmények nélkül üzemeltetni lehet egy szabad világban, hogy nincs annyi gátlástalan rohadék, annyi morális hulla, aki hajlandó erre a mocsokra, tévednünk kellett. Feláll egy, akinek nem bírja a gyomra és a gerince, és öt-tíz jön a helyére. Ja, és tessék megfigyelni a patikamérlegen kicentizett szellemi mérget: leszbikus zaklatás, bántalmazás, a kereszténységtől való elhajlás, laza erkölcsök, a szent család eszménye elleni merénylet, stb, stb.

És közben Fekete-Győr András Gulyás Gergellyel vitázik arról, hogy kiben van/nincs gerinc, és ki a nemzetellenes most, hogy Kövér a családok több mint 90%-át kitagadta a magyarságból. Jobb napokat mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!